- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.221
hoşbuldum canımhpşgeldinn kuzum
hoşgeldin sende
çok teşekkürler canımm
sen ne zaman evlendin nasıl gidiyor evlilik ?
evet yaa, gün saya saya bittimyok asker şafağı yok nişan şafağı yok düğün şafağı derken... daha 16 gün oldu evleneli, çok bişey anlamadım ama şimdilik çok güzel gidiyor canım
ee nasılsın canım, neler yapıyorsun görüşmeyeli?
her an herşey olabilir önce istemeye gelsinler hem
daha yeniymiş ya maşallah inşallah hep böyle güzel geçer..
1/2 aya kadar evden ayrılmanın hüznü oluyor sonra alışıyorsun kendi evim gibisi yok diyrsun :123:
hım. öyle olacakta siz bi kararlaştırın bakalım. ne zaman gelsin etsin
çok sağol juliacım, darısı başına inşalahecoşummm ne olsun yaaa bildiğin gibiiii işteyimmm ve yağmur yağıo
deryacım ; evlenmişsin cnm hayırlı olsunn
çok sağol juliacım, darısı başına inşalah
bursada mısın hala?
bizim burada yağmur yağmıyor şuan ama yağdı yağacak :26: kış mı gelio ne :26:
inşallah inşallahdaha yeniymiş ya maşallah inşallah hep böyle güzel geçer..
1/2 aya kadar evden ayrılmanın hüznü oluyor sonra alışıyorsun kendi evim gibisi yok diyrsun :123:
hım. öyle olacakta siz bi kararlaştırın bakalım. ne zaman gelsin etsin
sanırımmmm bi kaç ay sonraa cnm acele etmiorummm artıkk
inşallah inşallah
ailemden ayrılmak bana çok koymadı ama aileme çok koydu.. ben evimi seviyorum, ama annem babam ağlayınca dayanamıyorum
yanlarına uçup gidesm gelio o an, çok zor oluyor çok
ben de onların ağlayan sesini duyunca ya da ağladıklarını görünce kopuyorumhayırlııs olsun canım o zaman güzel haberlerini bekliyoruz.
ben 1 ay boyunca kendime gelememiştim. nişan,düğün hiç briisinde ağlamadım ama balayına gittiğim ilk gün bi başladım
1 ay boyunca her ailemle konuştuğumda ağladım :2:
sonra normale dönüyor şimdi 1,5 yıl oldu nereydese
ben de onların ağlayan sesini duyunca ya da ağladıklarını görünce kopuyorumonlar alışsalar, ben daha kolay alışırım.. çünkü eşimi de çok bekledim, çok hasret çektim.. tam nihayet kavuştuk derken hep bi yanım buruk oluyo böyle
bizde bi normale dönebilsek
Aminnn, Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin canımONLARDA şimdi kızlarından ayrıldı sen evlendin ve eşinin yanındasın geziyorsun gülüyorsun eğleniyorsun senin için çok yeni bir hayat tadını çıkartmak için elinden geleni yapıyorsun
üzüldüğünde eşin seni güldürüyor çok düşünmüyorsun
ama bide onları düşün kaç yıllık alıştıkları evlatları evleniyor. bir anda başka bir eve gidiyor akşam oluyor senin sesin yok yemekte 1 tabak eksik seninle gülecekleri muhabbette sen evde yoksun.. anne babanın işi çok zor.
benim hala aklıma gelsin oturup ağlarım ben evlendikten sonra anamın değerini çok daha fazla anladım. şimdi ne yapsam da kafamda taşısam diyorum.. .
Allah başmızdan eksik etmesin
Aminnn, Allah hepsine uzun sağlıklı ömürler versin canım
ben birde tek çocuğum.. ikisi evde yalnız kaldılar.... cidden çok zor onlar için
zor verdi zaten, bi an babam turşumu kurmaya niyetli diye korkmuştumyani seni istemeye geldiklerinde verdiğine şükret o zamanbiraz anlayşlı olmak lazım. ben şimdiden olmayan çocuğumu evlendirmem diyorum.
düşünşimdiden bana zor geliyor.. hahahahah
düğün resmin yok mu canı ya ?
zor verdi zaten, bi an babam turşumu kurmaya niyetli diye korkmuştum
yaşım gelmiş geçio, baba tanışmaya gelcekler diorum, yokkk olmazz, daha erken, ne gereği var diodu yaa
düğün resmim henüz yok canım yaa, daha ben bile hiç görmedim fotolarımı, nasıl oldum, neye benzedim bilmiyorum yani
ama fotolarım gelince albüm yaparım, görürsünüz
göze alamadı demek ki adamcağızbende babamdan böyle tepki bekliyordum ama adam donup kaldı. bişey diyemedi baktı sonra ben vermezsem bu deli kaçar maçar.
gelsin görüşelim dedi.
tamam canım geldiği zaman eklersinyine Bursadasın dimi
göze alamadı demek ki adamcağız
evet canım, yine bursadayım.. gezmeye geliodunuz sanırım arada, akraba eş dost fln mı var bursa'da?
ooo hadi bakalım, hayırlısıevet canım herhalde korktu benden
ECe için geldik biz tanıdık kimse yok orada merkezde buluştuk gezdik tozduk o gün geri döndük ama nedense kısa süre bile olsa Bursa da yaşayacakmışım gibi bir his var içimde .
eşimin mesleğinden dolayı müdür olur ise 7*8 yıl sonra yaniilk seçeceği yer Bursa
Speddyimmm gelin yerleşin buraya diyorum ben size yaa
Ama bursa merkeze değil İnegöl çok daha güzel
ooo hadi bakalım, hayırlısıinşallah hislerin gerçek olur canım, bekleriz. Memleketimiz güzeldir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?