• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinsi gulusler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Agzindan opmek nedir ya pis midir temiz midir belli degil. Temiz bile olsa ne demek yani. Ne bilincsiz ve pis insanlar var ya. Hic abartmamissiniz. Ay ben okurken tuylerim urperdi siz yasamissiniz bir de... Gerci ben de anksiyete hastasiyim, onu belirteyim:KK53:

Kesinlikle pis...
Bi kere tanimiyorum bile kv demin akrabasi...
Agzinda zilyon disi curuk.
Ayyyy gidip bide tel. de cemkirmek geldi icimden

bebegın agzından opmek nedır ya:KK57:
allahım ne pislik ınsanlar var:KK12:
ınsanın bakmaya kıyamadıgını baskaları kemırıyor
ben olsam daha pis çemkirirmisim:KK22:

İste duymak istedigim cevap ;)
Real hayatta da bu hissinize sahip cikip aman el alem ne der diye ikilemde kalip hatta hislerinizi ve ofkenizi ortermisiniz?
Bi benmiyim duygularini ortmeden yasayan ?
Bu köyün tek delisi benmiyim?
Ne hissediyorsam oyle yapiyorum

Kesinlikle pis...
Bi kere tanimiyorum bile kv demin akrabasi...
Agzinda zilyon disi curuk.
Ayyyy gidip bide tel. de cemkirmek geldi icimden
Hahahah ya yok o kadari abarti olur bak ama oyle iyi anliyorum ki sevgili nio :D o cocuk benim olsa muhtemelen tepkim daha buyuk olurdu. Bir de alay konusu etmisler. Hem pis hem de saygisizlar. Bebeginizi sakın tek birakmayin onlarla. Yani biraraya gelirseniz indirmeyin kucaginizdan. Ögürdum yemin ediyorum disleri, cocugu agzindan opusunu dusununce :(

her ınsanın abarttıgı kısımlar vardır canım. olabilir abartıyorda olabilirsin
annesin sonucta ve bebegının psıkolojık tarafını düşünüyorsun.

kızamık olan cocuk meselesıne gırmıyorum bile
mınıcık bebegın yanında ne işi var.

Cocuk geldi biz ciktik zaten...
Bilmiyorum dedim ya hislerimi ortemiyorum ne dusunuyorsam yuzumden hece hece okuyabilirsiniz...
Bu iyibisey gibi gelsede aslinda ciplak hissediyorum.
Realde bomb.k bisey

İste duymak istedigim cevap :KK66:
Real hayatta da bu hissinize sahip cikip aman el alem ne der diye ikilemde kalip hatta hislerinizi ve ofkenizi ortermisiniz?
Bi benmiyim duygularini ortmeden yasayan ?
Bu köyün tek delisi benmiyim?
Ne hissediyorsam oyle yapiyorum
eskıden kendımı cok kasardım ; aman ınsanlar kırılmasın, yanlıs anlamasın, sabır dıyeee dıyeee sinirlerım yıprandı.
hep ben ıyı oldum, anlayıs gosteren taraf kosulsuz hep bendım . kızdıgımda bıle gulumserdım .
sımdı hosuma gıtmeyen , ıstemedıgım seyı dırek soyluyorum , kızdıgımdada hemen bellı edıyorum. basa cıkılmıyor kı cabuk coogalıyorlar :D
artık ben ınsanlara sabır gostermıyorum onlar bana gostersın :D zorla sinir hastası edıyorlar ınsanı

• Beğen
Reactions: nio
Fiziksel hastaliklardan camurdan kirden ziyade psikolojik olarak savunuyorum...
Dedesi sevmek istiyor kizim korkup agliyor (ayda bir gidiyoruz) dedesi de ver diye israr ediyor ben bi dolasayim korkuyor diyip vermiyorum bu tuhaf geliyor onlara...
Gecende amcasi aslanimmmm diye bi bagirdi ( kizima :) )
aman ne yapiyorsun amcasi korkar dedim bu gubi.
Yada yemek istemesse yedirmiyorum uzerini degistirmek istemesse aglatmiyorum oyle

Tamam ağzından öpmesine tepki vermişsiniz neyse de sanki kızınızı çok ürkek yetiştiriyorsunuz gibi geldi bu yazdıklarınızdan. Dedesinden, amcasından bile korkması, saklanması normal değil. Siz insanlardan kaçırdıkça o da ürkekleşebilir böyle. Küçüklüğünde belki bir sorun değilmiş gibi görünse de yaşı ilerledikçe arkadaşlarıyla iletişiminde sorunlar çıkabilir, uyum sorunları olabilir. :KK43:

Tamam ağzından öpmesine tepki vermişsiniz neyse de sanki kızınızı çok ürkek yetiştiriyorsunuz gibi geldi bu yazdıklarınızdan. Dedesinden, amcasından bile korkması, saklanması normal değil. Siz insanlardan kaçırdıkça o da ürkekleşebilir böyle. Küçüklüğünde belki bir sorun değilmiş gibi görüjnse de yaşı ilerledikçe arkadaşlarıyla iletişiminde sorunlar çıkabilir, uyum sorunları olabilir. :KK43:

Kizim henuz 1 yasina girdi bu olay oldugunda da 11 aylikti gerci hala ayni birde belirtigim gibi ayda bazen 2 ayda bir gidiyoruz cocuk unutuyor onlarda ozluyoru ve ustune atilip bagiris cigiliklar daha cok korkuyor...
Parka gittigimizde vs pek korkmuyorda boyle abartili sevince ve tanimadigi insanlardan korkuyor.

