• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinsi gulusler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi nio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten abartıyorsun , ilk ve tek anne olan sen değilsin.herkesin çocuğu var ama kimse senin gibi davranmıyor.

Fevri davranıyormuşsun gibi gelsede ağzından öpme konusunda tepki vermekte haklısın. Ben olsam bende sinir olurum. Bir de kızamık olan bir çocuğu başka bir çocuk olan eve gezmeye neden getirirler hiç anlamıyorum. Sonuçta bulaşıcı bir hastalık kızamık. Kızım küçükken eşimin bir akrabası kızıma kendi içtiği yarım kalan suyu içirmeye çalışırdı sürekli hatta olayı abartmış kendi içtiği çay bardağından çay içirmeye çalıştığı da olmuştu. Lütfen kendi içtiğiniz yarım kalmış suyu ya da başka bir şeyi kızıma içirmeye çalışmayın diye defalarca uyardım. Kadının cevap neden vebalı mıyım ben? Ne alakası var o daha çocuk ve belki hepimizin bilmediğimiz bir hastalığı ağzında çürük dişi vardır. Ben kendi içtiğim bardakla dahi vermiyorum kızıma su. Bu konuda hassasım ve bu hassasiyetime saygı bekliyorum dedim net bir şekilde. Küstü surat astı amann banane küserse küssün çokta umurumda değil. Önemli olan benim kızımın sağlığıydı çünkü.

Daha oncede bahsetmistim Yaygin anksiyete bozuklugum var (ota moka korkma) ve bayagi panik bozulugum var (bildiginiz panik atak) bugun kv demlere gittik daha once bebegimi agzindan open psikopat teyze gelmisti(opmemesi konusunda 3 kez uyarmistim ve bana tavir almisti kv denin akrabasi) ve 2 kadin daha...
Girdim bi baktim bu kadin aha dedim bebisimi bidaha opme tesebbusunde bulunsada agzina bi tukursem...
İlk basta hic bulasmadi tavrini surdurdu derken dayanamadi bacagini optu kizimin...sonra kolunu optu gidikladi sonra yanaklarini sikistirip tam opecekti firladim " aman dur Alla sen agzindan opmeyin dedim kac kez Allah Allah dedim.aldim kizimi gittim bon bon bakakaldi...
Sonra o iki kadin geldi mutfaga bende mama hazirliyordum bi kucuk kiz girdi kadinlardan bi tanesi o kiza elleme bebege sen hastasin dedi ( kizamikmis) ve bunu soylerken o iki kadin bakisip boyle pis boyle alayci gulumsediler..ben hemen panik oldum ( dalga gecenler eminim boyle bir hastalikla "YAB" ugrasmak istemezlerdi) aldim kizimi kactim resmen ve ardimdan gulumsediklerini gordum...
Cok asabim bozuldu.
Tum sehir biliyor benim panik ve ne denli sinirli oldugumu cok rahatsizz oluyorum....
bre cahil kadın hayvan mısın laftan anlamıyosun yoksa azgın mısın da ikidebir bebeğimi dudaktan öpüyosun cinsi sapık de bi de hastalığını bahane et kadına iyi bir tekme tokat giriş canım:) ben yaptım şimdi kimse yanıma yaklaşamaz bu ne ya yapma diyo hala yapıyor. kuzenimin bebeğini bir kadın böyle öpmüştü dudaklarından kuzenim kadını boğacaktı neredeyse:) biri bana öyle gülse bende ona gülerdim ömür boyu musallat olurdum ona:)

bebek mebek dudaktan öpmekte ne bu ne sapıklıktır..kimse kusura bakmasın elalemin bebeğini dudaktan kukudan pipiden öpen varsa aranızda sizde sübyancısınızdır..(pedofili)..
bebek sevmeninde adabı var sapıklığa lüzum yok.

kızamık muhabbetininde gerçekliği yoktur itliğine yapmış fesat kadınlar bence.

