Sinüzit ameliyatı olcm korkuyorum

Merhaba ben tam gecen sene bu zamanlar rinoplastiyle birlikte oldum sinuzit ameliyatimi. Gercekten 5-6 ay rahattim sonra tekrarladi maalesef ama ben alerji yyzunden cok cektim. Daha dun tekrar ameliyat gerektigini ogrendim. Poliplerim de tekrarlamis 🥲 tekrar olacagim ama rinaplastiyle bile iyilesme surecim cok zor gecmemisti. Korkmaniza gerek yok sonrasinda gercekten buyuk rahatlik ❤️

Merhaba ben tam gecen sene bu zamanlar rinoplastiyle birlikte oldum sinuzit ameliyatimi. Gercekten 5-6 ay rahattim sonra tekrarladi maalesef ama ben alerji yyzunden cok cektim. Daha dun tekrar ameliyat gerektigini ogrendim. Poliplerim de tekrarlamis 🥲 tekrar olacagim ama rinaplastiyle bile iyilesme surecim cok zor gecmemisti. Korkmaniza gerek yok sonrasinda gercekten buyuk rahatlik ❤️
Çok teşekkür ederim

Bugün ameliyat oldum kızlar.. ilk başlarda çok burnum ağrıyordu şimdi daha iyi, ama ameliyathanede usuttum mu ne yaptım bilmiyorum, boğazım ağrıyor, öksürükle gözümü açtım

Bugün ameliyat oldum kızlar.. ilk başlarda çok burnum ağrıyordu şimdi daha iyi, ama ameliyathanede usuttum mu ne yaptım bilmiyorum, boğazım ağrıyor, öksürükle gözümü açtım
Çok geçmiş olsunn.

Ameliyatı çok kolay ve kısa sürüyor. Sadece ilk hafta tampon çıkana kadar zorluk çekiyorsunuz. Sonrası çok rahat zaten. Benim çok kanamam olduğu için burnumda tıkanıklık oluştu ilk hafta tat-koku duygum tamamen kayboldu. Tamponlar çıktıktan sonra rahatladım.

Merhabalar. Doktor sinüzit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi, gün bekliyorum ama çok korkuyorum. Burun tıkanıklığı iltihabı geniz akıntısı vardı bunlardan dolayı ameliyat olcm. Daha önce olan var mı , yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Müdürüm oldu bu ameliyatı, korkulacak bir şey yok ilk iki hafta ara ara kanamalı geçmiş ama hafif hafif, öyle ağrılar acılar vs yok. Çok mutlu şuan sonuçtan, ben yıllardır nefes almıyormuşum sanki diyor

Benim de yıllardır olmam gerekiyor ama erteliyorum. Burun içimin de düzeltilmesi lazım çünkü.

Hem burnumda sıkıntı var hem bahar alerjim var. Sinüzitimi tetikleyip duruyor ikisi.

Tekrarlama olasılığının çok fazla olduğunu duyduğum için erteliyorum sürekli, bakalım nereye kadar.

Back
X