Sinirlilik

Psikoloğa veya psikiyatra gitmeyi düşündünüz mü?

Nesine sinirleniyorsunuz?

Regl döneminde olabilir misiniz?

Yakın zamanda doğum yaptınız mı?

Kan değerlerinize baktırdınız mı?

olabilir aslında sinir hastası olabilirim. ama neden sadece ona sinirleniyorum. belki süreklı yanimda olan kişi o olduğu icindir

mesela? örnek verin? genelde kadınlarda birikim olup patlıyor her şey batmaya başlıyor insana bi süre sonra.

Kan talil yaptırın. Demir eksikliği sebeb olabiliyor kritik seviyedeyse. Yada ortada anlamadığınız sebebler var.

İnsan durup dururken eşine sinirlenmez.
Maddi sıkıntılar vardır,
cinsel hayatta problemler,
manevi ilgisizlik vardır,
sizin ondan beklediğiniz, dile getirmediğiniz onun anlamasını beklediğiniz beklentileriniz vardır ki en kötüsü de bu.
İllaki birşeyler vardır.

Şimdiye kadar yaptığı hatalardan sonra tahammülünüz kalmamış olabilir o yüzden sinirleniyorsunuzdur

Kan talil yaptırın. Demir eksikliği sebeb olabiliyor kritik seviyedeyse. Yada ortada anlamadığınız sebebler var.
Hadi ya ben de de var kritik düzeyde bı turlu toparlanmiyor akdeniz anemisiyim konu sahibi gibiyim bende bi oneriniz var mı ya ferru sanol duodenol kullanıyorum ama fayda etmiyor sanki

Durup dururken herşeye sinirleniyorsan yani sadece eşine değil, bir troid tahlili yaptır. Çünkü troid acayip sinir yapıyor. Bende de var ordan biliyorum.

Sevmediğin için sinirini bozuyordur onunla aynı ortamda olmak, onun eşi olmak. Ya da hiç bir şey yapmayıp ot duruyor olabilir ama sebebi sevmemen diye düşünüyorum. Üzüldüm böyle bir evlilik yapmanıza umarım bir bakınca sinirinin geçeceği biriyle evlenirsin ileride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…