sen onlar gelince oradan hemen kalkıp eve gidecektin..ne uğraşıyorsun ki..ne halleri varsa görsünler

Fevri davranıyormuşsun gibi gelsede ağzından öpme konusunda tepki vermekte haklısın. Ben olsam bende sinir olurum. Bir de kızamık olan bir çocuğu başka bir çocuk olan eve gezmeye neden getirirler hiç anlamıyorum. Sonuçta bulaşıcı bir hastalık kızamık. Kızım küçükken eşimin bir akrabası kızıma kendi içtiği yarım kalan suyu içirmeye çalışırdı sürekli hatta olayı abartmış kendi içtiği çay bardağından çay içirmeye çalıştığı da olmuştu. Lütfen kendi içtiğiniz yarım kalmış suyu ya da başka bir şeyi kızıma içirmeye çalışmayın diye defalarca uyardım. Kadının cevap neden vebalı mıyım ben? Ne alakası var o daha çocuk ve belki hepimizin bilmediğimiz bir hastalığı ağzında çürük dişi vardır. Ben kendi içtiğim bardakla dahi vermiyorum kızıma su. Bu konuda hassasım ve bu hassasiyetime saygı bekliyorum dedim net bir şekilde. Küstü surat astı amann banane küserse küssün çokta umurumda değil. Önemli olan benim kızımın sağlığıydı çünkü.

2 kez yanagindan optu dedim ki opmeyin lutfen hem yanaklari kizariyor hem rahatsiz bakin opturmek istemiyor ( kizim kadini itiyordu) O kadinda kustu bende rahat etmistim bu kez dayanamadi bir iki somurttu sonra vaz gecti yani kadin YUZSUZZZZ.
BENDE CEMKİRDİM COK TİRSTİ YUZ İFADESİNDEN ANLADİM ELİNİ KOLUNU NEREYE KOYACAGİNİ BİLEMEDİ.
YAHU AGİZDAN OPULURMU PİSLİK KADİN.
TANİMAM ETMEM.hasta olabilir sapik bile olabilir bi grik bi nezle olsa o bile vicdan azabi duymama yeterli.
Hassas biriyim ben ne yapayim

kızamık muhabbetininde gerçekliği yoktur itliğine yapmış fesat kadınlar bence.

Bilmem inanirmisiniz cocugun annesini gormeden kactim.ne hosgeldiniz ne bisey.hatta balkobdan attim valizimizi arabaya bindik ciktik geldik eve

Bilmem inanirmisiniz cocugun annesini gormeden kactim.ne hosgeldiniz ne bisey.hatta balkobdan attim valizimizi arabaya bindik ciktik geldik eve
işte bu mevzuda hareketlerin çok uç onu törpülemeye çalış yoksa fikirlerinde sıkıntı yok..bende anksiyeteliyim ve seni çok iyi anlıyorum..fakat sendeki biraz okb gibi..yardım alamıyorsan bile kendini dizginlemeye çalış..madem sana kıllık yapacak tipler geliyor eminsin hemen ay benim programım vardı misafirim gelecekti bebeğin bezi bitmiş falan de müsaade al çık ordan..

sen onlar gelince oradan hemen kalkıp eve gidecektin..ne uğraşıyorsun ki..ne halleri varsa görsünler

O teyze kv denin akrabasi.
İnsanlari birgunde cozemiyoruz ilk gordugumde normal davrandim baktim saygisiz bende tepki verdim.diger iki kadindan birini biraz taniyorum

işte bu mevzuda hareketlerin çok uç onu törpülemeye çalış yoksa fikirlerinde sıkıntı yok..bende anksiyeteliyim ve seni çok iyi anlıyorum..fakat sendeki biraz okb gibi..yardım alamıyorsan bile kendini dizginlemeye çalış..madem sana kıllık yapacak tipler geliyor eminsin hemen ay benim programım vardı misafirim gelecekti bebeğin bezi bitmiş falan de müsaade al çık ordan..

