• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinüs taşikardi ve hamilelik

asmalikonak

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2024
656
111
23
27
Kızlar sinüs taşikardi olup hamile olan varmi aranızda bu durumda kardiyoloji ilac verebiliyormu hamilelikte kullanılan kalp ilaçları varmi birde hamileyken ablosyon işlemi yaptıranlar varmı aranızda

Benim vardı, ilacımı bıraktırmıştı kardiyologum 5 haftalikken. Ama gebelikte tasikardi hiç yaşamadım zorlanmadım enteresan bir şekilde. Cok darda kalırsan beloc içebilirsin demişti en zararsızı oymuş. Tabi siz yine de doktora danışırsınız da bana benim doktorum müsade etmemişti yani sinirsel olduğu için tasikardim

Kızlar sinüs taşikardi olup hamile olan varmi aranızda bu durumda kardiyoloji ilac verebiliyormu hamilelikte kullanılan kalp ilaçları varmi birde hamileyken ablosyon işlemi yaptıranlar varmı aranızda
Canım ben seneler önce ablasyon oldum doktorum gebelikte tetikleyecek dedi 7 haftalık gebeyim arada oluyor ben 100 mg beloc kullanıyorum senelerdir ama hamileyken yapılmıyor diye biliyorum doktora gitmeni öneririm ilaç başlar rahatlarsın

Back
X