Sipaydi ye Yardım lütfen

Halledersniz umarım. İnşaat işleri için hızlı davranın ustaları sıkıştrın çünkü ustaların zaman kavramıyla bizimkiler inan çok farklı onlara göre 1-2 gün bizim zamanımızda 1 haftayı buluyor =))

gelinliğini nasıl seçtin? Bu arada ben profilime evimi yüklemiştim görmediysen bak :)

bugün işte götürücez usta fiyat falan alıcaz sonra zaten daha hızlı devam yapacaklara.
gelinliğim straptez altı düz üstü taşlı falan işte :21: şimdi bakıyorum evine merak ettim :34::34:

Teşekkürler spaydi umarım sana da fikir olur. Kapı süsünü aslında kendin bile yapabilirsin. Benim son zamanlarda pek fırsatım olmadğından bir de tek başıma üşendiğimden yardım aldım

Teşekkürler spaydi umarım sana da fikir olur. Kapı süsünü aslında kendin bile yapabilirsin. Benim son zamanlarda pek fırsatım olmadğından bir de tek başıma üşendiğimden yardım aldım

aslında evet çok basit ama bende yapamam diye düşünüyorum :21: olmadı int birazcık incelerim duruma göre yapabilirsem yaparım

cumartesi spora dişçiye gittim. diş işlerim bitti :)
Pazarda evde dinlendim :)

iyi bari dişten kurtulmuşşsun canım. :20: çok kötü yaa diş ağrısı :5:
bende 2 günün acısını çıkartmak istiyorum tüm kemiklerim acıyor pazarda uyuyamadım ev kalabalıktı :2:

Günaydın kızlar :)

günaydın nasılsın

aslı diş ağrısı bişeye benzemiyor yaa :S geçen hafta benimde çok kötüydü gittim 2 tane dolgu yaptı
ama bi tanesi hala ağrıyo ona kanal tedavisi yapılcak :S

iyim gizoşum hatta bommba gibiyim cumartesi günü ehliyet sınavına girdim umarım geçicem
cumartesi akşamüstü deee :D ilk kez araba kullandım :52: bugünde kursun verdiği direksyion derslerim başlıyor çok iyiyim anlıcağın

Back
X