- 1 Şubat 2015
- 11
- 3
- 3
- 57
Merhaba hanımlar.Uzun zamandır takip ettiğim bu siteyi çok seviyorum ben çok faydasını gördüm ve şimdi de aranızdayım.Yakın çevremin çok beğendiği el işlerimi sizlere de sunmak istedim beğendikleriniz içiçn isteğinize göre örebilirim..Davetlerde üzerinize alabileceğiniz şallar,Günlük şallar (bazılarının şapkaları da var ) Bebek hırkaları,atkı,bere,bolera... Hepsi el emeği sanatsal örgüler...
Sizler için elimde olan ürünlerimden örnek fotoğraflardan attım isteyen için sipariş üzerine de yapabilirim...
Eldiven......................................................................> 10 TL
Fular.........................................................................> 10 TL
Bebek hırkaları ........................................................> 20 TL
Zincirli siyah hırka ve şeritli pembe hırka ...............> 50 TL
Şallar.........................................................................> 50 TL
Sizler için elimde olan ürünlerimden örnek fotoğraflardan attım isteyen için sipariş üzerine de yapabilirim...
Eldiven......................................................................> 10 TL
Fular.........................................................................> 10 TL
Bebek hırkaları ........................................................> 20 TL
Zincirli siyah hırka ve şeritli pembe hırka ...............> 50 TL
Şallar.........................................................................> 50 TL
Eklentiler
Son düzenleme: