Sipaydi ye Yardım lütfen

başka topiklerde baktım da haziran gelinleri çeyizleri yıkamış yerleştirmiş bile
ya ben çok yavaşım ya da onlar çok hızlı

abartmışlar be ya daha zaman var
10 posta çeyiz mi hazırlanır
son zamanda çıkartırsın ütüler eve götürürsün olur biter

terbiyesiz gelinler dedikodumu yapıosunuz bakimmmmben size yaşadığım tecrübelere istinaden söyliim aldığımzı herşeyde ufk yadabüyük sorun çıkıyor,ve çalışıyorsanız o sorunlarla haftasonu ilgilenebiliyorsunuz.o yüzden ben 1 ay kala alırım koyarım ne varki dmeeyin.

çok güzel olur kızım tertemiz durcak işte ne güzel
baban kaplıcaksa hele hepten güzel
sana ya da annene kalmasında
o kadar işin arasında

aslıyı bende görmyüım ne zaandır

yok yaw babam sever öyle şeyleri işte hazırladıklarımızı kaplar
ben yapamam yaw ben seyirci olucam

çok tatlı konuşuo ama benle napim

eeee canımmm ne alaka beee
ben kendim strese girdim bi anda ama seni söylerek yazmamıştım. senin zamanın bende az sonuçta
yalnış anlaşılmak istemem

eeee canımmm ne alaka beee
ben kendim strese girdim bi anda ama seni söylerek yazmamıştım. senin zamanın bende az sonuçta
yalnış anlaşılmak istemem

şaka kızzz ,valla biz erkenden hallettik ama,hala mobilya ile uğraşıyoruz masayı ve sehpayı değiştiricez eve büyük geldi,halıcı halıları getirmedi,avizelerin ampulleri dandik onları yapıcaz,mesela anten girişleri bozuktu onlar yapıldıiprizlerin bir ikisinde elektrik yoktu,hep birileriyle uğraşıyoruz,sadece hafta sonlarımız var.mayısta kuaför provası,davetiye dağıtılması basılması,nikah şekeri,tatil alışverişi,valizin hazırlanması,ev için erzak alışverişi,kıyafetler falan filanievdekilerin hazırlıkları,

AY iyice strese soktun heee
ben iyice yandım artık çünkü benimde sadece haftasonum var ve annemde çalışıyor.
bide bu yaptıklarının üstüne ananemde taşınacak pişti olucaz

AY iyice strese soktun heee
ben iyice yandım artık çünkü benimde sadece haftasonum var ve annemde çalışıyor.
bide bu yaptıklarının üstüne ananemde taşınacak pişti olucaz

yaaa işte o yüzden tembellik yapmayın sıkıştırın nişnlınızı ben sıkıştırmasaydım ,nişanlım hep "ne acelen var,yaparız acele etme yetişir" diyordu,şimdi i"yiki yapmışız" diyor

yaaa işte o yüzden tembellik yapmayın sıkıştırın nişnlınızı ben sıkıştırmasaydım ,nişanlım hep "ne acelen var,yaparız acele etme yetişir" diyordu,şimdi i"yiki yapmışız" diyor

HAHAHAH.
yok yaw biz yine bekleriz. benim tek avantajım işe de gitsem evde işleri yapacak birisi olacak
yine ben çok stres yapmasan iyi olur aslında

off gizem yetiş imdadıma :)
okuldan biri vardı anlatmışımdır belki ilgileniyo benle diye
bana pasta yollamış
üstünde de resmim var çok şeker bi pasta amaaaa ben ne yapıcam o pastayı yaa
eve götürsem olmaz babam bana yaptırıyomuş zaten
ee burda da açamam sanki doğum günümü kutlayın der gibi offfff offff
akıl ver bana

kargo ile yolla bana :84::84:
aman canım. aç işlyerinde dilimle bi güzel. soran olursa da.
bugün doğum günümdü arkadaşım yollamış bende size dağıttım de gitsin
ama çocuğada teşekkür ederim affferim koçuma ya afferimm işi biliyor

inanki yollarım
yani öyle yapcam sanırım :) benimde aklıma daha iyi bişey gelmiyo

evet fikir güzel ama boşa ne yazık ki

İnş.canım
bide nişanlımın yeni tayini çıktı muğlaya hiç gitmedim merkez'e yeni bi yeri öğrenmem lazım
ev bakmaya gidince görücem artık nasıl bi yer

İnş.canım
bide nişanlımın yeni tayini çıktı muğlaya hiç gitmedim merkez'e yeni bi yeri öğrenmem lazım
ev bakmaya gidince görücem artık nasıl bi yer

NİŞANlının meslek ne canım? memur sanırım
devamlı gezeceksiniz anlaşılan bende hiç gtimedim muğlaya ama duyduğum kadarı ile güzel bi yermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…