Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar ben bugun cokk gec kaltım 3 minik elma yedim iyiyim ama 2 ögün fazla yedim haftasonu bana 2 kilo olarak döndü 79 cıkıyorum inş. cumaya 77 yani gecen haftaki kiloma inerim meyveler sayesinde
sanırım bu diyeti yalnız yapıyorum arkadaşlar kayboldu olsun ben başladım başladıgımda kilom76 bakalım 6 günde kaç kilo verecem daha önçe diyet yaptım kesinlikle kilo veremedim bakalım ne olaçak birde sabah akşam sogan suyu içiyorum inşallah vucudum şaşırır belki kilo vermem kolay olurfisfisfis
merhaba kütahya benim yediklerim fazlamı yiyorum meyvaları acaba
yok canım fazla deil yag ekmek şeker yok daha ne olsun önceki yediklerine kıyaslarsan cok az kalori alıyosundur eminim vereceksin ama anlaştıgımız gibi 1 hafta sonra bırakmak lazım az yemeye alıştırırsak bunyeyi açlık sendromu oluyo sonra ne yersek yag olarak dönüyo bende oldugu gibi metobolizmanızı bozmayın kızlar
gunaydın arkadaşım şimdi korktum ben metobolizmam şaşırsındiye bu diyeti yapıyorum daha önce diyet yaptım balı sirke iştim ve kilo aldım birturlu veremedim belki veririmdiye başladım bu sefer olur inşallah a.s.
canım ben o kadar çok yiyorum ki.meyveyi anlatamam.acıktıkça saat kaç olursa olsun yemeyi sürdürüyorum.bence biz arkadaşlar bu hafta en az 2 kilo kesin veririz.