Ben farkindayim ve inkarda etmiyorum yalniz bebegimi koruyamamaktan endise ediyorum.
Onlar icin olasi bir durum benim icin mesgul edici oluyor...
Dogru davrandigima emin olsamda doxunu ayarlayamiyorum

bre cahil kadın hayvan mısın laftan anlamıyosun yoksa azgın mısın da ikidebir bebeğimi dudaktan öpüyosun cinsi sapık de bi de hastalığını bahane et kadına iyi bir tekme tokat giriş canım:) ben yaptım şimdi kimse yanıma yaklaşamaz bu ne ya yapma diyo hala yapıyor. kuzenimin bebeğini bir kadın böyle öpmüştü dudaklarından kuzenim kadını boğacaktı neredeyse:) biri bana öyle gülse bende ona gülerdim ömür boyu musallat olurdum ona:)

Yok oyle soylemedim aslinda standart bi tepki verdim Allah Alah cik cik anlamiyormusunuz vs... gibi ama nasil bir yuz ifadesi ve ses tpnu kullandiysam ( ofke kobtrolsuzlugum var ve disaridan nasil gorundugumu tahmin edemiyorum :F ) kadin cok korktu tirsti resmen icine kacti ;D
kv denin gozu korksa bari :D

Aynen boyle bir yuzsuzluk...
Benim sinir oldugum nokta insanlarin sinsi gulusleri oldu...
Yoksa O teyzeyi azarladigim icin pisman degilim o kadini her gorusmde tedirgin ve stresli oluyordum aman opmese diyo sap sap islak islak opuyor uyardim ve hakettigi aldi bukadar..
Diger kadinlarinda arkasindan gulmek icin zilyon sebep var...
Sanirim dozunu ayarladigim takdirde bu hallerime alismasi gereken ilk once benim

Fiziksel hastaliklardan camurdan kirden ziyade psikolojik olarak savunuyorum...
Dedesi sevmek istiyor kizim korkup agliyor (ayda bir gidiyoruz) dedesi de ver diye israr ediyor ben bi dolasayim korkuyor diyip vermiyorum bu tuhaf geliyor onlara...
Gecende amcasi aslanimmmm diye bi bagirdi ( kizima :) )
aman ne yapiyorsun amcasi korkar dedim bu gubi.
Yada yemek istemesse yedirmiyorum uzerini degistirmek istemesse aglatmiyorum oyle
Öpme konusu değil ama buralarda gerçekten abartıyorsunuz.
Savunuyorsunuz, daha doğrusu savunduğunuzu düşünüyorsunuz ama bence uzun vadede kızınıza zarar veriyorsunuz.

Dedesinden korkabilir, unutmuştur uzun süre görmediğinden. Ama nereye kadar dedesinden korkabilir? Alışmasına fırsat vermiyorsunuz ki.

Ağlatmaktan kaçınmak doğru bir davranış değil. Tabii ki gidin ağlatın demiyor kimse ama anne olan sizsiniz, yeri geldiğinde ağırlığınızı da koymalısınız. Her şey çocuğunuzun istediği gibi olamaz.

bıgun magazada gezerken bebeklı bı kadının bebegını sevmek ıcın yaklasacagım esnada uzak durun dedı dumur oldum o an.. Nısanlım yuzume baktı. Sonra Kadın haklı dağılın dedım güldük :)
Çocuk senın değil mi Gerisi kime ne..Teyzeler arsız tavırlarını sürdürmeye devam edeceklerdir.. Cünkü onların bir sürü hikayeleri vardır.. Biri evde biri elinde biri karnında hem evde hem tarlada çalışırken bı yandan doğurup bi yandan buyutmuslerdır ve cocuklarına hıcbısey olmadan bu yasa gelmıstır.. Cok bılıyorlardır.. Aman efendim affınıza sıgınarak Kıcıyla başıyla da gülseler aldırmayınn.. Evladının tapusu sıze aıt degıl mı kime ne :) Nedenlerınız benım nezdımde cok yerınde.. Bırakın cocuk bagısıklık kazansın dıyenler de haklı ama teyzenın mıkroplarıyla değil tabi :)

Bu arada benımde yaygın anksıyete bozuklugum var.. Terapı almanızı tavsıye ederım.. Keza bana cok ıyı geldı.. Sızede ıyı gelecegını dusunuyorumm..

