sinüzit tuzlu su tedavisi :(:(

Sinüzit için acı kavunu tavsiye ettiler. İyi geldi denebilir. Bence en iyi yol her zaman bitkilerdir. Araştırdım ve bitkisel tedavileri anlatan şu kitabı buldum. incelemenizi tavsiye ederim. İncelemiş olanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum
Evde Bitkisel Sinüs Tedavisi

tuzlu su çürütmez kim nerden duymuşbunu.sinüslere tuzlu çok faydalıdır. bende pratisyen doktorum kbb cilern tavsiye ettiğini çok gördüm biliyorum.aslında en güzeli bol bol denize gitmek fakat herzaman mümkün olmuyor.sinüs problemlerine tuzlu su çok iyi gelir . mehmet Öz de anlatmıştı tv de.

Yani su sinuzitten cektigimi okuyorum bi care yok haftada iki kere agridan hastanedeyim igne olmaktan biktim dayanilmaz agri yazin rahat bu melet sicagi seviyor benim sinuzitum gerci yfacik bi sicak soguk gorsun bitiyorum sacimi havluyla kurutuktan hemen bir danla islak birakmam gerekiyor tuzlu karbonatli su bi ise yaramiyor agri tutunca sicak bi ortan soguk olmayan arveles novalgine ve alnina vicks suruorum bi muddet sonra alin uyusmaya basliyor hic olmazaa rahat uyumayi sagliyor

Konu eski ama madem yazmışsınız ben de tecrübemi paylaşayım.

Yıllarca çok çektim sinüzitten. Defalarca antibiyotik tedavisi gördüm işe yaramadı. Ağrı sadece iğneyle kesiliyordu. Bir yaz dalış yapalım dedik eşimle. 1 metre 2 metre derken 10-12 metrede benim sinüsler bir boşaldı, yok öyle iğrenç bir manzara. Maskenin içi iltihap doldu. Basınçtan oldu heralde. O zamandan beri sinüzitim yok, ağrım yok. İmkanınız varsa tavsiye ederim.

Cidden ilginc bu sene denizde baya denedim bosaltmayi ama kisa sureli oldu denemek gerek gercekten

Alerjilerim de bu yıl denizde geçti. Ama dalmadım bu sene. Bana mı denk geldi yoksa gerçekten işe yarar biley mi dalmak bilmiyorum. Ama denemekten zarar gelmez. Sinüsler boşalmasa da değişik bi aktivite olur.

Alerjilerim de bu yıl denizde geçti. Ama dalmadım bu sene. Bana mı denk geldi yoksa gerçekten işe yarar biley mi dalmak bilmiyorum. Ama denemekten zarar gelmez. Sinüsler boşalmasa da değişik bi aktivite olur.
Yani evet tabi denizin sünizlere iyi geldiğini biliyorum basınç sayesinde boşalmıştır şu an ağrılar içindeyim böyle artık doktora gitmek istemiyorum denemedğim şey kalmadı bu senede dalarım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…