Sipaydi ye Yardım lütfen

yaa bende kek kalıbı falan istiyorum silikon istiyorum ama
mor bulamadım bizim burda sinir oldum
hem pembe yeşil turuncu yaa

benim teflon tencere setim maas 3 tencere 1 de tavası var öyle aldım

çelik tencerelerinde varsa 1+1 yeterli olur sanırım teflon da ama kullananlara sormak lazım

nevresim bi sürü markanın var bende

sarev in var
taç var
karaca nın da aldım meraktan :)
birde aryıldız ın tekstil markası maxstyle var çok övdü 2 arkadaşım ondan da 2 nevresim 1 pike aldım

tefal genelde pahalı ama 70 tl de fena fiyat değil
ama şu da var tek mikser ya diğer markaları da bi araştır netten bence

benim kahvaltı takımım da taç marka
annem diyor karaca mutfak markası sen nevresim aldın
taç da ev tekstiliydi sen gittin kahvaltı seti aldın

terssin yaa diyor

kahvaltı setim bu bak

yemek takımı

çelik tencere seti

teflon tencere seti

mutfak takımım

günlük kaşık çatal

misafir kaşık çatal

günlük yemek takımı

bunlar da günlük ufak tencerelerim

bakanımm hoşgeldin

evet düğün hazırlıklarının olmazsa olmazı çeyiz konuşuyoruz

sende yorum yapıp fikir verirsen sevinirimm

h bulduk cnm

ayy ne özlemışım yaa ceyız görmeyı hazırlıklarını falann
tabı cnm ne demekk

son okuduklarımdan yazım sıze mesela tefal ın kampanyası var 1 alana 1 bedava dıye o hıc ucuz değil dıyım sızı geçen patronum almış 300 tl yakn vermış dıyo kampanya varmış anam nasıl kampanya ıse
ama ben genede teflonlarda tefal tercıhım alıyorummm bazen gerçekten ucuz oluyoo sıze yakın mağazası falan varsa takıp edeblırsınız
onun dışında yemek takımında kütahya derım karacayı beğenmıyrumrenklerı soluyor ve çelıklerını beğenmedım ben tabı bunlar benım fikirlerım
dayım benım yılların çelık işinde çalışmış ınsan onunda deneyımlerı ıle ben korkmaz aldım ve hisar aldımm
korkmazın 400 tl bı setını almıştım içinde herşeyı vardı(cezve takımı küçükten büyüğe 5 tane tenceresı caydanlık tost mak)şuan kullanıyorum ve cok memnunum
bıde günlük için 2 kişiye güveç setlerı cok daha kullanışlı oluyoo(3 boy oluyor ve hepsı mınnacık)
nevresımde en cok englısh home tercıh ederımkı ıyıkı etmışım onun dışında taç güzel özdılek cok güzel modeller var ben şuan kullanıyorum
days ın colours hıc güzel cıkmadı(2 tane örgü battanıyelı aldım ınan korkuyom açmaya ya bişi olursa dıye)
kuçuk ev aletlerım phılıps cok memnunum braun ıle arasında cok kaldım ama kesınlıkle phılıps derım
arçelık lal serısıde cok hoşkırmızı cok çekıcıama kullanmadım bılmıyorum
beyaz eşyam arçelık memnunum
böle işte

hepsını ıyı günlerde kullan cnm hepsı cok güzell

günlük çatal bıçak setımı evkur dan almıştım ıyı cıktı eşim bıkaç tanesın kırdı ama suç eşimindı25 tl falandı cokta uygun eğer varsa bakabılırsınız normalde ben evkurdan bişi almam ama ucuz dıye aldım cokta ıyı cıktı

sağol böcüğümmm

benimde çelik tencerelerim korkmaz
memnun kalcam o zaman sevindim

beyaz eşya konusunda herkesten fikir öneri alıyorum en son da kampanyalardan bakıp karar vercez artık

english home bizim buraya sonunda açıldı ama
çok uçuk rakamlar yaa
hep öyle miydi fiyatları yoksa kampayna falan yapıyor mu
geçen bi gridim
tek bir havlu 30 tlydi
inan veremem o kadar para
cimri miyim ne

