Sipaydi ye Yardım lütfen

haftasonu nasıl geçti hiç anlamadım 1 gibi acilen çıktım c.tesi günü işten :47: boyacı çağırdı renge bakmam için yatak odasını beğenmemiştim açtırdım :63: neyseki güzel olmuş beğendim şimdi :76:
boya işleri bitti kombide takıldı c.tesi sıra geldi duşakabin ve sinekliklere bu haftaiçi hallederler umarım.

karaköye falan gittik pahalı bee bide ucuz derler koçtaştan aldık tuvalet-banyoya havluluk,tuvalet kağıdı askısı,kapı arkasına askı falan filan işte :65: onlarda bitti. yani kurtulduk :82::82::82:
akşam pert olmuştuk yani öyle bi durumdaydım :26::26::26::26:

pazar günüde ailecek çıktık yollara ,ist. forum,ıkea,praktiker gezdik durduk :1::1::1: mutfağa raf,bardaklık falan aldık bide halılarımızı halletik işte onlarda bitti.

bugünde hakan mutfak dolabı kulplarını alacak :65:

haftasonu nasıl geçti hiç anlamadım 1 gibi acilen çıktım c.tesi günü işten :47: boyacı çağırdı renge bakmam için yatak odasını beğenmemiştim açtırdım :63: neyseki güzel olmuş beğendim şimdi :76:
boya işleri bitti kombide takıldı c.tesi sıra geldi duşakabin ve sinekliklere bu haftaiçi hallederler umarım.

karaköye falan gittik pahalı bee bide ucuz derler koçtaştan aldık tuvalet-banyoya havluluk,tuvalet kağıdı askısı,kapı arkasına askı falan filan işte :65: onlarda bitti. yani kurtulduk :82::82::82:
akşam pert olmuştuk yani öyle bi durumdaydım :26::26::26::26:

pazar günüde ailecek çıktık yollara ,ist. forum,ıkea,praktiker gezdik durduk :1::1::1: mutfağa raf,bardaklık falan aldık bide halılarımızı halletik işte onlarda bitti.

bugünde hakan mutfak dolabı kulplarını alacak :65:

ohhh birsürü iş halletmişiniz.
bende kıyafetlerimin hepsini yıkadım. küçük gelenleri filan ayırdım.
bi tanıdığa götürdüm verdim. dolabım baya boşaldı :) kışlıklardan olanlarıda yıkayıp kaldırdım.
boya badana işlerimiz bitince mayısın 15 inden sonra yıkanıcakları yıkıcaz. hurçlara koycaz. haziranın başı götürürüz yerleştirmeye.

ohhh birsürü iş halletmişiniz.
bende kıyafetlerimin hepsini yıkadım. küçük gelenleri filan ayırdım.
bi tanıdığa götürdüm verdim. dolabım baya boşaldı :) kışlıklardan olanlarıda yıkayıp kaldırdım.
boya badana işlerimiz bitince mayısın 15 inden sonra yıkanıcakları yıkıcaz. hurçlara koycaz. haziranın başı götürürüz yerleştirmeye.

ohh sende hallettmişsin canım bizimde 15 mayısta gidecek çeyizler..
odam kaldı bi tek işte :23:

köşe takımını da beğendim pembe olmadı çünkü yokmuş salak ben şartlandırdım kendimi bide :85::85:

beyaz deriya kırmızı oldu yine kırmızı yani :85::85::85:

pandomim ne kadara aldın ayakkabını çok şıkmış yahuuu :51:

selam kızlar
gizoşum sevindim halletmene işleri
bizde vildanın partisini yaptık çokk güzle oldu :D
face ekledim resimleri bakabilirseniz bakın beklerimm :))

beğendi canım
şaşırdı bayağı :D

kapıya sürprize giden yol yazdık :D grubun adına uysun diye :))
sonra bana geldiğini sanıyordu ama sevgideydik biz
kapıdan girerkende candan erçetin yüksek yüksek tepelere çalıyodu bayağı şaşırdı :D
oturduk falan o kadar sandı sürprizleri kızlar kınayı hazırlayınca
vildana dedik ki şimdi gözlerini kapatıcaz senin asıl sürprize hazırlıcaz seni
ona bindallı giydirdik tac taktk hepimiz bileklerimize gül taktık
sonra onu içeri soktuk oturtuk sandalyeye bi açtık gözünü :) yine yüksek tepelerede kınasını yaktk bi eline nurdan bi eline ben yaktım :D (nurdanla da ilk biz burda tanışmıştık hatta link attım fırssat bulursa girer yazar o da )
o günün hatırası olarak ufak ayna yaptırdım onu dağıttık çerezimiz vardı tabii ki :D
yakalarımıza da kırmızı kalplerde vildan gelin oluyor yazdık

$DSCF2252.webp $DSCF2333.webp $DSCF2304.webp

köşe takımını da beğendim pembe olmadı çünkü yokmuş salak ben şartlandırdım kendimi bide :85::85:

beyaz deriya kırmızı oldu yine kırmızı yani :85::85::85:

pandomim ne kadara aldın ayakkabını çok şıkmış yahuuu :51:

olsun kırmızıda çok güzell. pembedende güzel olur :66:
ayakkabıyı çok uyguna aldım fatih 50 lira enes kunduradan.

aslıı çok güzel canım :)
altına adımı yazmayı unutmaa
rahatt rahatt giyersin inşş

tamam canım yazarım. teşekkür ederim.

gayet güzeller canım. fiyat aralıkları nasıl?

bi tek o şıkırtılılar 270 ile 560 TL beyaz olan pahalı.
diğerleri 19,26 falan net fiyatta yazabilirim istersne :51::51::51::51:

salona ben de böle şıkırdaklı istiyorum, silmek çok vakit alıomuş ama istiyorum yinede banane:63: :1:
yatak odası için baktıklarından da en çok kırmızı ve siyah varya, onları beğendim canım:34:

bende öyle istiyorum ama uyar mı bilmiyorum.
kırmızı istiyorum yatak odama :1::1::1::1::1::1:

Back
X