Sinirlilik hali nasil daha mutlu olunur

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Merhaba,
Lutfen yardimci olmayacaklar yorum yazmasin.
Sinir sorunu yasayanlar var mi? Bende anksiyete var. Bu aralar asiri derecede sinirliyim. Tahammulum kalmamis gibi sanki psikolog normal dedi yasadigin durumlardan. Ama cozumunu soylemedi ilac kullaniyorum anksiyete icin. Cok sinirliyim ve sinirli oldugumda beni sinirlendiren kisiye laf soylemeden rahatlayamiyorum. Bu ara herseye kiziyorum esime kiziyorum ben ne kadar sinirli olursam olayim en basinda duzeltmedigi icin issizligime kiziyorum.Beni salak sanip cevabini bildigim seylere kiziyorum. Surekli bana ne yapmam gerektigini soyleyen cevredeki insanlara kiziyorum.Sevilme istegime kiziyorum kendimde dahil herseye kizginim. Yemek yiyip kilo aldigim ve hala daha veremedigim icin. Hatta benim istediklerime dua bile etmeden ulasip benim en ufacicik istegim icin bile Rabbime yalvarsamda olmayisina bile bu ara gunaha gircem diye tobe hasa aklimdan bile geciyo.

Sinirli olanlar bunu nasil yeniyorsunuz. Nasil daha mutlusunuz.

Aranizda farkli psk lara gidenler var sinirle ilgili neler oneriyorlar. Nasil daha mutlu olunur?

Bunları düşünmeden yani sinir diye bi şey düşünmeden hayatınıza devam edebilmeye çalışın sizi oyalayacak rahatlacak şeylerle meşgul olmanızı öneririm kısacası birazcık bi şeyleri düşünmeden yaşamınıza devam etmenizi tavsiye ederim

Fevri yapimdan dolayi ben de hemen her seye kizarim. Bugunlerde ex olma yolunda olan sevgiliye kiziyorum. Bir annem bir de erkek arkadasim beni en uc noktaya tasiyabilen iki insan. Onun disinda gunluk konularda kizarim ve sonra gecer, takilmam. Eger cok kizdiysam normale donemk icin uyumam gerekiyor. Muhtemelen vucudun salgiladiklari bu sekilde normale donuyor. Siz de deneyebilirsiniz.

Bunun disinda sizi neyin cok sinirlendirdigini biliyorsaniz ondan uzaklasin. Imkaniniz varsa kucuk bir tatil veya gunu birlik bir hava degisikligi yapin. Sizi mutlu edecek ugrasi bulabilirsiniz. Hic denemedim ama yoga yapabilirsiniz. Dingin muzik dinlemek belki iyi gelir. Umarim bir care bulursunuz.

Anksiyetemin çok yüksek olduğu dönemlerde ben de çok sinirli oluyorum. O en sinirli anımda elimden geldiğince tepki vermemeye çalışıyorum. Müzik dinleyerek hızlı hızlı yürüyorum. Bir süre sonra geçiyor.

Sinirimi yenemiyorum
Ama mutluyum

Vitamin eksiklikleri d ve b, arkadaş da yazmış çeşitli hastalıklar sinir yapabilir. önce bir değerlerinize baktırın. Sonra da bir psikolog bulup terapi de alın. Psikaytrlar genelde ilaç veriyor terapi pek yapmıyorlar.

Mensturasyon günlerim yaklaştığında sinir krizleri yaşayacak kadar delirirdim hep. Onun dısında sakin sayılsam da arada, nadiren ve özellikle kırmızı çizgilerim aşıldığında da kontrolden çıktığım oluyor. Tabi ki troid sorunlarım da bu nadir patlamalarıma benzin dökme konusunda çok etkili.

Tüm bu aşırı sinirli hallerim ve iniş çıkışlarımı sakinleştiren tek şey zaman zaman kullandığım antidepresanlar oldu. Ama o sahte sakinliği de pek sevmiyorum açıkcası.

Siz de troidlerinizi, vitaminlerinizi ve biyokimyasal testlerinizi bir kontrol ettirin. Hiç bir sorun yoksa da psikiyatriyle bir görüşün. Minik dozda bir ilaç iyi gelir gibi.

Eski esimle evliyken ben de ucan kusa bile kızıyordum. Boşandık şimdi başka biriyle evliyim pamuk gibi biri oldum Huzur bulunca düzeldim
Kesinlikle size katılıyorum.cook doğru bir tespit . İnsan sabrediyor.sabtediyor birikiyor son aşamaya getirip delirtiyorlar ondan sonra sınırlı diyorlar .psikologlar derki bize hiçbir zaman gerçek hastalar gelmez hep onların hasta ettikleri kişiler gelir ! Bir evden kadın sesi yükseliyorsa o evde huzurun adı kalmıştır

anksiyete icin youtube izzet gullu izleyebilirsiniz.
sinir icin meditasyon mutlaka oneririm youtube da dolu, metin hara nin kitaplari da bu konuda yardimci olacaktir ilk kitabi ozellikle
yine yoga gibi etkinlikler siniri azaltir, ozguven ice donus saglar.
Sufi nefes egzersizini oneririm, metin haranin kitabinda yine.
Simdinin gucu kitabi da gecmisle gelecekle baglntiyi kesip rahatlamanizi saglayabilir belki...

Sanki ben .ama bı fark var ben beni sinirlendirene laf söyleyince de rahatlamiyorum . anksiyete bendede var ,,,, sana sadece şey önerebilirim beni rahatlatıyor oyuzden deneyebilirsin.ben herkes uyudugunda kulakligimi takip müzik dinliyorum şiirler sanat eserleri vs ne hoşuma gidiyorsa artık onlara göz atıyorum film izliyorum.bulaşık yıkıyorum :) kk ye giriş yapıp yapıp çıkıyorum.bunlari yapınca kafam dağılıyor aslında .istersen dene

Höyküre Höyküre ağlıyorum o zaman beni uzun süre idare ediyor sakinleşiyorum.

Müzik dinleyerek yürümek de sakinleşmemi sağlıyor, en çok da balkonda kahve içmek iyi geliyor. Kitap okumanın da bana aşırı iyi geldiğini farkettim, kendi dünyamdan çıkıp başka bir dünyaya gitmişim gibi hissediyorum.

Bende de anksiyete var. Gerçekten bunlar beni rahatlatıyor, umarım size de fayda eder.

Hacamat yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…