Öpme konusu değil ama buralarda gerçekten abartıyorsunuz.
Savunuyorsunuz, daha doğrusu savunduğunuzu düşünüyorsunuz ama bence uzun vadede kızınıza zarar veriyorsunuz.

Dedesinden korkabilir, unutmuştur uzun süre görmediğinden. Ama nereye kadar dedesinden korkabilir? Alışmasına fırsat vermiyorsunuz ki.

Ağlatmaktan kaçınmak doğru bir davranış değil. Tabii ki gidin ağlatın demiyor kimse ama anne olan sizsiniz, yeri geldiğinde ağırlığınızı da koymalısınız. Her şey çocuğunuzun istediği gibi olamaz.

Oncelikle yapici elestirinizi hem kabul ediyorum hem tesekkur ediyorum.
Bunu bir uzmana danisacagim.
Korumacilik hakkinda soyledikleriniz yerinde tesbitler ama bunun yolu daha farklidir bende ayni seyi dusunuyorum

bıgun magazada gezerken bebeklı bı kadının bebegını sevmek ıcın yaklasacagım esnada uzak durun dedı dumur oldum o an.. Nısanlım yuzume baktı. Sonra Kadın haklı dağılın dedım güldük :)
Çocuk senın değil mi Gerisi kime ne..Teyzeler arsız tavırlarını sürdürmeye devam edeceklerdir.. Cünkü onların bir sürü hikayeleri vardır.. Biri evde biri elinde biri karnında hem evde hem tarlada çalışırken bı yandan doğurup bi yandan buyutmuslerdır ve cocuklarına hıcbısey olmadan bu yasa gelmıstır.. Cok bılıyorlardır.. Aman efendim affınıza sıgınarak Kıcıyla başıyla da gülseler aldırmayınn.. Evladının tapusu sıze aıt degıl mı kime ne :) Nedenlerınız benım nezdımde cok yerınde.. Bırakın cocuk bagısıklık kazansın dıyenler de haklı ama teyzenın mıkroplarıyla değil tabi :)

Bu arada benımde yaygın anksıyete bozuklugum var.. Terapı almanızı tavsıye ederım.. Keza bana cok ıyı geldı.. Sızede ıyı gelecegını dusunuyorumm..

Ahhhhhne kadar anlayislisiniz...
Sizin gibi anlayisli olsa keske herkes bozulmussunuzdur gururlu her insan gibi.
Bu teyzenin gururu yalama olmus...
Ha bidaha opmeye kalkarsa filistin askisina asayim sozel siddet yaramadi belki fiziksel siddet cozer :D
bu arada o kadinisa bezdirmislerdir emin olun hincini sizden cikarmistir.
Benim kizim da Massallah sevimli ve parkta uyarmasam kim bilir kac kisi operdi

Onun bunun dediklerine bakma kulak asma. Ama bi yandanda baska bisye dertlendim. Sen ne kadr boyle devam ediceksin? Kendini yipratmiyomusun boyle yaptikca?
Herseye dertlenmek korkmak felan.
Hasta oldugunu kabullenip tedaviye yonelmen lazim, ben boyleyim diyip gecmemen lazim.

Bence gayet haklisiniz tepkinizde, ne demek ya kucucuk bebegin agzindan opmek en nefret ettigim sey!

• Beğen
Reactions: nio
Back
X