Sipaydi ye Yardım lütfen

ne zman de bkayım tarihi :)) düşnelim bişiler

24 eylül ama sanırım 1 gün önce pazar kutlarız aile ile hediye de bakamadım daha PS3 alyım dedim sonra vazgeçtim.

sinema sistemi ,oyun kolu direksiyon a falan bakıyor. ama bilmiyorum ya ne alacağımı bide mont istiyor daha iyisini bulamazsam bunlardan birisi olabilir. ama yine güzel manevi bişey olabilir 5 duyu gibi

geçen diyorum ki bu sefer öyle şeyler yapamam çünkü Ece ile uzun zamandır görüşemiyoruz

ps3 olmaz onu geç :)
mont olabilir bak
orjianl bişi buluruz yaa

ps3 olmaz onu geç :)
mont olabilir bak
orjianl bişi buluruz yaa

aynen PS3 kesinlikle almam herhalde mont hem spor hem takım üstüne olabilecek bişey istiyor. ve kısa
aslında vardı öyle koyu gri ama ben yıkarken içindeki kağıdı çıkartmamışım gri mont oldu kağıt parçacıklı beyaz

böceğimmm evet kuzum inşş nişanlanıyorum

spdyyimmm anamm o kırmızıya bayıldımmmmmmmmmmmmm bayıldımmmmmm bayıldımmmmmmmmmmmmmmm

hep gözüm öyle modellerde aslında ama
benim diğer alyansımda buna benziyordu ya fakrlı olsun diorum
ama komple beyaz istiyorum :))

bizimki sarı altın takmadığ için ben beyaz altın aldım. kalın altın sarısı olan yer komple beyaz sonra taşlar sonra incecik altın sarııa var
onunki de komple beyaz ama model aynı :26: beyaz altın daha kibar gibi duruyor yada ben alıştım artık çok bombeli alma çiziliyomuş

Eki Görüntüle 509442

mat olanlar nasıl nasıl duruyor acaba
anammm ayy içim kıpır kıpır yaaa
acayip panik haldeyim

damat bohçasına ne koyuyoduk bi desene bana

mat olanlar nasıl nasıl duruyor acaba
anammm ayy içim kıpır kıpır yaaa
acayip panik haldeyim

damat bohçasına ne koyuyoduk bi desene bana

bizimki parlak senle konuşurken bakıyorum öyle söylüyorum heee

iç çamaşırı
çorap
terlik
pijama takımı
gömlek
kravat
traş aletleri

bu kadar sanırım. (
işte nişan da giyeceğini alacaksınız onlar takım elbisesei ayakkabısı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…