- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #28.001
uzun zamandır aklımdaydı böyle size teşekkür etmek.
hakkınızı gerçekten ödeyemem. çok sağolun. inşallah ikinizi de evimde ağırlama fırsatım olur.
gelir görürsünüz ikinizde.![]()
inşallah canım benim inşallahh
Bu site ile tanışmam 11-03-2008 tarihinde olmuş ilk başta maalesef yanlış hatamdan dolayı şutlanınca
Tüm herkese sinir olmuştum ne yalan söyleyim. Sonrası zaten malum işte..
Tam 23 gün sonra evleniyorum. Bu tabiki benim için çok özel ve çok önemli ama bazı kk’daşlarım var ki şuanda bu duruma geldiysem gerçekten bana yararı olmuştur…
Ece ; ilk seninle başlıyorum çünkü sanırım en çok yararı olan kişi sensin…
Sıkıldığımda beni rahatlattığın için, ece şu şarkıyı bana acil bul dediğimde tüm işlerini bırakıp direk yardımcı olduğun için, tabi bu desteğinde yanında anneni de unutmamak lazım.
Bu sıralar yoğun olmasan bile yine de arada gelip hal hatır sorduğu için, kısacası tüm kahrımı sonuna kadar çektiğin için, her ne kadar yüzyüze hiç görüşmesek bile her daim yanımda olduğunu hissettirdiğin için
Pandomim ; seninle her zaman 1 adım daha yakındık en azından istediğimiz zaman görüşebiliyorduk…
İlk tanışmamız,ilk görüşmemiz hele nişan günü sanırım geleceğimi düşünmüyordun yüzündeki o güzel ifade için, gelinlik,ayakkabı her konu da bana yardım ettiğin için,
Çok TEŞEKKÜR EDERİM..
yaa canımsın

canım benim yaaaayapma böyle neden bilmiyorum ama
ben öyle çok rahatım ki düm tüm odamı topladım herşeyimi yine kalanlar kaldı
ama böyle evleneceğimi bilmek kötü oldum bi anda![]()
Allah seninde yüzünü güldürsün inşallah hak ediyorsun.
az önce tüm kk daki arkadaşlarıma bişeyler yazmayı düşündüm teşekkür bölümüne ama toparlayamadım neden bilmiyorum.. 2 kişi de kaldım dur boşa gitmesn buraya ekleyim bari![]()
ne kadar güzel canım ya raht olman
bende 2 gündür acayip duygusalım nedendir bilmiyorum ama
umarım ikinizde çokk mutlu olursunuz
ayakkabılarınızın altına adımı yazmazsanız konuşmam bi daha ikinizlede ona göre