Sipaydi ye Yardım lütfen

hpşgeldinn kuzum

hoşgeldin sende
çok teşekkürler canımm

sen ne zaman evlendin nasıl gidiyor evlilik ?
hoşbuldum canım
daha yeni, 16 gün oldu evleneli :123: şimdilik çok güzel gidiyor inşallah hep böyle gider
koşturmacadan giremiyordum kk'ya.
eski dostları görünce mutlu oldum bugün

ecoşummm ne olsun yaaa bildiğin gibiiii işteyimmm ve yağmur yağıo

deryacım ; evlenmişsin cnm hayırlı olsunn

daha yeniymiş ya maşallah inşallah hep böyle güzel geçer..
1/2 aya kadar evden ayrılmanın hüznü oluyor sonra alışıyorsun kendi evim gibisi yok diyrsun :123:

her an herşey olabilir önce istemeye gelsinler hem

hım. öyle olacakta siz bi kararlaştırın bakalım. ne zaman gelsin etsin

sanırımmmm bi kaç ay sonraa cnm acele etmiorummm artıkk

ecoşummm ne olsun yaaa bildiğin gibiiii işteyimmm ve yağmur yağıo

deryacım ; evlenmişsin cnm hayırlı olsunn
çok sağol juliacım, darısı başına inşalah
bursada mısın hala?
bizim burada yağmur yağmıyor şuan ama yağdı yağacak :26: kış mı gelio ne :26:

inşallah inşallah
ailemden ayrılmak bana çok koymadı ama aileme çok koydu.. ben evimi seviyorum, ama annem babam ağlayınca dayanamıyorum
yanlarına uçup gidesm gelio o an, çok zor oluyor çok

sanırımmmm bi kaç ay sonraa cnm acele etmiorummm artıkk

hayırlııs olsun canım o zaman güzel haberlerini bekliyoruz.

inşallah inşallah
ailemden ayrılmak bana çok koymadı ama aileme çok koydu.. ben evimi seviyorum, ama annem babam ağlayınca dayanamıyorum
yanlarına uçup gidesm gelio o an, çok zor oluyor çok

ben 1 ay boyunca kendime gelememiştim. nişan,düğün hiç briisinde ağlamadım ama balayına gittiğim ilk gün bi başladım
1 ay boyunca her ailemle konuştuğumda ağladım :2:
sonra normale dönüyor şimdi 1,5 yıl oldu nereydese

ben de onların ağlayan sesini duyunca ya da ağladıklarını görünce kopuyorum onlar alışsalar, ben daha kolay alışırım.. çünkü eşimi de çok bekledim, çok hasret çektim.. tam nihayet kavuştuk derken hep bi yanım buruk oluyo böyle
bizde bi normale dönebilsek

ONLARDA şimdi kızlarından ayrıldı sen evlendin ve eşinin yanındasın geziyorsun gülüyorsun eğleniyorsun senin için çok yeni bir hayat tadını çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun
üzüldüğünde eşin seni güldürüyor çok düşünmüyorsun
ama bide onları düşün kaç yıllık alıştıkları evlatları evleniyor. bir anda başka bir eve gidiyor akşam oluyor senin sesin yok yemekte 1 tabak eksik seninle gülecekleri muhabbette sen evde yoksun.. anne babanın işi çok zor.
benim hala aklıma gelsin oturup ağlarım ben evlendikten sonra anamın değerini çok daha fazla anladım. şimdi ne yapsam da kafamda taşısam diyorum.. .
Allah başmızdan eksik etmesin

Aminnn, Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin canım
ben birde tek çocuğum.. ikisi evde yalnız kaldılar.... cidden çok zor onlar için

Aminnn, Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin canım
ben birde tek çocuğum.. ikisi evde yalnız kaldılar.... cidden çok zor onlar için

yani seni istemeye geldiklerinde verdiğine şükret o zaman biraz anlayşlı olmak lazım. ben şimdiden olmayan çocuğumu evlendirmem diyorum.
düşün şimdiden bana zor geliyor.. hahahahah

düğün resmin yok mu canı ya ?

zor verdi zaten, bi an babam turşumu kurmaya niyetli diye korkmuştum
yaşım gelmiş geçio, baba tanışmaya gelcekler diorum, yokkk olmazz, daha erken, ne gereği var diodu yaa
düğün resmim henüz yok canım yaa, daha ben bile hiç görmedim fotolarımı, nasıl oldum, neye benzedim bilmiyorum yani
ama fotolarım gelince albüm yaparım, görürsünüz

bende babamdan böyle tepki bekliyordum ama adam donup kaldı. bişey diyemedi baktı sonra ben vermezsem bu deli kaçar maçar.
gelsin görüşelim dedi.
tamam canım geldiği zaman eklersin yine Bursadasın dimi

bende babamdan böyle tepki bekliyordum ama adam donup kaldı. bişey diyemedi baktı sonra ben vermezsem bu deli kaçar maçar.
gelsin görüşelim dedi.
tamam canım geldiği zaman eklersin yine Bursadasın dimi
göze alamadı demek ki adamcağız
evet canım, yine bursadayım.. gezmeye geliodunuz sanırım arada, akraba eş dost fln mı var bursa'da?

göze alamadı demek ki adamcağız
evet canım, yine bursadayım.. gezmeye geliodunuz sanırım arada, akraba eş dost fln mı var bursa'da?

evet canım herhalde korktu benden
ECe için geldik biz tanıdık kimse yok orada merkezde buluştuk gezdik tozduk o gün geri döndük ama nedense kısa süre bile olsa Bursa da yaşayacakmışım gibi bir his var içimde .
eşimin mesleğinden dolayı müdür olur ise 7*8 yıl sonra yani ilk seçeceği yer Bursa

Speddyimmm gelin yerleşin buraya diyorum ben size yaa
Ama bursa merkeze değil İnegöl çok daha güzel

ooo hadi bakalım, hayırlısı inşallah hislerin gerçek olur canım, bekleriz. Memleketimiz güzeldir

Speddyimmm gelin yerleşin buraya diyorum ben size yaa
Ama bursa merkeze değil İnegöl çok daha güzel

herşey düşündüğümüz gibi gider mi bilmiorum ama olursa ilk yazacağı yer Bursa şansı artsın diye İnegöl bile olabilir
gerçi ben Bursaya bile razıyım
bu arada 28 Nİsan 2013 sınav açıldı. bu ara tüm işler birbirine karıştı ya.
O bahsettiğim iş için adam bugün bizimkinin yanına gidecek zaten müşterisi bu haftaiçi yada haftasonu görüşmee gideceğiz sanırım bugün ne olacağını konuşacaklar
24 Kasımda ziraat sınavına girecek 28 Nisan da kendi sınavlarına böyle bölye 2013 hazirana kadar sanırım halimiz böyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…