Sipaydi ye Yardım lütfen

kızlarr merhabalar okadr cabuk zaan gecıcekkı anlamıcaksnz bıle :) 2 ay oldu evlenelı ısteme nısan dugun heycanmı burda paylaşırken şimdi yenı bır sürpiz bebeğimiz oluyor :) :nazar::nazar::nazar:

:53::53::53: canım çok güzel haber ama erken değil mi gerçi istiyorsan değilde.
hayırlı olsun sağlık sıhhat versin Allah :nazar::nazar:

pandomim.

dün gittik salona serkan yoktu. gelin odası serkanın odasının yanında bide yukarı da var ama 2 tane :37: içim rahatladı sıkıntı falan kalmadı bende :23:

bide uçak biletlerimizi de hallettik kızlar ohh beee :9:

pandomim.

dün gittik salona serkan yoktu. gelin odası serkanın odasının yanında bide yukarı da var ama 2 tane :37: içim rahatladı sıkıntı falan kalmadı bende :23:

bide uçak biletlerimizi de hallettik kızlar ohh beee :9:

sELAM canım. ohhh çok iyi bi haber bu :) :64: :62:
uçak biletlerinide almışsınız çok iyi olmuş.

Bende bu sabah izin almıştım. Emniyete gittik. Pasaport için başvuru yaptık.
Nüfüs cüzdanları değiştirdik eski diye kabul etmediler :SS
3 ay sonra ben yine değiştiricem soyadından ötürü :)
Bu arada kızlık soyadını kullanıcakmısın :82: Ben kullanmıcam :78:

sELAM canım. ohhh çok iyi bi haber bu :) :64: :62:
uçak biletlerinide almışsınız çok iyi olmuş.

Bende bu sabah izin almıştım. Emniyete gittik. Pasaport için başvuru yaptık.
Nüfüs cüzdanları değiştirdik eski diye kabul etmediler :SS
3 ay sonra ben yine değiştiricem soyadından ötürü :)
Bu arada kızlık soyadını kullanıcakmısın :82: Ben kullanmıcam :78:

evet kurtulduk bundan da düşünmüycem artık her sabah gelip bilete bakıyordum :43::43:

pasaport ne zaman sonuçlanır ne kadar sürüyr belli mi?
2 kez değişiklik kötü olmş 3 ay sonra yine bende bilmiyorum kullanmam herhalde.
hem kendi soyismim kısa değil hemde 2. si ama birinden birisi 3 harfli kısacık olsa isterdim :32:

evet kurtulduk bundan da düşünmüycem artık her sabah gelip bilete bakıyordum :43::43:

pasaport ne zaman sonuçlanır ne kadar sürüyr belli mi?
2 kez değişiklik kötü olmş 3 ay sonra yine bende bilmiyorum kullanmam herhalde.
hem kendi soyismim kısa değil hemde 2. si ama birinden birisi 3 harfli kısacık olsa isterdim :32:

Pasaport 3 günde çıkıyomuş. Cumaya geldiği için perşembe günü filan elimizde olucak inşallah.
Polislere dedik ama anlatamadıkki yok illa değişsin. Biz kabul etsek bile Ankaradan geri dönebilir riske atmayın dediler. Bizde eli mahkum işte. Olsun 5 dk sürdü ama değiştirmek. Ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm. Yasin izin vermedi bana da soyismimi kullanmak için ikimizin tek soy adı olsun falan dedi. Bende çok üstemedim beyim bilir napalım :69: :66: :23: 23 sene yıldız dım bundan sonrada Türkmen olayım :86: Allahtan ikinci soyadımda çok güzel :69:

Pasaport 3 günde çıkıyomuş. Cumaya geldiği için perşembe günü filan elimizde olucak inşallah.
Polislere dedik ama anlatamadıkki yok illa değişsin. Biz kabul etsek bile Ankaradan geri dönebilir riske atmayın dediler. Bizde eli mahkum işte. Olsun 5 dk sürdü ama değiştirmek. Ben daha uzun sürer diye düşünmüştüm. Yasin izin vermedi bana da soyismimi kullanmak için ikimizin tek soy adı olsun falan dedi. Bende çok üstemedim beyim bilir napalım :69: :66: :23: 23 sene yıldız dım bundan sonrada Türkmen olayım :86: Allahtan ikinci soyadımda çok güzel :69:

3 günde iyiyimiş ozaman canım baştan düzenlemek en iyisi zatenb pürüz çıkmasın :32:
benimde iyi soyismim sıkıntı yok. aman.:41: napıyım evleniyorsak bişeylerden vazgeçmek lazım.
ama beyim bilir iyiyimiş :60::60::60::60:

selam spit bayağı halletmişsin ne kaldı geriye sonra canın sıkılcak
bekarlık sultanlık ikisine de veda bunu çok sevdim :)
gelinliğin hazır mı bakayım?:70:

selam spit bayağı halletmişsin ne kaldı geriye sonra canın sıkılcak
bekarlık sultanlık ikisine de veda bunu çok sevdim :)
gelinliğin hazır mı bakayım?:70:

:51::51::51: canım benim. evet haftasonu baktık gelinliğe de beğendim.
ama henüz okeylemedik bu hafta sanırım onu da halledicez sandığımdan da kolay oldu yaw.
aynen bekarlık sultanlık ben ikisinede veda ediyorum. gerçi yine sultan olucam ama o ayrı bişey :16:

Back
X