• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirliliğim. .

garrulous

Koca göbeğinin sevgilisi <3 Taze gelincik :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
1.144
792
128
Of kızlar. . Biliyorum buraya konu açıyorum sürekli ama sizlerin de yorumunu okumak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 yıl olacak. Yarın da ailemle tanışmaya ailesi gelecek. Sorun şu. Her şeyde kendisi benim abarttığımı düşünmesi. Belki de abartıyorum ama kavga çıkaran hep ben oluyorum. O rahat bir insan. Ben ise sinirlendiğimde dünyaları yakar yıkarım. Sadece ona karşı bu kadar sinirlenebiliyorum. Onun dışında hiçbir insan evladına bu yaşıma kadar sinirlenmedim. Bu sinirimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum :(

Of kızlar. . Biliyorum buraya konu açıyorum sürekli ama sizlerin de yorumunu okumak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 yıl olacak. Yarın da ailemle tanışmaya ailesi gelecek. Sorun şu. Her şeyde kendisi benim abarttığımı düşünmesi. Belki de abartıyorum ama kavga çıkaran hep ben oluyorum. O rahat bir insan. Ben ise sinirlendiğimde dünyaları yakar yıkarım. Sadece ona karşı bu kadar sinirlenebiliyorum. Onun dışında hiçbir insan evladına bu yaşıma kadar sinirlenmedim. Bu sinirimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum :KK43:
Melisa çayını öneririm. Ben ders çalışırken kahvem kalmayınca Melisa Çayı içerdim bilmeden.. Amaaaaan sınavda neymiş benim uykum geldi deyip uyurdum.

Bir de geceleri nöbette oluyorum ben. Uyku sorun, uyumamam lazım :( O çay da uyku yapıyor sanırım. .

Kesinlikle uyku yapıyor. Dünya'daki en önemli şey uyumamış gibi hissediyorsun. Kayınvalidemde denedim, çok iyi uyutmuş yok istemem bir daha dedi. Hergünde içilmez tansiyon sorunu olanlara önermiyorlar. Sinirim kaynağını bulmasın bence. Belki yaptığı esprileri gereksiz bulursun. Belki de seni gıcık eden bir Yanı vardır. Bunu bulup Konuşun bence.. Melisayı dene, uyku yapmazsa iç bence..

Kesinlikle uyku yapıyor. Dünya'daki en önemli şey uyumamış gibi hissediyorsun. Kayınvalidemde denedim, çok iyi uyutmuş yok istemem bir daha dedi. Hergünde içilmez tansiyon sorunu olanlara önermiyorlar. Sinirim kaynağını bulmasın bence. Belki yaptığı esprileri gereksiz bulursun. Belki de seni gıcık eden bir Yanı vardır. Bunu bulup Konuşun bence.. Melisayı dene, uyku yapmazsa iç bence..

Teşekkür ederim :)

Of kızlar. . Biliyorum buraya konu açıyorum sürekli ama sizlerin de yorumunu okumak istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşadığım erkek arkadaşım var. 4 yıl olacak. Yarın da ailemle tanışmaya ailesi gelecek. Sorun şu. Her şeyde kendisi benim abarttığımı düşünmesi. Belki de abartıyorum ama kavga çıkaran hep ben oluyorum. O rahat bir insan. Ben ise sinirlendiğimde dünyaları yakar yıkarım. Sadece ona karşı bu kadar sinirlenebiliyorum. Onun dışında hiçbir insan evladına bu yaşıma kadar sinirlenmedim. Bu sinirimle nasıl başa çıkarım bilmiyorum :(
yaptigi herhangi bsy mi var acaba seni iten? illa kotu biri olmasi gerekmez.. frekans meselesi.. 'benim sinirliligim' diye sadece kendini suclama, bi analiz et bakalim sorun ne..

yaptigi herhangi bsy mi var acaba seni iten? illa kotu biri olmasi gerekmez.. frekans meselesi.. 'benim sinirliligim' diye sadece kendini suclama, bi analiz et bakalim sorun ne..

Mesela en son beni çileden çıkaran olay, bana Ankara' ya gidebilirim deyip, sonradan gittiğini söylemeyip, aradığımda orada çıkması oldu.

Gidebilir ne var izin mi alacak sevgiliniz?
Sabah sabah saka gibi. İsi var ki gitmis? Sinirlenecek ne var. Her an birbirinizin herseyini bilmek zorunda degilsiniz. Nefes aldirin birbirinize.
Sinirli olmaniza gelince; sinirlenerek birsey geciyor mu elinize? Sanirim gecmiyordur. Anger management uzerine birkaz yazi okuyun. Sinirinize hakim olabilmek icin birkac tiyo ogrenin. Faydali olacaktir.

sadece ona sinirleniyorsan aranızda bir iletişim kopukluğu var demek ki
ama ne bilmiyorum sizin çözmeniz lazım:)

izin alinmayan konularda mi sinirleniyorsunuz. Ankaraya gidebilirim yazmis olsa da bence bu kadar sinir yapip germenin alemi yok.biraz daha rahat olmalisiniz bu konularda.
ha sinirim uykusuzluktan ya da calisma sartlarim agir buyuzden olur olmaz sinirleniyorum diyorsaniz o zaman is degisir.

Ayyy aynı beeeen :KK57: Benimki de çok rahattır ben çok sinirliyim bağırırım söylenirim onda ses yok. :KK51:Ona yansıtmasam bu seferde kendimi yiyip bitiriyorum sinirden . Sonra pişman oluyorum ama iş işten geçiyor.
Durduk yere sinirlenmiyorum ama onun yüzünden... Siz de durduk yere sinirlenmiyorsanız sorun yok :KK55:

Back
X