Gebeliğe Hazırlık Sinovac ve gecikme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

serseysar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
60
35
3
Herkese merhaba;

25-26 Ağustos’ta yumurtlama akıntım oldu ve değerlendirdik. ortalama 28 günde bir regl olurum ve hep cumalara denk gelir.
6 eylülde sinovac aşımın 1. Dozunu oldum 10 eylülde gelmesi gereken adetim gelmedi. Bugüne kadar da aşırı derecede kasık bacak ağrısı çektim; her seferinde de adet oluyorum sandım. Ancak iki gündür hafifledi. (Test yapmaktan çekiniyorum)

biontech aşıda sık rastlanıldığını görüyorum fakat sinovacta bu tarz gecikme yaşayan arkadaşım var mı? Özellikle sinovac aşısı vurulanlardan rica ederim, aile Hekimi kendisine bu konuda dönüş olmadığını belirtti

Bende de ilk dozu olduktan sonra 12 gün gecikme oldu. Ondan dolayı mı oldu bilmiyorum stresli bir ortam da vardı aynı zamanda çünkü. Sonraki ay da 2 gün erken oldu. Ama sizinki inşallah gebelikten dolayıdır

etrafimda biontech asisi olup gecikmedim diyen cok tam zmanimda oldum hayir gecikme yapmadi diyende cok gecen ay erken geldi bat.him bu ayda ondan diyorum 2 3 gun gec gelir diye yada asidan olur.. Bende yumurtlama zmanimi iyi degerlendirdim 16sinda adet olmam lazim ama hic belirti yok 3 gun once bi karin kasik agrisi oldu gecti o kadarda 1 hafta oncesinde agrilarim baslar ve cok sancili regl geciririm...

Ben 2 doz sinovac oldum mayısta düşük yapmama rağmen günü gününe oluyor canım belkide gebesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…