- Konu Sahibi suleyuksel
-
neden gidemiyceksin cnm ??
ayıpsın hemşom ya 1 çayın lafımı olur :içelim: en son 2 sene önce geldim oraya tadı damağımda kaldı sorma gitsin dağına taşına kurban olurum orlaarın ..
bu yaz düğünüm var gelemem ama bir dahaki yazları inşallah orda olucam allah izin verirse ah ahh:1rolleyes:
slm canımcım sen sinobun neresindensin,soyadı mız aynı merak etim...
herkes benim düğün sonrası plan yapıyor düğün bitecek ben antepe onlar sinopa gideceksenağlama ne fena dimi ya düşününce kötü oluyom artık evimizde var sinopta ama ben faydalanamıyacağım kaç zamanda bir giderim allah bilir :çok üzgünüm:
slm canım ben ayancıklıyım sen nerdensin
evet cnm evlenince daha zor oluyor ama fazlada karamnsar olma.kocanla gideriniz naıl olsaa.ben bu ay yada hazşran ayında gitmeyi düşünüyorum eşimi götürücem evlenelki 2 sene oldu görmedi oda çok merak ediyor.internetten fln araştırıyor çok hevesli.istiyorum en azından bi kaç günlüğünede olsa görsün benim güzel memleketimii.
canım ben boyabatlıyım,öpüldün hemşerim Şeniz sevgiler...
ne güzel canım ya o güzellikleri göstereceksin eşine bizimde düğün sonrası vaktimiz olursa gitmek isityoz ama kısmet tabi inşallah gideriz çok istiyom çok fazla özledim bu sene oraları insanın burnunun direği sızlar ya öle işte :çok üzgünüm:a.s.
senin düğün ne zaman cnm ya.hadi hayırlsıı valla benimde cnm bende okadar özledimki anlatamam.eşimde görsün istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?