Sipaydi ye Yardım lütfen

iyiyim sağolasın :)
aynı bildiğin gibi işte. :)
ben kına accık elime yakılsın yıkıcam sonra :)
bende hiç sevmiyorum kınayı yaw :S

bende bayılırım hele kokusna zaten hep derdim kınamda bileğime kadar yakıcam.
Ece o resimdekini herkez yapamıyor işte bide 1 gün önce yapıyorllar öyle yatıyorsun o acelede yapabilir miyiz bilmiyorum
kayınvalidem şey demişti hatta istersen kadın getirticez falan diye çok koyu oluyor bide kendi düğününde parmak ağrısı yaşıyorsun o kızın çok acımıştı canı çk sıkıyorlar

Son düzenleme:
Allah Allah yaaa çok ilginç heeee

bide şey düşünüyorum yatak odasında yatağın başına ayna ama ikimizin ismi bi yerde görmüştüm

merhaba arkadaşlar hepinize mutluluklar dilerim resim dikkatimi çekti benim şu anki halim 4,5 aylık bir bebeğim var bebeğime bakıyorum evi temizliyorum yemek yapıyorum eşimle ilgileniyorum çok ama çok zor daha yolun başındasınız tadını çıkarın
bu resimşu andaki halime benziyo dedim ya , bu kadının rahatı yerinde valla üstüne bende kayınvalide kayınpeder görümce ve elti var üstüne sinir stres cabası
kendinie iyi bakın

Kızlarr nasılsınız uğrayamıyorum bu aralar
size hazırlıklarda kolaylıklar

evet canım hiç gelmiyorsun yaaa artık biz iyiyiz zamanımız azalıyor ama seni de merak ediyoruz ğra arada

Allah kolaylık versin canım malesef belli süre sonra her türk kadını resimdeki gibi oluyor

sanırım haftasonu dualarım kabul oldu çok sevindim canım senin adına nere ile anlaştın
bende akşam gidiyorum kısmetse ölçü vermeye

Nüans gelinlikle anlaştık :))
Model beğendim ama onun üstünde bir kaç değişiklik olucak.
Benim vücut tipime göre.
Üstü komple fransız danteli olucak. Ve dantelden inceye doğru gidicek askılar olucak ikitane.
Kalça kemiğine kadar gelicek.
Eteğide tül ara ara fransız danteli olucak dikine dikine kesilmişlerdi yerleştirmişler.
Etek uçlarıda komple dantel olucak.
Arkasıda taa ilk başlarda dediğim gibi bir kat dantel bir kat tül ve kuyruklu olucak.
istediğim zaman kuyruk kısmını çıkarıcam.
kuyruk kısmına çıt çıt ve gizli düğme dikilicek.
Sen nereyle anlaştın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…