Sipaydi ye Yardım lütfen

ben senin yerinde olsam bu taraftan ev alırım ailene de yakın olur bebek falan olunca annen için de kolay olur.
tabi eşinin iş durumu da önemli o geçebiliyor mu

o geçebılır cnm otogara falan
ama benım işim sorun
bılıyon cok ıyı bı işim var şükür 2 sıgortam var bı özel bı ssk
eğer bu işim olmasa ınan sanıye dşünmem ama işim elımı kolumu bağlıyo:31:
aıleme yakın olmak cok daha başka tabı annem dıo asla sorun olmaz gelır ordada bakarım zaten yzın burda değil annem her ıkı taraftada olsa yavrumu göremıycem
ama hıç bişi yakın olmak gıbı değil
bılemıyorumkı

o geçebılır cnm otogara falan
ama benım işim sorun
bılıyon cok ıyı bı işim var şükür 2 sıgortam var bı özel bı ssk
eğer bu işim olmasa ınan sanıye dşünmem ama işim elımı kolumu bağlıyo:31:
aıleme yakın olmak cok daha başka tabı annem dıo asla sorun olmaz gelır ordada bakarım zaten yzın burda değil annem her ıkı taraftada olsa yavrumu göremıycem
ama hıç bişi yakın olmak gıbı değil
bılemıyorumkı

o zaman önce ona karar vermeniz lazım. eşinle otur konuş.
illa yan apartmanında olacak diye bişey yok. sen işine yakın bi yerden seçersin :34: gidiş gelişin kolay olur
benimki nin işi de çok yakın değilş mesela :44: ama önemli olan benim yakın olmam :37::37:

ogün seninkine söyledim oda pat diye geçemem dedi ya otogara. onun için siz aranızda halledeceksiniz :37:

illa yan apartmanında olacak diye bişey yok. sen işine yakın bi yerden seçersin :34: gidiş gelişin kolay olur
benimki nin işi de çok yakın değilş mesela :44: ama önemli olan benim yakın olmam :37::37:

ogün seninkine söyledim oda pat diye geçemem dedi ya otogara. onun için siz aranızda halledeceksiniz :37:

o karşıyı ıstemıyo ama ben cıddı olarak desem sorun cıkarmaz
ama geçen gün dedı o zaman şuraya taşınalım bende dedım olmaz cunku görümceme yakn
asla ama asla ıstemem
bedava ev verselerde
ben onlar için değil annem babam aılem için gtcem ve onlara yakın olmak istedığımiçin

onun işide hemen olmazsa olmasın aslında olur bence aman zaten orda çalışmasını ınan ıstemıyorum
bakalımhayrlısıyla zaman ne gösterecek
karşıdada heryer tıklım tıklım yaşanılacak yer değil(aıleme yakın yerı dıom)cok cok kalabalık oldu
aılem olmasa asla burdan taşınmazdım
gene rahat ve modern bı yer hıc değilse burası derım

bakalımbelkıde yenı gelışmekte olan yerlerden bakarız
fındıklı mesela
ataşehıre cok yakın şuan heryer bına yapılıyo
uygun ama sonra nolur bılınmez ama kesın cok değerlı olur alı ağaoğlu orayıda kapar kanmca
ataşehır harıka mesala
bıde benım patrona yakın öle olursa patron olmadı ortak benı sabahları alabılır :27:ama bakaım ya kararsızım hala

ama geçen gün dedı o zaman şuraya taşınalım bende dedım olmaz cunku görümceme yakn
asla ama asla ıstemem
bedava ev verselerde
ben onlar için değil annem babam aılem için gtcem ve onlara yakın olmak istedığımiçin

onun işide hemen olmazsa olmasın aslında olur bence aman zaten orda çalışmasını ınan ıstemıyorum
karşıdada heryer tıklım tıklım yaşanılacak yer değil(aıleme yakın yerı dıom)cok cok kalabalık oldu

fındıklı mesela
uygun ama sonra nolur bılınmez ama kesın cok değerlı olur alı ağaoğlu orayıda kapar kanmca
ataşehır harıka mesala
bıde benım patrona yakın öle olursa patron olmadı ortak benı sabahları alabılır :27:ama bakaım ya kararsızım hala

asla ama asla ıstemem
bedava ev verselerde

fındıklı mesela
ataşehır harıka mesala

Evet canım bi karar vermen lazım çok kararsızsın ulaşmak içinde bi karar alman lazım.
yani ne biliyim biz ev alırken diyordum 2+1 olsun işime yakın olsun nerede olursa olsun dedim. heryere baktık dolaştık.
Gönlümüze göre verdi çok şükür

ama sizin öyle değil nerede olacağı belli değil. muhit belli değil yani hiç bişe belli değil önce bunları kesinleştirin karar verin sonra Allah yardım eder.
inşallah istediğiniz zaman da ev sahiib olursunuız :34:

