Sipaydi ye Yardım lütfen

pandoşum günaydın cnm aynı stres bende de mevcut :76:

Dün nişanlım kendiliğinden dediki istediğin gibi gelinlik alabilirsin.
Sadece göğüs dekoltesi istemiyorum dedi.
Straplezde istemiyorum ama sen istiyosan onuda alabilirsin dedi. :52:
Bikere evleniyosun dedi.
Nişandaki gibi karışmıcam dedi. Kafana göre seç beğen al dedi :66: :62: :64: :52: :53: :32: :23: :21:

Dün nişanlım kendiliğinden dediki istediğin gibi gelinlik alabilirsin.
Sadece göğüs dekoltesi istemiyorum dedi.
Straplezde istemiyorum ama sen istiyosan onuda alabilirsin dedi. :52:
Bikere evleniyosun dedi.
Nişandaki gibi karışmıcam dedi. Kafana göre seç beğen al dedi :66: :62: :64: :52: :53: :32: :23: :21:

ah süper o zaman inş bnmki de öle der cnm straplez kesinlikle istemio :50::50: bu arada sabah sabah kötü bi haber defne joy foster evinde ölü bulunmuş yaaa :14::14:

ah süper o zaman inş bnmki de öle der cnm straplez kesinlikle istemio :50::50: bu arada sabah sabah kötü bi haber defne joy foster evinde ölü bulunmuş yaaa :14::14:

Evet bende okuyunca çok üzüldüm ve şaşırdım. Allah rahmet eylesin.

Benimkide strapleze olumlu bakmıyor. Ama çok istersem alabilirmişim.
fakat ben de sevmiyorum straplezi. kendime yakıştırmıyorum üstüm geniş olduğu için.

Evet bende okuyunca çok üzüldüm ve şaşırdım. Allah rahmet eylesin.

Benimkide strapleze olumlu bakmıyor. Ama çok istersem alabilirmişim.
fakat ben de sevmiyorum straplezi. kendime yakıştırmıyorum üstüm geniş olduğu için.

bende ip askılı olsun die düşünüorum ama bakalım daha var bana zaten siz düşünün ohhh ohhhh :1::1:
pandomim çok sevindim canım :21:
aynen çok mantıklı düşünmüş sonuçta onu ömrümde 1 kez giyeceksin :37:

he tabi tuzun kuru enişte bişiy demio demi sana :60::60:

juliaaa aynen canım karışmaz benki..:24::24: vallahi karışşsa da tınlamam herhalde :37::37:

pandomim istediğin gibi model bakabilirsin artık :21:

bu arada defne joy foster öldürülmüş :19:

Bazıları gerçekten çok güzel her zaman balık model gelinliklere hayran olmuşumdur ... kendi gelinliğimde de tercihim bu yönde oldu ... Ama kabarıklarda muhteşem ... Eee her zaman prensesler gibi olma $SPDY6.webp $SPDY 6.webp $SPDY 7.webp $SPDY 4.webp $SPDY 2.webp $SPDY 9.webp $SPDY 5.webp $SPDY 10.webp $SPDY 3.webp $SPDY 8.webp şansımız olmayabilir :)

Back
X