- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #27.841
güzel tabi yaaa kendi evini hazırlayacaksın artık.
bizde bu akşam avize bakıcaz. şişhaneye bakarız herhalde
bi türlü kısmet olmaıd bakmak ondan sonra yine haftasonuna kadar full koşturmaca
günaydın,
pandomim aklıma ne geldi sen düğün için oturma listesi yaptın mı? genelde yemek düğünlerde çok sıkıntı oluyorda öyle bi liste çok rahat ettirir
Evet serkan abide dedi. Oturma planı yaparız filan diye ama düşündük nasıl yapıcaz diye.
İnsanlar küsermi alınırmı diye. Kim nereye isterse otursun dedik. Bilmiyorum sonra nolur
evet hiç gelmedin merak ettim nerdesin diyee
sevindim neresi olacak canım nerelere baktınız asıl siz naptıonız?
biz sehpayı*avizeleri falan hallettik. temizlik işi bitti akşam yine eve gidip avizelere bakıcam.
kontrol edicem ne olmuş ne bitmiş diye..
çeyiz topiğine ekledim sehpayı ama diğerlerini canım bu akşam çekerimn dün koliledik falan açıp çekmek istemedimaynen vallahi bitti sayılır neredeyse gerçi bu önümüzdeki 2 haftasonu da yine full şimdiden dolu :86::86::86:
DÜĞÜN salonu da çok iyi olmuş yaa hemde kocaman ne güzel çok sevidnimm benmde geçti çok güzel yapmışlar gelinliği bi daha 18 inde kısmetsetacımı da aldım topuz olacağı için kadınlar güzel bi fikir verdi ucu az biraz sivri bi taç aldım
bence yatak odası için hiç bakmnayın istediğini birebir yaptır gitsin zamanda azaldı çıkartabilir mi gerçi
ev boyası için renk belirlediniz mi hadi hayırlısı olsun sizin tempo başlamş
Renkler belli allahtan kafa da çok sıkıyor insanı acabe ne yapsam falan diye.
ebevyn banyosu da çok iyi olmuyş canım yaaa rahat edersin en azından
bizde bu haftasonu kına malzemeleri için eminönüne gidicez onları da hallederiz sonra eve geçerim beyaz eşya mobilyalar falan gelecek
gelinliği giyince inanılmaz heycanlanıyorum yaaa
yarın bende heycanlanıcam galiba
bizde 4 kişi gidicez eminönüne gidersek. çeyiz eksikleride vaar
topluca alışveriş olucak.
anca taşırız heralde.
bir hafta sonra evin tamamen yerleşiyor desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?