Sipaydi ye Yardım lütfen

napıyosunuz kızlar
kurs başladı ya bu hafta hayalet gibiyim yaa :S
ben bu kadar tempoya alışık değilim
sabah 8 de evdne çıkıyorum 11'de eve anca girebiliyorum

işyerinde de tempom yoğun bu ara
birini alsak rahatlıcamda alınana kadar sık gelemicem
fakat face devamlı açık bişey olursa ordan ulaşırsınız :)

selam herkeze. jean canım aynen hazırlıklar bitti ama bende bittim 2 gün raporlu evdeyim dinlenmem lazım. hatırladığın için teşekkür ederim unutmamşsın

ece,oske,pandomim,julaaa selam

selam herkeze. jean canım aynen hazırlıklar bitti ama bende bittim 2 gün raporlu evdeyim dinlenmem lazım. hatırladığın için teşekkür ederim unutmamşsın

ece,oske,pandomim,julaaa selam

nikah işlemlerinizi hallettiniz mi?
Hayırlı olsun darısı bizim başımıza.
bende hastayım 2 gündür. bugün işe gelmicektim zor geldim yani.

perşembe günü hallettik birazcık zor oldu ama aldık sonunda
geçmiş olsn canım dikkat et kendine keçi gribi dedikleri grip yayılyor şimdi de

sağol. sanada geçmiş olsun.
bende bu sabah aradım belediyeleri. kağıthane dolmuş.
beyoğlu gün dolup dolmadığı için bişi demedi. evrakları hazırlayıp gelin dedi.
beşiktaş belediyesi martta alıyomuş haziran düğünlerini.
şişlide 28 şubatta başlıyomuş. bizde şişliye başvurucaz.

Beşiktaş Mart 15 de başlıyor. oda öncelik orada oturan kişiilere sonra ikameti orada olmayanlara.
bana riskli geldi biraz
şişli ile konuşmadım hiiç
beyoğlu da o gün akşam 9:30 veriyor ancak o zamana müsaitmiş.
insanların neden dost hayatı yaşadığın çok iyi anlıyorum sabah 8 de çıktık yola akşam 5:30 da evdeydik

9.30 a mı aldınız saatil. çok geç ya o da (
bide beyoğlu 355 lira fiyat verdi.
şişli 300
beşiktaş 200 artı 55
ama taksi paraları filan da var.

9.30 a mı aldınız saatil. çok geç ya o da (
bide beyoğlu 355 lira fiyat verdi.
şişli 300
beşiktaş 200 artı 55
ama taksi paraları filan da var.

yok canım bak dün yaptıklarımızı anlatıyım aklında olur malesef bende bilmeyerek başladım..
aile hekimine gidiyorsun ikinizden birisi hangisi olursa artık
o sana neler istediğini söylüyor hangi tahilileri yani ama hiç gitmeyip direk ilkyardıma gidersen onlarda biliyor. 3 tüp kan alıyorlar tahlile yolluyorlar saat 3 te veririz diyorlar ama int takip edersiniz bizimki 1,5 çıktı. iki kişi ücret 60 TL.
oradan verem savaşa gittik 12den önce bunu da halletmek lazım ki 2 de alabilmek için yoksa ertesi güne atıyor. iki kişi ücret 20 TL.
bu sonuçları alıp aile hekimine gidip onaylattırıyorsun sonra taksimdeki nufus mud. hem bu sonuçları onaylatıyorsun.
hemde oturduğun yere dair rapor alıyorsun. ikisi de aynı yerde biz boşuna 2 kez gittik onaynda buradan alındığını bilmiyorduk
sonra beyoğlu evl. dairesine gittik işte saat 9:30 dedi ben kbul etmedim tabiki ,
beşiktaşı aradık onlarda sizin risk olabilir dedi. haziranı ilk haftaları işte çok dolu önce ikamet edenleri alacağız dedi. bende abime arattım. ona da bizimle halletmesinler sona hiç bulamazlarsa gelsinler demiş hem beşiktaşa gidilirse extra 160 TL veriyorsun izin belgesine
bizde g.o. paşayı aradık hakan orada oturuyor diye oraya gittik orada hallettik.
cüzdan dahil 410 TL verdik. cüzdan 55 TL. bu kadar
nikah memuru ismini kartını da aldık cumadan yine gelin aksilik olmasın dediler

üff ruhum sıkıldı valla.

iyi ki anlattın canım
neler yaşadığını anladık valla uff ne yorucuymuş
nikah düğünden kaç gün önce,ya da aynı anda mı?
mutluluklar şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…