Evet canım bi karar vermen lazım çok kararsızsın ulaşmak içinde bi karar alman lazım.
yani ne biliyim biz ev alırken diyordum 2+1 olsun işime yakın olsun nerede olursa olsun dedim. heryere baktık dolaştık.
Gönlümüze göre verdi çok şükür

ama sizin öyle değil nerede olacağı belli değil. muhit belli değil yani hiç bişe belli değil önce bunları kesinleştirin karar verin sonra Allah yardım eder.
inşallah istediğiniz zaman da ev sahiib olursunuız :34:

önemlı olan zaten karar vermek ama bılmıyorum
ben düşünene kadar bırazda paramız olur :1:artık
bıde eğer arabamız olursa ulaşımda sorun olmaz dıo kocem ama bakalım

önemlı olan zaten karar vermek ama bılmıyorum
ben düşünene kadar bırazda paramız olur :1:artık
bıde eğer arabamız olursa ulaşımda sorun olmaz dıo kocem ama bakalım

araba da alabilirseniz zaten her yer yakın olur ulaşım sıkıntısı kalmaz :34:
ikisi birden maddi açıdan çok sıkar ama onu da düşünmek lazım

araba da alabilirseniz zaten her yer yakın olur ulaşım sıkıntısı kalmaz :34:
ikisi birden maddi açıdan çok sıkar ama onu da düşünmek lazım

ay ben arabayı hıc ıstemıyorum zaten
korkuyorum
kaza geçirmıştım küçükken o yüzden mümkün olduğunca uzak olsun dıyorum
bıde kocem öle cok sık araba kullanmaz ehlıyetı yenı aldı kocaman otobus kullanıo ama ben kımseye güvenıyorum
:18::18::18:

bakalım ya
belkıde bı bakmışsın cok güzel uygun bı ev bulmuşuz bütün dertlerı unutuvermışım:1:annemde üzülme ben sende kalırım dıo yazın zaten yok

ay ben arabayı hıc ıstemıyorum zaten
korkuyorum
kaza geçirmıştım küçükken o yüzden mümkün olduğunca uzak olsun dıyorum
bıde kocem öle cok sık araba kullanmaz ehlıyetı yenı aldı kocaman otobus kullanıo ama ben kımseye güvenıyorum
:18::18::18:

bakalım ya
belkıde bı bakmışsın cok güzel uygun bı ev bulmuşuz bütün dertlerı unutuvermışım:1:annemde üzülme ben sende kalırım dıo yazın zaten yok

evet siz kararınızı verin ona göre yola çıkın ve o yol üzerinden devam edin..
böyle tüm yolları kapatıyorsunuz istediğiniz olmuyor :52: vardır bi kısmet mutlaka bi yerde...

evet siz kararınızı verin ona göre yola çıkın ve o yol üzerinden devam edin..
böyle tüm yolları kapatıyorsunuz istediğiniz olmuyor :52: vardır bi kısmet mutlaka bi yerde...

annemlerde bı gelsın konuşam
ablam falan dıo valla uzaksın ne güzel yakın olmak cok ıyı değil dıye ama bende böle cok özluyorum bılemedım

kesın kararımı 2012 başında vermem lazım:31:sonra ona göre plan yapmalıyız

annem bebeğime bakacağı için bende kalabılır mı böle olabılır mı sormam lazım
düşüncez olmazsa zor olursa kesın karşıya gıderız
burda kımseye veremem yavrumu güvenmem ve çalışmamda lazım
o yüzden

:21: tabi ki canım benimde annem bakar herhalde..
başkasını geçtim yakınımıza bile güvenip bırakamam :23:

iyi sayılırım gizoşum yaa tempo yoğun ya bu ara :S
bitkin düştüm iyice

böcüüğüm fuar vardı bacım öncesi sonrası derken nefes almadan çalışıoruz ://
biraz geleyim dedim gitcem yine :((

Back
X