Sipaydi ye Yardım lütfen

:)) sabah açtığımda 70 tane bildirim vardı :D vildanın resimlerini ekledim ya o yüzden
farketmemişim bakayım hemnn :))

ohh ne güzel. zaman imkan varsa bütün fırsatlardan yararlanmak lazım. :21:

Dans müziğindemi ediyosunuz yoksa her yöredenmi :66:

YOK CANIM. şimdilik genel dans hoca biraz rahat sanırım bu gidişle tüm dansları öğrenicez...
zaman çok olmasa bile tüm işlerimi buna göre ayarladım haftaiçi 1 gün stres atmak için bile ayırabilirim.. :64::64:

İNŞALLAH hemen beğenirsiniz canım. aksilikler istemesekte çok oluyor.. bizim yatak odasının 2 parçası eksik geldi. onu bekliyoruz mesela. zamanda azaldı hemen bulunda sizinde hemen bitsin işleriniz.. :1:

İNŞALLAH hemen beğenirsiniz canım. aksilikler istemesekte çok oluyor.. bizim yatak odasının 2 parçası eksik geldi. onu bekliyoruz mesela. zamanda azaldı hemen bulunda sizinde hemen bitsin işleriniz.. :1:

aaa hangi parçalarını eksik getirmişler. neyse getirirler kısa sürede inşallah.
evet zaman daraldı iyice. yarın karar veririz inşallah.

aslnda onlarında suçu değil.
fabrikada yapılırken yatak başlığının üzerine siyah yazılmış ama içindeki kahve ceviz yani.
bide gardolabın arka yan kısmı yok bugün yarın gelmesi lazım bekliyoruz. :64::64:

* duşakabin
* yatak odası
* çamaşır makinesi

bunları bekliyoruz inşallah pazar gününe kadar halledebiliriz :82:

evet bekliyoruz arada arıyoruz falan bakalım..
artık gitsin herşey bitsin istiyorum yaa inanılmaz stres oldu herkez evde. :44::44:
davetiyemizi de bastırıyoruz karar verdik. çeyiz gitsin sonra bunun stresi olacak bide :65:
yok dağıtma falan filan.. ev boşken devamlı eve gidip gelmek istiyordum şimdi hiç içinden çıkasım yok. :27::27::27::27: dün yine gittik partmanto geldi :41:

Back
X