Siparişle rapor...

Yemin ederim trajikomik yaa. Cuma öğrenmiş pazartesi rapor istedi. Halbuki 5 aya kadar raporsuz geçirdiğimi de gözleriyle gördüğü halde
Onun ki can, senın kı patlıcan cunku.
Sonrasında heyet raporu Isını halletmesı de enteresan.
Bu tıp insanlara karada ölüm yok, haramla helalle kul hakkıyla hiç işleri yok.

Nisanlimin akrabasi , doktor olan yakın akrabami bildigi için benden heyet raporu yazdirmami istedi😳 şok oldum ya bu nedir, siparişle heyet raporu mu yazılır, ben utanırım söylemeye olmayan hastalik için heyet raporu yazabilir misin demeye. Kaldi ki kendim için bile rapor istemem ben, şimdi güzel bir dille nasıl bunu gecistirebilirim ? Off😏
Bir ara bir doktorla görüşüyordum. Arkadaşım aradı “eşim diyor ki görüştüğü kişiden rapor istesin “ dedi. ( eşi normalde beni hiç sevmez. İşi düşünce aklına gelmişim). Ben kendim için hiç istemedim. Söyleyemem dedim. Yakın arkadaşımdı üstelik. Zaten doktorla da henüz tanışma aşamasındaydık. Neden başkası için elin adamına minnet edeyim. Güzelce söyledim arkadaşım da alınmadı. İstiyorsa poliklinik orda biricik kocası gitsin istesin.

Onun ki can, senın kı patlıcan cunku.
Sonrasında heyet raporu Isını halletmesı de enteresan.
Bu tıp insanlara karada ölüm yok, haramla helalle kul hakkıyla hiç işleri yok.
[/QUO
Valla nasıl yiyorlar o paraları bilmiyorum. Sorsan çok dinlerine bağlılar. Ücretsiz izne ayrılmaz borcumuz var derler. Ama çocuk yapmadan düşünmezler. 8yıllık evliler 2 evleri 1 sıfır arabaları,bi bağ ları var.. ne zaman çıkar bilemiyorum,beklemedeyim 😣

Valla nasıl yiyorlar o paraları bilmiyorum. Sorsan çok dinlerine bağlılar. Ücretsiz izne ayrılmaz borcumuz var derler. Ama çocuk yapmadan düşünmezler. 8yıllık evliler 2 evleri 1 sıfır arabaları,bi bağ ları var.. ne zaman çıkar bilemiyorum,beklemedeyim 😣
Valla dunya malı dunya da kalıyor, tık diye gitse sımdı Allah gecınden versın habıre para biriktirdiği bogazından kıstıgı ile gidecek.
Yasamadan yani.
Ev sahibi olsun tabi insanlar arabada ihtiyaç artık dogru ama, hırs kotu bısey.
Aldıkca alası gelen, gozlerı donen ınsanlar mulk alırken hayatı yasamayı kaciriyorlar.
Emınım kendilerine vakit ayırıp duzgun bir yerde tatil yapmamıslardır hıc.
Napayım oyle malı mulku.

Valla dunya malı dunya da kalıyor, tık diye gitse sımdı Allah gecınden versın habıre para biriktirdiği bogazından kıstıgı ile gidecek.
Yasamadan yani.
Ev sahibi olsun tabi insanlar arabada ihtiyacı dogru ama, hırs kotu bısey.
Aldıkca alası gelen, gozlerı donen ınsanlar mulk alırken hayatı yasamayı kaciriyorlar.
Emınım kendilerine vakit ayırıp duzgun bir yerde tatil yapmamıslardır hıc.
Napayım oyle malı mulku.
Yok valla güzelce de yiyorlar. Tatillerine de giderler,çocuklarını özel okullara da yollarlar.. bu sene kışın rapor aldı 1 hafta,idareye hastayım dedi tatile gitti.gelince gerçekten hasta oldu 1 hafta daha rapor aldı. Gerçekten haram para çıkıyor mu onu görmeyi bekliyorum hala

Yok valla güzelce de yiyorlar. Tatillerine de giderler,çocuklarını özel okullara da yollarlar.. bu sene kışın rapor aldı 1 hafta,idareye hastayım dedi tatile gitti.gelince gerçekten hasta oldu 1 hafta daha rapor aldı. Gerçekten haram para çıkıyor mu onu görmeyi bekliyorum hala
Sen haram para cıkıyor mu onu gormeyı bekle, ben de eden buluyor mu bulacak mı dıye bekliyorum 😂😂😂

Eşim doktor. Öğretmen arkadaşlarım, idarecilerim, konu komşu akraba herkesten düzenli olarak haftada en az 1 kez rapor ve daha absürt istekler alıyoruz. Bunlar oluyor, olacak. Önce kırar mıyım diyordum ama net olmak önemli. Yakın zamanda yeni tayin olduğum okul müdürü benden hastanenin servis wifi şifresini istemek için akşam 10da aradı. Hocam insanlar orada covidle uğraşırken şu dakika eşimi arayıp Wi-Fi şifresi istemem, bir kurumun Wi-Fi şifresini başkasıyla paylaşması sizce ne kadar doğru olur dedim. Ses kesildi. Bana mı takacak? Taksın.

