• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siparişle rapor...

ohoo 6 ay ne ki, biz de doğum yapanlar 1 sene hep rapor alıyor . Benim ağır kronik hastalıklarım var doktor en fazla 2 gün veriyor. Doktorlar da gerçek hastaya gelince mırın kırın , başkasına gelince çatır çatır .. en az 20 kişi tanıyorum böyle rapor alan
Bir seneyi nasıl dolduruyorlar ki... rapor hakkı 40 gün, onun da yarısı geçen senede kalıyor zaten, ücretli izin 4 ay. Heyet raporu 45 günden fazla veriyorlar mı ki...zaten hesaptan hiç anlamam bilemedim yani🤔

Çok istiyorsa ücretiz izin alacak.. millet çok iyi... Şu kovid zamanı millet evden çıkmazken, bir çok şeye alerjim olmasına ve astımım olmasına rağmen işe devam ediyorum. Birşey olmazmış.

Bir seneyi nasıl dolduruyorlar ki... rapor hakkı 40 gün, onun da yarısı geçen senede kalıyor zaten, ücretli izin 4 ay. Heyet raporu 45 günden fazla veriyorlar mı ki...zaten hesaptan hiç anlamam bilemedim yani🤔
heyet raporu 6 ay alınıyor , bunlar uzatıyordu 1 yıla kadar. Emin değilim ama kıdemle de alakalı olabilir. 10 yıla kadar 6 ay, 10 yıldan sonra 12 aya kadar olabilir gibi..657 için

Son düzenleme:
Göz göre göre hakkı olmayan paraları cepliyorlar. O bebeğin boğazından geçen helal lokmayı bir biz mi düşünüyoruz anlamadım. Ne ara bu kadar arsız, yüzsüz bir millet olduk 🤦🏻‍♀️
Aaaa olurmu hiç bu dediğim kişilerde hep o malum çok dindar kesimden bide onlardan iyimi bilcez haram helali

Usülsüz rapor talepleri bana da çok geliyor. Birisi bir gün dayım vefat etti 2 gün rapora ihtiyacım var demişti. “Hasta olmadığınız için vermem, iş yerindeki amirinizden izin isteyebilir ya da yıllık izin kullanabilirsiniz” demiştim. Rapor almam için illaki kolumun bacağımın kırılması mı lazım diye sormuştu ve ben de “evet” demiştim. Sonra ne gaddarlığım kaldı ne merhametsizliğim. Halbuki patronundan izin istese o da vermese ona da aynı şekilde çemkirebilir miydi?

Heyet raporunun kıdemle alakası yok ki. Hele de 657de 😂Neyse...
RESMİ SAĞLIK KURULLARI
1- On yıla kadar (on yıl dahil) hizmeti olanlara altı aya kadar,
2- On yıldan fazla hizmeti olanlara oniki aya kadar,
3-Kanser, verem ve akıl hastalıkları gibi uzun süreli bir tedaviye ihtiyaç gösteren hastalığa yakalananlara onsekiz aya kadar,
sağlık kurulu raporu vermeleri mümkündür. (657 sayılı Kanunun 105. maddesi)

Back
X