Sipaydi ye Yardım lütfen

Bence pembe tatlım :61:

Pembeeeeeeeeeeee :))

evim hep kırmızı çok kararsız kaldım ama yüksek ihtimal pembe diyorum bakalım

mor-beyaz kombinasyonu, kesinlikle tek geçerim:16:

mor beyazı sevdim bende :61:

bu ikisine de bayılıyorum ama zaten birazcık karanlık açık cıvıl cıvıl istiyorum bi ihtimal lila gibi de olabilir katalogtan seçicez :1:

bu mor beyazda çok güzelmiş.
ama odanın daha aydınlık olması için güzel bi pembede hoş olur...

akşam bakıcam katalogdan eğer istediğim tonda pembe gözüme hoş gelirse öyle olur yoksa mor lila tonlarına bakarım. :25:

yarın çalışıyor musunuz malum 23 nisan biz işçiyiz yarın çalış dur :88::88::88::88::88:

dün gece öyle bir rüya gördümki evleniyorum yine aynı şeyler yetişemiyorum.. son 1 satimiz ve benim ne saçım yapılı ve makyajım yengemi arıyorum haldır haldır maniküür için. :41::41::41:
duvağımı takacallar duvağın teki yok falan poffff çok kötüydü sabah kalktım bi ohhh çektimmm

dün gece öyle bir rüya gördümki evleniyorum yine aynı şeyler yetişemiyorum.. son 1 satimiz ve benim ne saçım yapılı ve makyajım yengemi arıyorum haldır haldır maniküür için. :41::41::41:
duvağımı takacallar duvağın teki yok falan poffff çok kötüydü sabah kalktım bi ohhh çektimmm

Dün gece değil ama bende benzer bir rüya görmüştüm :))

Benim gelinliğim bile yoktu,ne sinir bozucu bir rüyaydı yaa :)) Evlenene kadar sık sık görürüm heralde bu tür rüyalar...

Hayır olsun diyelim sipit.

Ben o rüyaları görmeyi bıraktım bu aralar...
Biliyosun bi ara ne rüyalar görüyodum :)
Gelinliği halledince bilinç altım rahatladı gerisini takmıyo galiba :60:

Hayır olsun diyelim sipit.

Ben o rüyaları görmeyi bıraktım bu aralar...
Biliyosun bi ara ne rüyalar görüyodum :)
Gelinliği halledince bilinç altım rahatladı gerisini takmıyo galiba :60:

:60::60::60::60: VALLAHİ YAA ben okey verdik ya artık gelinliği unuttum desem yeridir.
evle ilgilenmekten hiç aklıma bile gelmiyor.. :65::65::65::65: 29 nisan da prova var ama umrumda değil :62::62::62::62:

:60::60::60::60: VALLAHİ YAA ben okey verdik ya artık gelinliği unuttum desem yeridir.
evle ilgilenmekten hiç aklıma bile gelmiyor.. :65::65::65::65: 29 nisan da prova var ama umrumda değil :62::62::62::62:

içine tam sindi güzel olucağından eminsen ondandır.
bide ev heyecanıda başkadır.
Benimde 3 mayısta prova acayip heycanlıyım :)
Yarın ayakkabıya bakıcam bakırköye gidicez.
hoşuma giderse rahat platform topuk bulursam alıcam :)
olmadı haftaya fatihten enesten alırım. orda da hoşuma gidenler vardı.

anladım bizim dükkana ayakkabı yapan bi tanıdık var bende ona yaptırıyorum istediğim tarzda...
bulamazsan onunla da istersen görüşebilirsin özel yapıyor ama gayet güzel :65::65::65:
topuğunu,inceliğini falan ayarlayabiliyorsun. bana ayakkabı ile gel demişti kadın provaya kadar yapacak

anladım bizim dükkana ayakkabı yapan bi tanıdık var bende ona yaptırıyorum istediğim tarzda...
bulamazsan onunla da istersen görüşebilirsin özel yapıyor ama gayet güzel :65::65::65:
topuğunu,inceliğini falan ayarlayabiliyorsun. bana ayakkabı ile gel demişti kadın provaya kadar yapacak

öyle özel yaptırınca normalden daha pahalıya gelmiyormu?
Ortalama fiyatları ne oluyor öle yaptırınca sipit?

:59::59::59::59: göremiyorum canım bazı siteler işyerinde yasaklı ya göremiyorum...
kknın kendi eklentisinden ekler misin bi daha :25::25::25::25:

burdan eklim :)

$90834523507881773031.webp $19625135705766066940.webp $96859764026424112861.webp $94493836196648331974.webp [

Back
X