Eşim doktor. Öğretmen arkadaşlarım, idarecilerim, konu komşu akraba herkesten düzenli olarak haftada en az 1 kez rapor ve daha absürt istekler alıyoruz. Bunlar oluyor, olacak. Önce kırar mıyım diyordum ama net olmak önemli. Yakın zamanda yeni tayin olduğum okul müdürü benden hastanenin servis wifi şifresini istemek için akşam 10da aradı. Hocam insanlar orada covidle uğraşırken şu dakika eşimi arayıp Wi-Fi şifresi istemem, bir kurumun Wi-Fi şifresini başkasıyla paylaşması sizce ne kadar doğru olur dedim. Ses kesildi. Bana mı takacak? Taksın.
Bu arada sevgililik, nişanlılık, evlilik sürecinde sadece 1 kez çok hasta olduğumda 2 gün rapor aldım. Kardeşim de doktor. Meslek hayatına başladığımdan beri ne kardeşimden ne eşimden rapor istemedim keyfi iş ekmedim.

Yuh yani! Millet can derdinde!
İnsanlar bi günde böyle arsızlaşamazlar,hayır inanmıyorum.. kim bilir bu güne kadar kimler saçma sapan işlerini yaptı da bu hale geldi..yazık

Heyet raporu siparişle, yancılıkla alınan bir şey değilse olması gerekeni söyleyeceksiniz zaten. Prosüdürü anlatacaksınız gerekirse.

Yuh yani! Millet can derdinde!
İnsanlar bi günde böyle arsızlaşamazlar,hayır inanmıyorum.. kim bilir bu güne kadar kimler saçma sapan işlerini yaptı da bu hale geldi..yazık
Konuşma bi de nasıl ilerliyor biliyo musun kuzenim sizin hastanede yatıyo covidden şüpheleniyorlar test yapıldı. (Sonuçları vs soracak sanıyorum, üzülüyorum, çok geçmiş olsun vs diyorum) odadaki tv çalışmıyor kuzenim de çok sıkılmış diyor ( oda değişikliği veya tv değişikliği isteyecek sanıyorum, millet yatacak yer bulamıyor hastanede dicek eşim nasıl söylesem ki diye düşünüyorum) bari Wi-Fi şifresi alabilirsek en azından video fln izler telden diyor ( beynimde şimşekler çakıyor, yanlış anladım dimi diyorum ama yok detaylarla ne kadar sıkıldığını anlatıyor)

Konuşma bi de nasıl ilerliyor biliyo musun kuzenim sizin hastanede yatıyo covidden şüpheleniyorlar test yapıldı. (Sonuçları vs soracak sanıyorum, üzülüyorum, çok geçmiş olsun vs diyorum) odadaki tv çalışmıyor kuzenim de çok sıkılmış diyor ( oda değişikliği veya tv değişikliği isteyecek sanıyorum, millet yatacak yer bulamıyor hastanede dicek eşim nasıl söylesem ki diye düşünüyorum) bari Wi-Fi şifresi alabilirsek en azından video fln izler telden diyor ( beynimde şimşekler çakıyor, yanlış anladım dimi diyorum ama yok detaylarla ne kadar sıkıldığını anlatıyor)
Hayır yani bi de güya okumuş insanlar bunlar.. zaten biliyorsunuzdur ama bunlar arkanızdan kibirli diyecekler bir de 🤣🤣 Allah akıl fikir versin.demek ne kadar küçük dertleri var

Ucretsiz izin diye bir sey var. Ama cocuk yasina girene kadar rapor alan cok kisi var. Bunlar da denemis sansini.
Vermiyormus deyin gecin.

Aynen öyle, ama nişanlı ailesi olunca bunu direk diyemiyorum😀 normalde hic acimam yapistiririm
Niye nişanlı ailesini şimdiden uzaya çıkarmanın ne gereği var,sonradan başına gelecekleri göremiyorsun heralde...senden yasa dışı bir iş bekleniyor farkındamısın...

Rapor, hem de heyet raporu rica ile🙄 her şey bir yana etik anlamdaki çirkinliği bile yeter bu konuda tereddüt yaşamamanız için. Bu ne cesaret? Yasadışı işler yapmıyorum deyin o halde. Birinin menfaati yerini bulmayacak diye endişe etmeyin rahatça söyleyin. Böyle bir şeye hakkım yok. Karşıyım bu tarz şeylere. Elimden bir şey gelmez. Gelseydi bile doğru bulmazdım deyin. Zamanında buna benzer bir konuda yakın bir akrabam bir istekte bulunmuştu. Senin hatrın kalacak diye onca kişinin hakkına girmeyi göze alamam demiştim. Duruşunuzdan taviz vermeyin yoksa sizi sarsmaya çalışan çok olur

Güzel bir dil dediğiniz nedir? Bir bahane bulup, yalan söylemek mi? Doğrusu neyse onu söyleyin işte; insanlara makam ve mevkilerine göre muamele edecek değilsiniz herhalde. Eş ailesinden biriyse ne oluyor yani? Kaldı ki "yapamam, üzgünüm, yasal değil, hayır" demek de o kadar kötü bir üslup değil.

Back
X