- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.141
Sevgilim var cnm 4 senedr beraberz ailelerde bilio ama masraftı, oydu buydu derken hep erteleniyo, yeni ev aldı 3-4 ay önce şimdide onun borcu azcık hafiflesin belki kışa yaparız dioda bana pek inandırıcı gelmiyo artık biara çok istiodumda heves ediodum ama artık bende sıkıldım istemekten hatta böle devam ederse ayrılcaz, 2gündür limoniyiz çok kızgınım ona tuz biber oldu bu konu :)
hayırlısı ise olsun canım. kısmet bu işler gerçekten benimde uzun süreli ilişkim vardı ayh bundan başkası ile evlenemem falan diyordum ama şimdi başkaı ile evliyim :123:
ve kısmet falan diyenlere de inanmazdım
Amin bende öle diorum artık, aslında çok seviyorum ama şu bi kaç gündür sinir oluorum sıkıldım, bıktım, usandım yani anlıcağın.
Hayırlısı artık.
Buarada avatarındaki gelin arabanız mı? ne yazıyo üstünde okuyamadımda:44:
Bide siz ailelerinizi nasıl tanıştırdınız?? benm en çok tırstığım o biliomusun böle bişiy olcak olursa nasıl tanıştırcam ya birbirlerini sevmezlerse fln die korkuorum hep :18:
Bide bu söz nişan olayları ne zor şeyler ya hep bi stres bizim ayrı şehirdeler bide
HAYIRLISI ise olsun de her zaman herşey nasip kısmet..
evet gelin arabamız Evin Tek kızıydı arkasında da onu da ben aldım yazıyor
ben önce babama söyledim hayır yada evet falan demedi bu arada dayım ve abim ile tanıştırdım. en azından özellikle dayım fikirlerini gider söyler diye ikisi de eşimi çok beğendi
bi akşam eşim beni eve bırakırken 1 hafta sonra istemeye geleceklerdi. babam gelsin dedi pat diye oldu öyle bi konuşma oldu iştesonra isteme 1 hafta sonra söz 6 ay sonra nişan 1 sene sonra düğün oldu
Evet hayırlısıysa olsun.
Buarada benm sevgilimi annem babam hatta bi çok insan bilio ailede babamla daha tanışmadılar ama annemle tanıştılar ablamlar kuzenlerm fln bilio bütün aile
ben sevgilimin ailesiyle kendi ailemeden bahsediom tanışmalarını nası olcak die
yazı çok iiymiş ya
Hoşgeldin canım
bu işler hakkaten kısmet işi
ben nişan attım
bana dedikleri zaman ilerde geçecek unutacaksın falan diye ben inanmıyordum
ama sevgilimle tanıştık mayıs 15 te
19 mayısta yüzyüze görüştük
sonra ne olduğunu anlayamadım cumartesi nişanım var
düşün hızı
ama alalhıma şükür mutluyum
zor günlerden geçtim ama sabrın sonu selametmiş öğrenmiş oldum
şimdi fazla yüz göz olmaya hiç gerek yok zamanı geldiğinde fazlası ile oluyorsun zaten.meseda iyidir...
iş ciddi olmaya başlayınca sen bir araya getiriyorsun sonrası onlar kaynaşıyor zaten
evet canım güzeldi. eşimin aklına gelmiş işte
Speddyim evet şeker hamurlu istedim ama pahalıya patlıcaktı bana
2 tl den aşağı inen olmadı daha doğrusu bi tane vardı o da kötü görünüyordu
120 tane falan yaptırmam lazım hatta daha bile fazla olmalı baktım çok pahalı olacak vazgeçtim
evet bencede yüz göz olmaya gerek yok bende öle çok içli dışlı değilim sevmemde o kadar içli dışlı olmayı sevgilimde bende ailelerimizden ayrı yaşıoruz sevgilimin sağlık problemi vardı o ara acil gelmişlerdi buaraya hastanede tanıştık sora gel zaman git zaman beni aramaya fln başladılar öle öle görüştük yani bana kalsa belki söz, nişan gibi bişiy kesin olcağı zaman tanışırdım.
Evette işte şimdide laf gönderiolar sevgilimle yok aramıo bizi darılıoruz şölede bölede die ben daha önce bayram seyran kandide bi kaç kere aradım durduk yerde aramakta hiç hoşuma gitmio ne dicemi bilemiom tanışmasam daha iimiş diom bazen.
orası öyle sende bayramda arıyorum ya çok bile de
daha gelinleri değilsin aramaman normal gelin adayısın.. çok biliyor ise oğlu ile konuşacak gelecek istemeye
Yakında onuda dicem
Evet ya ne arıcam konuşcak bişiyimiz yok ki bayramlarda bile aradığımda 2 dk konuşup nası kapatcamı bilemiom, şöle sevgilisinin ailesiyle çok samimi oluo kimisi bana çok saçma gelio daha arada fol yok yumurta yokken ama kız kardeşi var arada gelio buraya onunla iyiyiz ki onla bile 2 senede iyi olduk gelince beraber bişiyler yapıyoruz fln ama o ayrı sonuçta yaşlarımız aynı ortak konuşcak şeylerimiz var kafa dengi cana yakın bi kız ki ona rağmen gene mesafeliyiz.
Günaydınn
yaa anca gelebildim sinir oldum
nişan için şeker yapacaktım ya
kavanozu sipariş ettiğim adam toptancıya gidemediği için alamamış
dün gidince öğrendim sinir oldum resmenyakasım geldi dükkanı oracıkta
netten idareten bişey aldım birde etiket yapmam lazım şimdi
düz beyaz kavanoz üstüne etiket yapmam lazım
çok renkli de olmamalı yoksa cuma ya yetiştiremiyorlar
ağlamak istiyorum yaaaaa
yaa salak işte çok sinir oldum
netten boş kavanoz sipariş ettim yarın öbür gün bana gelecek falan filan
ama çok canım sıkıldı yaa
yok böyle saçma iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?