Kızlar merhabalar eltim aşırı derece farklı birisi evleneli 1 yıl oldu onu tanıyamadım hala. Hemen konuya gireyim . Benim çocuğum yok onunda yoktu ve çok istiyordu . Şimdi hamile . Ben değilim tedaviye gidiyorum. Buna dedim sen doktora hiç gittinmi canım neler yapsam bende bilemiyorum diye buna cevap verirken geveledi yok hiç gitmedim dedi. Ama hamile olduğunun testini doktora attığını ve doktorun hamilesin demesiyle öğrendiğini ağzından kaçırdı. Ben burdan yalancı olduğunu anlamıştım. Tedaviye devam ediyorum doktorum dediki Hsg çekileceksin kaynanamda vardı yanımda kaynanam baya saf bir kadın ağzından lafı alabilir ki almışda benim hsg çekileceğimi öğrenmiş ben kaynanama kimseye söyleme anne dememe rağmen. Kaynanama diyormuş bende hsg çekildim. Bana hiç doktora gitmedim diyen kız benim hsg yi duyunca öyle demiş. Sinsiii . Bana anlatmayıp kaynanama neden anlatıyor sızce kaynanamında bana getirip anlatacağınıda tahmin ettiğine eminim ne yapmak istiyor kafayı yiyecem böyle samimiyetsiz birini gördükçee.