bende birini evkurdan aldım komple set almıştım o da vardı içinde
aynısından anneme de aldık ama o memnun bayağı

birde jovissa mı ne öyle bi markanın almıştım ama nereye koydum bilmiyorum

ne demek cnmm

ınş herşeyden memnun kalırsın hepsı para çünkü

ben nedense arçelıkten şaşmam yıllardır aılemde hep arçelıktı bıde servıs ağı cok ıyı o yüzden sızde sıze uygununa karar verırsınız artık
ben bekarken çamaşır bulaşık ve ocağımı almıştım tam taksıt bıttı sözlenmıştımbıde evlenceğım zaman son modellerınden verdıler sağolsunlar

englısh home 2 hafta dayanamayıp nevresım aldım gene çift kişilik 90 tl cnm bana normal gelıo cunku ben 200 tl bıle verdığım oluyoo ve kalıtelı yanı bıde her takımı kendın yapabılıyorsun o güzel
havlularda doğrudur cnm ama kampanyalarda oluyoo
nevresımlerse normal geldı
cimri değil tutumlusun cnm
bende birini evkurdan aldım komple set almıştım o da vardı içinde
aynısından anneme de aldık ama o memnun bayağı

birde jovissa mı ne öyle bi markanın almıştım ama nereye koydum bilmiyorum

evkur normalde cok kazık ve senetımı vermedı benım coğu kişinin vermemış bende yazı aldım bıdahada bişi almam zaten
şanslıymışız o zaman

ceyız sararken cıkar nasılsa

bi yemeğe gittim geldim döktürmüşsünüz.

silikon kek kalbıı aldım büyük kullanamadım ben ya içi pişmedi şeklli bi garp oldu falan attım bende ama küçük olanları işe yarıyor.

bi yemeğe gittim geldim döktürmüşsünüz.

silikon kek kalbıı aldım büyük kullanamadım ben ya içi pişmedi şeklli bi garp oldu falan attım bende ama küçük olanları işe yarıyor.

ne kadar büyüktü kii
hangi markanındı bende almıyım ondan o zaman

rengarek oluyor ya çok hoşuma gidiyor benim onlar sorf rengi için bile alabilirim

böcüğüüüm ben kampanyalarını takip edeyim o zaman englih home
havluda o fiyatı görünce valla başka bişeye bakmadan çıktım

kızlar kına için mum süslemek yerine
bunlardan alsam da
bunlarla çıkarsalar bni nasıl olur sizce ?

içine mum koysam böyle ayinimsi bir hava mı olur güzel mi olur nasıl olur

sipidim h geldınbende ceyızı duyunca geldım
bende bı tane almıştım ama hc kullanmadım daha orta boy korkuyorum sankı erıycek fırında

ececım takıp et cnm havluda pahalı olsada sen nevresmlerıne bak onlarda kampanyada oluoobulursun bişiler ama bak kalıtelıde değer yanı 90 tl de normalbı nevresım ıcın

bence olmas:26:yanı ne bılem bıraz büyükçe o ellerınde büyük kalır ve ışığı zaten cok vermez gıbıme gelıo evde var ben akşama bı deneym ne kadar ışık verıyoböle gül şeklınde avuçlarında tutacak bişeyın içinde küçük mumlardan olsa nasıl olur:26:

bu ne ece kocaman bişeydir bu ya

millet ışıklar söndü diye elektrik dairesini arar falan

hoşgeldin sende canım..

ilk kullanırken bende korktum ama bişey olmuyor pişirmiyor sadece

böcük dene bakayım sen
bu bayağı ufak aslında nasıl diyim boyunu
bloknotlar varya onun boyunda gibi bişi

onlardan bizim burda herkes yaptı da akıyor falan tutması zor yaa benim pek hoşuma gitmedi herkeste de olmasın istiyorum

bu ne ece kocaman bişeydir bu ya

millet ışıklar söndü diye elektrik dairesini arar falan

hoşgeldin sende canım..

ilk kullanırken bende korktum ama bişey olmuyor pişirmiyor sadece

hahhahaha arasınlar valla ne gülerim
benim kv panik bi insan zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…