Sipaydi ye Yardım lütfen

napcaksın hemen çocuğu önce evinizi yaptırın , borcunuzu bitirin sonra yapın bebenizi :1:
bak fena kaynanalık yaparım he .. şaka bir yana anın tadını çıkartın evli olmak nişandan çok çok farklı öyle güzelce gezin. :28:
maxımum 1 sene bekleyin canım.. bizim gibi illa 2 sene 3 sene bekleyin diyemem ama biraz birbirinizle geçirin zamanı :32:

sonra ister bebek yap ister yapma :37:

bende seviyore :23:

onca şey yazdım net gitti hepsi gitti yaa :(

evi yaptırmayız da belkim ev alırız evlendikten sonra :1:
bizimkiler sözlerini tutarda bize çok borç bırakmazlarsa alma ihtimalimiz olabilir

yaa onu da düşünüorum
evliliğin tadını çıkartayım sonra çocuk yaparım diye
çünkü biz çok rahat gezemiyoruz

1 sene kadar beklemek sanırım en iyisi
onun içinde korunmam gerekir sanırım :1:

Ahh keşke hayırlısı artık bakalım bizim nasıl olcak ben daha sözümün bie hayalini kuramıyorum :31:

Yurtdışına gidin bence çok güzel yerler var hatta izniniz ve maddi durumunuz uygunsa önce 7 günlük fln burda bi tatil yapın güzelce dinlenin sonra yurtdışına gidin gezin bol bol eğlenin ohh ne güzel olur iice bi dinlenirsiniz :24:

kız balayında adamın neyini kıskancann :1:

benim düğünden sonra izim çok olmaz sanırm :(

ben kıskancım yaa antalya da falan üstsüzler var
millet bikinili ben kıskanırım onları :9: :9:

yurtdışı imkansız gibi bişey ama buralarda güzel bir yer bakarız sanırsam 4-5 gün yeter
bir o kadarda evde kalabilirsem ne mutlu bana

Bu cumartesi günü misafir gelecek menü oluşturmaya çalışıyorum.

Tiramisu
Börek
Kısır
Muffin Tuzlu ( Poğaça )
Kurabiye ( Tatlı )
Yaprak Sarma

Başka ne yapsam bilemedim.

Bide bunu denemek istiyorum.

Eki Görüntüle 551578

Malzemeler :

2 yumurta,
1 su bardağı süt,
2 yemek kaşığı yoğurt,
1/2 su bardağı sıvı yağ,
250 gr beyaz peynir,
3 adet yeşil biber,
3 adet domates,
1 paket kabartma tozu,
1 çay kaşığı tuz,
Aldığı kadar un.
Hazırlanışı :

Yumurtaları tuzla birlikte çırpın,
Süt, yoğurt ve sıvı yağı ekleyip çırpın,
Un ve kabarta tozunu yavaş yavaş ekleyin,
Ezilmiş peynir, minik doğranmış biber ve çekirdekli kısmı çıkarılarak küp küp doğranmış domatesleri ekleyip karıştırın,
Muffin kalıplarına paylaştırın,
200 derecede üzerleri kızarana kadar pişirin.

çok lezzetli gözüküyor bu yaa :1: yap bakalım nasıl duracak
içine ama domates yerine salam sosis sucuk tarzı bişi koysan sanki daha güzel olur

menü de güzel yeterli de bence
fazla çeşite gerek yok :1:

aminn :34:

tabi canımm orası kesin buarada sanki oğlun olcakmış gibi bir his doğdu şuan içime:34:

ağzından bal damlıyor dedikleri bu olsa gerek inşallah oğlum olur :34: artık çin takvimine falan bakıp değiştirmem lazım eşim kız istiyor çünkü

Kız daha ne yapcann boşansınlarda semerimi yesinlerr :1::1::1:

Tuzlu muffin hımm değişikmiş güzel olabilir bencede hatta o şekilli muffin kapları varsa onlarda yapabilirsin, yapıncada fotorafını çek :56::56:

:1::1: var kalpli falan gelen misafirler içinde pek bir romantik olur :27:

ağzından bal damlıyor dedikleri bu olsa gerek inşallah oğlum olur :34: artık çin takvimine falan bakıp değiştirmem lazım eşim kız istiyor çünkü

:1::1: var kalpli falan gelen misafirler içinde pek bir romantik olur :27:

dene bakalımm ecenin dediği gibi dmates yerine sosis güzel olabilir bencede hem belkim dometes sulandırır

kaderinde ne varsa o olur bacum çin min takvimi anlamam ben hayırlı sağlıklı sıhatli evlat olsunda kız olmuş erkek olmuş ne fark eder :34:
aslında kız çocuklarıda pek bi ısırılası oluyor :34: ama bana erkek gibim geliyor senin beben :27:

benim düğünden sonra izim çok olmaz sanırm :(

ben kıskancım yaa antalya da falan üstsüzler var
millet bikinili ben kıskanırım onları :9: :9:

yurtdışı imkansız gibi bişey ama buralarda güzel bir yer bakarız sanırsam 4-5 gün yeter
bir o kadarda evde kalabilirsem ne mutlu bana

amannn yapma niye kıskancann adamın yanında KARISI olcak KARISIII :27: balayında canın nereye istiyorsa oraya git üstsüz var fln diye sakın gitmemezlik yapma:20:

