• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipariş

Defne2763

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2025
60
3
1
25
Hanım lar bir derdi. Var bilenler cevap verebilir mi bundan 3 yıl önce kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım 3 yıl geçince çocuk istedin çıkarttım ama eşim le bir türlü anlaşamadım bir ay içerisinde sinirlendiğim için eşime . Tekrar gidip taktırdım yani anlayacağınız bir buçuk ay içinde iki defa cukarıp taktırdım şimdide çocuk istiyoruz yaklaşık bir yıldır olmuyor iki defa çatlatma iğnesi oldum yine oluşmqdı doktorum aşılama istedi fakat eşim istemedi

Hanım lar bir derdi. Var bilenler cevap verebilir mi bundan 3 yıl önce kızım doğduktan hemen sonra spiral taktırdım 3 yıl geçince çocuk istedin çıkarttım ama eşim le bir türlü anlaşamadım bir ay içerisinde sinirlendiğim için eşime . Tekrar gidip taktırdım yani anlayacağınız bir buçuk ay içinde iki defa cukarıp taktırdım şimdide çocuk istiyoruz yaklaşık bir yıldır olmuyor iki defa çatlatma iğnesi oldum yine oluşmqdı doktorum aşılama istedi fakat eşim istemedi
Cevap verecek olan YÖK’mü

Adam çocuk istemiyor ablacım neyi zorluyorsun, böyle böyle hamile kalıp sonra eşim beni sevmiyor aldatıyor mu acaba diye konu açıyorsunuz, siz önce evliliğinizdeki sorunları çözün mevcut çocuğunuzu büyütün.

Adam çocuk istemiyor ablacım neyi zorluyorsun, böyle böyle hamile kalıp sonra eşim beni sevmiyor aldatıyor mu acaba diye konu açıyorsunuz, siz önce evliliğinizdeki sorunları çözün mevcut çocuğunuzu büyütün.
Şuan ikimizde istiyoruz

konuda eşim istemiyor yazmışsınız şu an ikimiz de istiyoruz yazmışsınız hangisi?
Eşiniz aşılama istemiyorsa ne yapalım eşinizi biz mi ikna edelim

Maddi durumunuz nedir ? eviniz varmı eşinizin maaşı nasıl?1 çocuk varmış allah bağışlasın oyuncak değil bu işler doğurmak kolay eğitimine ihtiyaçlarına yetişecekmisiniz kesin kızınız var erkek çocuk istiyorsunuz ama evililiğiniz sağlıklı değil bazen erkek çocukta kurtaramıyor

Back
X