Benim de 5 aylık kızım var öyle uzaktan tanıdığım kadın bırak ağzını öpmeyi dokunmasına izin vermem. İki kelime söylerim o ağzı açık kalır. Çok net çocuğumu öpmeyin de. Ben de öptürmüyorum. Eve çocuğu görmeye geleni de önce ellerini yıkattıyorum. Haklısın sonuna kadar öptürme çocuğunu.

Benim de 5 aylık kızım var öyle uzaktan tanıdığım kadın bırak ağzını öpmeyi dokunmasına izin vermem. İki kelime söylerim o ağzı açık kalır. Çok net çocuğumu öpmeyin de. Ben de öptürmüyorum. Eve çocuğu görmeye geleni de önce ellerini yıkattıyorum. Haklısın sonuna kadar öptürme çocuğunu.
açık açık öpmeyin lütfen dedim ama yumuşak bir ses tonu ile işte illa ki azar istedi azarladım zaten daha da yaklaşacağını sanmıyorum

Başkasının çocuğu ağızdan öp ül ur mu ya.ben kimsenin kini öpmek onlarda öp meşin. Benim 3 aylık oğlum var daha kıyıp doğru düzgün öpmemis imdir. Yuh

• Beğen
yaptığınıza haksızsınız demiyorum da, bence fazla fevri ve hırçın davranıyorsunuz. bu konuda kendınıze bır çeki düzen vermezseniz daha çook asabınız bozulur..

ağızdan öpmek nedir yaa:KK57: valla kendi yeğenimi ilk üç ay sadece kokladım ve bacağından öptüm annesi altını değiştirirken dermatit olmasın diye. millet uçmuş!!

Bende öptürmem ya , fanusa da koyarım , el uzatanın da eline vururum , :63: Burhan geldi aklıma (Avrupa yakası); Elleri pis mi temiz mi belli değil. :KK53:Mikroba ihtiyaç varda doğadan alsın yawrum insandan değil :KK69:

Bende öptürmem ya , fanusa da koyarım , el uzatanın da eline vururum , :63: Burhan geldi aklıma (Avrupa yakası); Elleri pis mi temiz mi belli değil. :KK53:Mikroba ihtiyaç varda doğadan alsın yawrum insandan değil :KK69:

aynen mikrobun da asili var dimi :KK20::KK20::KK20::KK20:

ağızdan öpmek nedir yaa:KK57: valla kendi yeğenimi ilk üç ay sadece kokladım ve bacağından öptüm annesi altını değiştirirken dermatit olmasın diye. millet uçmuş!!

sesimi çıkarmasam kim bilir yalardı ıstırırdı bile :KK53::KK53::KK53::KK53:

aklıma şu karikatürler geldi :)

azindan-opmusjpg-728x728.jpg
indirjpeg-728x728.jpg

Dıdısının dıdısı gelip çocuğumu ağzından öpüvericek he ? Öpülecek yeri mi kalmadı da çocuğun ağzına yapıştın be pis kadın. Aaa kadına tepki vermekle çok iyi yapmışsınız. Gerekirse daha sert tepki de verebilirim yani. Fanusa koysaydın diyene de "gerekirse koyarım teyzecim, özel yapım bu, yaparken çok ter döktüm hihihihi" diye alttan veriştirebilirim. Iy iğrenç ya :/ kızamık konusuna girmiycem zaten sorumsuz insanlara lafım yok artık. Gel gelelim arkadaşım, böyle konularda elbette koru, yalnız da bırakma fakat parkta şurda burda başının çaresine bakmayı bilsin çocuk, sana bağımlı kalmasın..

• Beğen
Haklisin da abartmissin bence. Ama bunun da sebebi rahatsizligin seni iyi anliyorum bende de var cunku. Mutlaka tedavi olmalisin. Benim de hayatta en nefret ettigim seydir bebegin agzindan opulmesi. Bi de yasli insanlarda ister istemez hijyen eksikligi oluyor ne ďiye elliyosu. Bebegi o kadar yani. Ne manyak insanlar var ha ...

• Beğen
Ben 33 aylık kızimın annesi olarak öpmüyorum ağzından,başkası öpecek tatlı tatlı uyaramam kimse kusura bakmasın. Hem sağlığı,hemde psikolojisi için doğru değil. Uyardığım halde yapıyorsa rüyasında görür çocuğumu valla kusura bakmasın.
Sizin yerinizde olsam, zaafımı kullanmalarına izin vermem,alaycı mı bakıyorlar,terslerim,yada bende aynı bakışı atar lafimı söylerim.

Tövbee bebeği ağzından öpmek nedir yaa. Bunun için buldumcuk desinler. Sen bebeğin annesinin ve korumak da görevin. Benim bebeğini sitedeki veletlerin sevdiği günün akşamı (guya uyardım tatlı dille çok yakınlaşmayın falan diye kırmak istemedim )gözü mikrop kaptı. Şimdi yaklaşımlar ninja kesileceğim :)

Back
X