Son düzenleme:
yaa ben çok beterim o konuda :1:
zaten denize bende girmiyorum o da girmiyor çok deniz kenarı bir yere gitmeyiz sanırım :9:

ayy karısı olcam :17: :17:

yaa çocuklar çok tatlı
hele o kıyafetlere bayılıyorum yaa
cumartesi günü bursaya gittik
orda çocuk reyonuna bir girdikk
zor çıktım yaa
hepsini alasım geldi

Ece ;

aynen canım biz rahattık istediğimiz gibi görüşüyorduk geziyorduk ama yine de evlendikten sonrası farklı geldi bize hala doyamadık :1:
bide işin içine maddiyat girince beklemek en iyisi geldi.
Bize iki tarafta borç bırakmadı tek borcumuz kredimiz işte ona rağmen anasını satıyım geçinemiyoruz ya :44: Allahın izniye hknın işi olursa kafamız rahatlayacak işte :ssz:
1 sene birlikte vakit geçirmek en güzeli eşinin de yaşı genç istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz. bizimki artık 30 yaşında yine de istemiyor o ayrı :1::1::1:

Sosis olabilir birazını öyle birazını domates,biber,peynirli yaparım içine peynirde koymuşlar iki türlü de güzel olur canım istedi yaaaa :27:

Biz balayına birlikte gidicektik unuttum sanma :41:

Mutluluk ; tabiki de öncelikle hayırlısı olsun bakalım zaman bize nasıl ilaç olacak bekliyoruz :31::31:

Ece ;

aynen canım biz rahattık istediğimiz gibi görüşüyorduk geziyorduk ama yine de evlendikten sonrası farklı geldi bize hala doyamadık :1:
bide işin içine maddiyat girince beklemek en iyisi geldi.
Bize iki tarafta borç bırakmadı tek borcumuz kredimiz işte ona rağmen anasını satıyım geçinemiyoruz ya :44: Allahın izniye hknın işi olursa kafamız rahatlayacak işte :ssz:
1 sene birlikte vakit geçirmek en güzeli eşinin de yaşı genç istediğiniz kadar bekleyebilirsiniz. bizimki artık 30 yaşında yine de istemiyor o ayrı :1::1::1:

Sosis olabilir birazını öyle birazını domates,biber,peynirli yaparım içine peynirde koymuşlar iki türlü de güzel olur canım istedi yaaaa :27:

Biz balayına birlikte gidicektik unuttum sanma :41:

Mutluluk ; tabiki de öncelikle hayırlısı olsun bakalım zaman bize nasıl ilaç olacak bekliyoruz :31::31:

hayırlısı cnmm tabii:34:

Günaydınnnn :16: :16:

yaa beyaz eşyalara bakalım dedik
tekno marketlerden alırız sanırım
çünkü kurulum olmayınca onlarında garantisi başlamıyor
ama ben hepsini aynı marka almıcam galiba yaa

buzdolabı grudig marka beğenmiştim içi buzluğu falan çok hoşuma gitmişti
çamaşır makinasını hala araştırıyorum
hotpoint ariston ile lg de kurutmalılar var memnun olan kadar olmayanda var

bulaşık makinası hakkında hiçbir fikrim yok ama :1:
ocağı da ev belli olunca alcam muhtemelen doğalgazlı olur ama yine de garanti olsun

başka büyük alınacak ne var ?

ocağı da ev belli olunca alcam muhtemelen doğalgazlı olur ama yine de garanti olsun

Hepsi aynı olmak zorunda değil ama aynı yerden alırsanız daha uyguna gelebilir muhtemelen çünkü

arçelik - vestel - bosch falan filan düğün zamanı kampanya yapabiliyr yada yanına hediye falan veriyor.

Başka büyük bişey yok küçük ev aletleri var bizimki arçelik lal serisi / mikser -rondo- şarj süpürge - tost mak.- ekmek kızartma falan

Hepsi aynı olmak zorunda değil ama aynı yerden alırsanız daha uyguna gelebilir muhtemelen çünkü

arçelik - vestel - bosch falan filan düğün zamanı kampanya yapabiliyr yada yanına hediye falan veriyor.

