Sipaydi ye Yardım lütfen

Selam kızlar
yaa size acil bir konuda danışmam lazım
gizoşumun fikrini aldım ama yine de yorumlarınızı bekliyorum

benim eski bi erkek arkadaşım vardı hatta onların firmasıyla çalışıyoruz
çok zor oluyor falan demiştim
bugün facete eklemiş beni
selam verdi konuşmaya başladık
askere gitmeden önce seninle görüşmek istedim ama nişanlandığını duyunca aramadım dedi
sanırım nişanı atmışsın falan dedi
tekrar görüşelim dedi

emin olamadım
şimdilik görüşme işini mümkün olduğunca sallıcam
sizce ne yapmalıyım
bugüne kadar bana birçok konuda destek oldunuz bu konuda da yardım edin yaa
kafam çok karıştı
eskiden olsa sallardım ama aramak istedim ama nişanlanmışsın falan deyince emin olamadım

Günaydın Kızlar
Ececim eğer kötü ayrılmadıysan görüşebilirsin tabi ama birde şunu gözardı etmemek lazım yeniden görüştüğünüzde aşkınız alevlenedebilir yani eğer ciddi bir ilişki yaşamayı düşünebileceğin biriyse görüş derim

günaydın ece ve oske :21:
ece dün sana zaten gereken yorumu yapmıştım ona güvenmek sana kalmış.
ama öyle hemen görüşme msnden telefondan falan sohbet edin zamanı gelince zaten yollarınız kesişir :37:

oske sen napuyosun. nasıl gidiyor evlilik,iş,eş falan filan. çok sık sohbet edemiyoruz bu aralar hepimiz koptuk :44:

bizimde masalar değişti arada uğrarım :51:

özgecim o kadar uzun zamn oldu ki kötü ayrılmamıştık ama pekte iyi ayrldık denemz aslında ayrılık bile yoktu birden aramayı falan kesmiştik zaten ondan ayrılınca iboyla yakınlaşmıştım :( ilk zamanlar ona inat olsun diyeydi sonra olayın boyutu değişti

gizoşum biliyortum canım benim
dün konuşurken numaran aynı mı diye sordu bende başı değişti yalnızca dedim başını verdim
işten kaçta çıkacaksın ben bırakayım eve diye bende başka bir gün bırakırsın dedim
o zaman çıkınca arayayım dedi tamam dedim aradım ben onu
bayağı konuştuk işte
çok mutlu ettin beni diyo görüşmeyeli nisanda 4 sene olcaktı dedi
aramayı çok istedim ama arayamadım bir türlü dedi nişanlandığını duydum inanamadım dedi
senin oraya geldiğimde de yüzüme bile bakmıyordun dedi bende bişeyyapamadım dedi

sonra gecede aradı napıyosun falan diye
tek başıma geziyorum alayım seni beraber gezelim konuşalım dedi
yok faln dedim bende
öyle yani bakalım enreye gidecek bu maceranın sonu

Selam kızlar
yaa size acil bir konuda danışmam lazım
gizoşumun fikrini aldım ama yine de yorumlarınızı bekliyorum

benim eski bi erkek arkadaşım vardı hatta onların firmasıyla çalışıyoruz
çok zor oluyor falan demiştim
bugün facete eklemiş beni
selam verdi konuşmaya başladık
askere gitmeden önce seninle görüşmek istedim ama nişanlandığını duyunca aramadım dedi
sanırım nişanı atmışsın falan dedi
tekrar görüşelim dedi

emin olamadım
şimdilik görüşme işini mümkün olduğunca sallıcam
sizce ne yapmalıyım
bugüne kadar bana birçok konuda destek oldunuz bu konuda da yardım edin yaa
kafam çok karıştı
eskiden olsa sallardım ama aramak istedim ama nişanlanmışsın falan deyince emin olamadım

Ececim yazını şimdi gördüm.
özgenin dediği gibi eğer ciddi ilişki yaşamayı düşünebileceğin biriyse görüş canım.

Hayırlısı olsun ececim 4 yıl önce bitmiş bi ilişkinin şimdi nasıl olacağını kestirmek zor
belki çok ii olur belkide eskisinden farkı olmaz

$164582_501823274653_687964653_5908294_1252267_n.webp $167914_501822749653_687964653_5908286_2394718_n.webp $166842_501823119653_687964653_5908289_4863363_n.webp $167914_501822739653_687964653_5908285_4746414_n.webp

sipidii Pierre Cardinde var böle modeller bende bayılıyorum bunlara ama kış düğününe yakışmadığı ve eşiminde nefret etmesi sebebiyle siyah aldık
ama cidden çok şık duruyor bence

Back
X