- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #29.541
evet kesinlikle çok haklısın alınınca öyle böyle sıkıntıyla fln ödeniyor ama aldığın yanına kar kalıyor ama alınmayınca zor hepsi üst üste biniyor.
yemek takımı aynen dediğin gibi sadece büyük ablam hep mutluluk bak ablacım güzellik çok önemli değil sağlam al her daim alınamıyor böyle şeyler fiyatları yüksek der ondan dikkatli olmaya çalışıyorum geçende bir kahvaltı takımı gördüm bayıldım fiyatıda uygundu ama hiç alcak durumum yoktu alamadımmaaşımı alınca almayı düşünüyorum ama seramikse eğer almam seramikler kırılıyor hep köşelerinden fln benm evdede var seramik hep uçları gitti.
Tefal pahalı mı oluyor ya hiç bilmiyordum :26: çünkü diğer markalara hiç bakmadım daha küçük ev aletleri işine girmediğim içininternetten tefalin mikserini buldum 70liraydı eğer tekrar bulabilirsem alcam, aa buarada geçen aylarda çok güzel kek kalıbı tutcaklar fln aldım mor :) şimdi bide muffin kalıbı alacağımm onlar ucuz şu sipaydii çok pis aklıma girdi
nevresim de almam lazım nerden aldın güzel uygun fiyatlı bakıyorum bende
bide teflon tencerem yok şey düşündüm tefalde 1 alana 1 bedava kampanyası var 2 tane olsa yeter bence öyle bişey alsam mı ki? çelik tencere setim var da teflonum yok sen nasıl yaptın??
yakaladım sızıııceyız konuşuluyoo demek bende dıom benı çeken bısıler var
bakanımm hoşgeldin
evet düğün hazırlıklarının olmazsa olmazı çeyiz konuşuyoruz
sende yorum yapıp fikir verirsen sevinirimm
hepsını ıyı günlerde kullan cnm hepsı cok güzell
günlük çatal bıçak setımı evkur dan almıştım ıyı cıktı eşim bıkaç tanesın kırdı ama suç eşimindı25 tl falandı cokta uygun eğer varsa bakabılırsınız normalde ben evkurdan bişi almam ama ucuz dıye aldım cokta ıyı cıktı
ne demek cnmmsağol böcüğümmm
benimde çelik tencerelerim korkmaz
memnun kalcam o zaman sevindim
beyaz eşya konusunda herkesten fikir öneri alıyorum en son da kampanyalardan bakıp karar vercez artık
english home bizim buraya sonunda açıldı ama
çok uçuk rakamlar yaa
hep öyle miydi fiyatları yoksa kampayna falan yapıyor mu
geçen bi gridim
tek bir havlu 30 tlydi
inan veremem o kadar para
cimri miyim ne
bende birini evkurdan aldım komple set almıştım o da vardı içinde
aynısından anneme de aldık ama o memnun bayağı
birde jovissa mı ne öyle bi markanın almıştım ama nereye koydum bilmiyorum
bi yemeğe gittim geldim döktürmüşsünüz.
silikon kek kalbıı aldım büyük kullanamadım ben ya içi pişmedi şeklli bi garp oldu falan attım bende ama küçük olanları işe yarıyor.
kızlar kına için mum süslemek yerine
bunlardan alsam da
bunlarla çıkarsalar bni nasıl olur sizce ?
içine mum koysam böyle ayinimsi bir hava mı olur güzel mi olur nasıl olur
Eki Görüntüle 552343
kızlar kına için mum süslemek yerine
bunlardan alsam da
bunlarla çıkarsalar bni nasıl olur sizce ?
içine mum koysam böyle ayinimsi bir hava mı olur güzel mi olur nasıl olur
Eki Görüntüle 552343
sipidim h geldınbende ceyızı duyunca geldım
bende bı tane almıştım ama hc kullanmadım daha orta boy korkuyorum sankı erıycek fırında
ececım takıp et cnm havluda pahalı olsada sen nevresmlerıne bak onlarda kampanyada oluoobulursun bişiler ama bak kalıtelıde değer yanı 90 tl de normalbı nevresım ıcın
bu ne ece kocaman bişeydir bu ya
millet ışıklar söndü diye elektrik dairesini arar falan
hoşgeldin sende canım..
ilk kullanırken bende korktum ama bişey olmuyorpişirmiyor sadece
bence olmas:26:yanı ne bılem bıraz büyükçe o ellerınde büyük kalır ve ışığı zaten cok vermez gıbıme gelıo evde var ben akşama bı deneym ne kadar ışık verıyoböle gül şeklınde avuçlarında tutacak bişeyın içinde küçük mumlardan olsa nasıl olur:26:
bu ne ece kocaman bişeydir bu ya
millet ışıklar söndü diye elektrik dairesini arar falan
hoşgeldin sende canım..
ilk kullanırken bende korktum ama bişey olmuyorpişirmiyor sadece
hahhahaha arasınlar valla ne gülerim
benim kv panik bi insan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?