- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
- Konu Sahibi vesikaliyarim
-
Yaşadığınız olaylar neticesinde birikmişleriniz var. Destek alırsanız bir nebze rahatlarsınızMerhabalar, burdan dostlar edindim..Burası bana cok iyi geliyor ama üzerimde bi genel sinirlilik hali var...Çok tahammulsuz mu oldum, yasadıklarım ve sevgisizlik beni bu noktaya getirdi belki de..
Sizin de oluyor mu boyle sinirlilik hallerinin arttıgı donemler ya da tahammulunuzun sanki hiçbişeye kalmadıgını hissettiğiniz?
Evet tabi ki. Yaşadığımız sıkıntılar ve güçlü gözükme süreci çok etkiliyorMerhabalar, burdan dostlar edindim..Burası bana cok iyi geliyor ama üzerimde bi genel sinirlilik hali var...Çok tahammulsuz mu oldum, yasadıklarım ve sevgisizlik beni bu noktaya getirdi belki de..
Sizin de oluyor mu boyle sinirlilik hallerinin arttıgı donemler ya da tahammulunuzun sanki hiçbişeye kalmadıgını hissettiğiniz?
Bu konuyu sanki ben actim, o kadar dert doluyum ki cogu benim sahsi meselem dahi degil. Okudugum, duydugum her haberin konunun bende etkisi su aralar daha bi yogun oluyor. Sinir yonetimimi yapamiyorum, tahammulum kalmadigindanMerhabalar, burdan dostlar edindim..Burası bana cok iyi geliyor ama üzerimde bi genel sinirlilik hali var...Çok tahammulsuz mu oldum, yasadıklarım ve sevgisizlik beni bu noktaya getirdi belki de..
Hangi durumlarda oluyor?
Aşmak için daha sakin bir yapı için neler yapıyorsunuz?
Bu konuyu sanki ben actim, o kadar dert doluyum ki cogu benim sahsi meselem dahi degil. Okudugum, duydugum her haberin konunun bende etkisi su aralar daha bi yogun oluyor. Sinir yonetimimi yapamiyorum, tahammulum kalmadigindan
-Nasilsin? diye sorana dahi ters cevaplar verir hale geldim. Regl gecikmesi yasarsam bu donem daha da uzun suruyor.
Neden oldugunun bilincindeyim iliskimde ustu acilmayan sorunlarim var, cozmeye de yanasmiyoruz karsilikli olarak. Olaylar suruncemede kalinca öfkem de sinirim de surekli taze.
Iletisim problemimiz var, susan adam kadar kotu bir sey yok galiba diye dusunuyorum. Savrulur gibi yasiyoruzEvet ilişkideki sorunlar günlük hayatta her alanda sinirliliğe sebep oluyor
Çözmek için adım atsanız
Dönem dönem herkese olur, endişe etme. Hoşlandığın insanlarla vakit geçirebiliyorsan iyi gelebilir. Ama bazen en sevdiğine bile tahammül edemeyecek noktaya gelinebiliyor. O durumda da yapmaktan hoşlandığın uğraşlar bulman gerek. Aklını dağıtacak sadece ona konsantre olup rahatlayacağın meşgaleler. Eğer hiçbir şey seni rahatlatmıyorsa da psikolojik destek alabilirsin. Bunun için geçici olup olmadığını anlaman gerek öncelikle. Yaşam kalitene zarar vermeye başladığı noktada destek almayı düşünebilirsin.Merhabalar, burdan dostlar edindim..Burası bana cok iyi geliyor ama üzerimde bi genel sinirlilik hali var...Çok tahammulsuz mu oldum, yasadıklarım ve sevgisizlik beni bu noktaya getirdi belki de..
Hangi durumlarda oluyor?
Çözülebilecek şeylerse çözüm yolu aranmalı tabii ama sonuç alınamayacak bir durumsa vazgeçmek daha uygun olacaktır.Bu konuyu sanki ben actim, o kadar dert doluyum ki cogu benim sahsi meselem dahi degil. Okudugum, duydugum her haberin konunun bende etkisi su aralar daha bi yogun oluyor. Sinir yonetimimi yapamiyorum, tahammulum kalmadigindan
-Nasilsin? diye sorana dahi ters cevaplar verir hale geldim. Regl gecikmesi yasarsam bu donem daha da uzun suruyor.
Neden oldugunun bilincindeyim iliskimde ustu acilmayan sorunlarim var, cozmeye de yanasmiyoruz karsilikli olarak. Olaylar suruncemede kalinca öfkem de sinirim de surekli taze.
Kendim yok ama iyi gelir diyollaMerhabalar, burdan dostlar edindim..Burası bana cok iyi geliyor ama üzerimde bi genel sinirlilik hali var...Çok tahammulsuz mu oldum, yasadıklarım ve sevgisizlik beni bu noktaya getirdi belki de..
Hangi durumlarda oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?