Başka büyük bişey yok küçük ev aletleri var bizimki arçelik lal serisi / mikser -rondo- şarj süpürge - tost mak.- ekmek kızartma falan

onlara bakcam bende bugün fırsatım olursa bakarım netten hatta
senetle almayı düşünmediğim için markaların kamapnyasına bakmayı düşünmemiştim ama onlara da bakayım

küçük ev aleti olacak mikser rondo tost mk var

bi çaycı alcam birde şarjlı süpürge lazım

tv yi güzel bişi alcaz
t en çok ona özeniyor :1:

bende adını yazmıyım nişanlımın yaa
ne diye hitap etsem ki :9:

Günaydın :)

eviniz doğalgazlı olmazsa şohben var bacum :34: ama inşallah doğalgazlı olur :34:

aslında ben bosch un da beyaz eşyalrını beğeniyorum:34:

Son düzenleme:
Günaydın :)

eviniz doğalgazlı olmazsa şohben var bacum :34: ama inşallah doğalgazlı olur :34:

aslında ben bosch un da beyaz eşyalrını beğeniyorum:34:

doğlagaz rahat olur
yoksa biz donarız :9: :9:
sobadan anlamıyoruz ikimizde çünkü

annemde bosh un çamaşır makinasını çok beğeniyor ama bulaşık mk çok çiziyormuş

onlara bakcam bende bugün fırsatım olursa bakarım netten hatta
senetle almayı düşünmediğim için markaların kamapnyasına bakmayı düşünmemiştim ama onlara da bakayım

küçük ev aleti olacak mikser rondo tost mk var

bi çaycı alcam birde şarjlı süpürge lazım

tv yi güzel bişi alcaz
t en çok ona özeniyor :1:

bende adını yazmıyım nişanlımın yaa
ne diye hitap etsem ki :9:

şarjlı arçelikten ben çok memnunum normal süpürge de FAKİR bu işte usta bence
sulu süpürge istemiştim hiç pişman olmadım aldığıma çünkü onu temizlerken kusardm herhalde :27:

çaycı ben almadım ama neden almadım bilmiyorum. sanırım çay ile alakam olmadığı için bana kalsa çaydanlık bile almazdım :ssz::ssz:

TV bizim VESTEL biz olumsuz düşünürken içini LG nin yaptığını duyduk cidden kalite olarak süper.

adını değil baş harfini yz yiter :44:

$K-813-Piranha-300x300.webp

böyle bişey de olabilir bir daha normal süpürge almazsın ikisi bir arada derli toplu duruyor :1:

şarjlı arçelikten ben çok memnunum normal süpürge de FAKİR bu işte usta bence
sulu süpürge istemiştim hiç pişman olmadım aldığıma çünkü onu temizlerken kusardm herhalde :27:

çaycı ben almadım ama neden almadım bilmiyorum. sanırım çay ile alakam olmadığı için bana kalsa çaydanlık bile almazdım :ssz::ssz:

TV bizim VESTEL biz olumsuz düşünürken içini LG nin yaptığını duyduk cidden kalite olarak süper.

adını değil baş harfini yz yiter :44:

vestel tv ye bakayım o zaman ben
hiç düşünmemiştim doğrusu
lg yapyıorsa içini güzeldir :)

ben çaycı istiyorum hem kettle olarak kullanıyorsun ya bayağı iş görür

sulu alamam ben sanırım yaa koku falan yapıyormuş :/

ama fakir ile philips düşünüyorum süpürgeyi

Eki Görüntüle 552189

böyle bişey de olabilir bir daha normal süpürge almazsın ikisi bir arada derli toplu duruyor :1:

bunları inceledim bende ama toz topladığı kısm çok ufak anca üstten süpürürken falan iyi olur ya da şarjlı yerine eğilmemk için :9:

vestel tv ye bakayım o zaman ben
hiç düşünmemiştim doğrusu
lg yapyıorsa içini güzeldir :)

ben çaycı istiyorum hem kettle olarak kullanıyorsun ya bayağı iş görür

sulu alamam ben sanırım yaa koku falan yapıyormuş :/

ama fakir ile philips düşünüyorum süpürgeyi

bunları inceledim bende ama toz topladığı kısm çok ufak anca üstten süpürürken falan iyi olur ya da şarjlı yerine eğilmemk için :9:

elektronik marketleri bir güzel inceleyin bakalım canım mutlaka güzel şeyler çıkacaktır :34:
teknosa da tv kampanyası vardı smart tv 1350 TL mi ne annemler aldı daha görmedim ama herkes güzel diyor :34:

çaycı o zaman mantıklı ben kettle de arçelikten aldım kırmızı olsun 5 lira fazla olsun dedim o da lal serisi :1: evin her yanı kırmızı yaaaaa

sulu temizlemesi de kötü en güzeli normal süpürge ne o öyle sulu mulu bildik olan en iyisi :34:

elektronik marketleri bir güzel inceleyin bakalım canım mutlaka güzel şeyler çıkacaktır :34:
teknosa da tv kampanyası vardı smart tv 1350 TL mi ne annemler aldı daha görmedim ama herkes güzel diyor :34:

çaycı o zaman mantıklı ben kettle de arçelikten aldım kırmızı olsun 5 lira fazla olsun dedim o da lal serisi :1: evin her yanı kırmızı yaaaaa

sulu temizlemesi de kötü en güzeli normal süpürge ne o öyle sulu mulu bildik olan en iyisi :34:

:52: :52: aynenn sulu bize göre değil
ben uğraşamam yaa :9:

benim mutfak eşyalarımın çoğu mor lila
amma ve lakin tost mk siyah robot mikset rondo kırmızı
öyle kaldı onlar elimde yaaa

Back
X