Sipaydi ye Yardım lütfen

anladım canım aynı güne denk geldi demek.
sen ne zaman teslim alacaksın belli mi günü ? benim son 25 mayıs alıcaz ondan sonra.
ayakkabı altına isim yazamıyorum devamlı yanımda götürüyorum diye :3::3::3:

benim 24 mayıs son prova olucak :) Bizde ondan sonra teslim alıcaz. O güne bi aksilik olmazsa 24 ün de de alabilirm ama büyük ihtimalle sarkıcak. Sarkması daha iyi olur benim için evde tutucak yer kalmadı çeyizlerden :52:
ben ayakkabıyı götürmedim son provada. boya badana yapılıyodu heryer birbirindeydi. :)
ben ayakkabı altına isim yazamıcam galiba. tırtıklı tırtıklı kaymaması için. :51:

benim 24 mayıs son prova olucak :) Bizde ondan sonra teslim alıcaz. O güne bi aksilik olmazsa 24 ün de de alabilirm ama büyük ihtimalle sarkıcak. Sarkması daha iyi olur benim için evde tutucak yer kalmadı çeyizlerden :52:
ben ayakkabıyı götürmedim son provada. boya badana yapılıyodu heryer birbirindeydi. :)
ben ayakkabı altına isim yazamıcam galiba. tırtıklı tırtıklı kaymaması için. :51:

hemen hemen denk gelecek bizimde 18son işte 25 mayıstada yine denerim aksilik çıkarsa kalır.
ama sanmıyorum ilk provada bile verseler benim için bitmişti :21::21::21::21:
bu seferkinde duvağımı falanda görücem :60: hepsi olunca çok güzel oluyor :12::12::12:
benimki düz adam onu bile yaparken ayarlamış geçen akşam bizdeydi de söyledi :15:

hemen hemen denk gelecek bizimde 18son işte 25 mayıstada yine denerim aksilik çıkarsa kalır.
ama sanmıyorum ilk provada bile verseler benim için bitmişti :21::21::21::21:
bu seferkinde duvağımı falanda görücem :60: hepsi olunca çok güzel oluyor :12::12::12:
benimki düz adam onu bile yaparken ayarlamış geçen akşam bizdeydi de söyledi :15:

aman isim yazmasamda olur.
kayıp düşmeyeyimde. o tırtıkların olması o yönden sevindirdi beni :60:

$199511_1813184521988_1011292800_32096900_4518850_n.webp $206644_138897386184142_100001916445475_262509_5364204_n.webp $FG-AKSESUARLARI-GELIN-TACI-AYLININ-GELIN-TACI__36765758_7.webp

bu 3 model çok hoşuma gidiyor böyle bişey istiyorum düğnde

günaydın kimse yok mu yaaaa :18::18::18:
offff hasta oldum çok kötü boğazlarım sesim nefesim çok kötüü :30::30::30:
19 mayısta da çalışıyorum :59: ama iznime son 14 gün ohhh keyif yapıcam :37:

aferin içiyorum sabah yine içtim. dinlenemediğim için daha ilerliyor işte.
ama bu akşam direk eve gidicem yatıcam hiç bi işim yok gibi gözüküyor :54::54::54::54:

Bende dün eve gidicektim. sporuda ektim.
yolda vazgeçtim satürne girdim.
tartı dondurma kaşığı aldım çıktım
bugün de spora giderim.
yarında gelinlikçi var.
19 Mayıs tatil olur heralde.
sizin iş olması kötü olmuş :(

bugün direk eve gidicem ve yatıcam ancak öyle iyi olurum çünkü :5::5::5:
benim çalışmamam gerekiyordu aslında ama 2 aydır c.tesileri geliyorum 2 saat sonra çıkıyorum.
arkadaş benim yerime kalıyoe bende onun yerine 19 mayısta gelmiş olucam işte :19:

NASILSIN pandomim?
akşam seninde gelinlik provan var :3::3::3::3:
oraya giderken inanılmaz heycanlanıyorum yaaaa :20::21:

günaydın canım. bende de heycan olmuyo tam gelinliği getiriyolar giyerken başlıyo =)
sonra tekrar bi hüzün çöküyo. garip duygular ya vallahi.
bugün nasıl geçicek acaba provalarımız.
ben öğlen gibi arıcam teyit etmek için.
erteledik ya belki yazmayı unutmuşlardır falan :S

günaydın canım. bende de heycan olmuyo tam gelinliği getiriyolar giyerken başlıyo =)
sonra tekrar bi hüzün çöküyo. garip duygular ya vallahi.
bugün nasıl geçicek acaba provalarımız.
ben öğlen gibi arıcam teyit etmek için.
erteledik ya belki yazmayı unutmuşlardır falan :S

aynen yaaaa garip bi duygu Allah kısa süre sonra yine gidiyorum... :1::1::1:
beni de aramadılar normalde aksilik olursa arıyorlar aman aramasınlar her şekilde gidicem çünkü :34:senin provan kaçta malum modaevlerimiz yanyana :1::1::1::1: bi çıkıyorum karşımda sen :34:

pandomim baktın mı avizeye. saana bahsettiğim yatak odası avizemi görmüşsündür öyle bişey alabilirsin :1: taşlarla inanılmaz uyumlu oluyor

Son düzenleme:
Benim prova normalde 7 de oluyor ama bugün kaçta çıkarım işyerinden bilmiyorum.
Ara prova çıktığı için başıma tarihi önceden belirtmedim. Henüz izinde almadım :S
En geç 7.30 8.00 de orda olurum heralde.
Karşılaşma olasılığımız yüksek baya :)

Avizelere daha bakmadım. senin evindekini gördüm. kırmızılıyı diyosun dimi.
çok hoş duruyo ama ben sırf taş oluyo ya öle bişi düşünüyorum.
şimdilik aklımda öle var ama yine bakıcam.

Benim prova normalde 7 de oluyor ama bugün kaçta çıkarım işyerinden bilmiyorum.
Ara prova çıktığı için başıma tarihi önceden belirtmedim. Henüz izinde almadım :S
En geç 7.30 8.00 de orda olurum heralde.
Karşılaşma olasılığımız yüksek baya :)

Avizelere daha bakmadım. senin evindekini gördüm. kırmızılıyı diyosun dimi.
çok hoş duruyo ama ben sırf taş oluyo ya öle bişi düşünüyorum.
şimdilik aklımda öle var ama yine bakıcam.

evet benimki de 7'de hemen hemen o saatte orada oluyorum bende 8'e kadar çıkarım.
tabi hakanı beklersem yoksa çok uzun sürmüyır :27::27::27:

avize kırmızı olanı demiştim ama sen daha taşlı düşünüyrsun öyle model hiç bakmadım :34:

günaydın dünkü provam mükemmeldi tam olmuş gelinlik duvakta 1-2 değşiklik yaptırıyorum :21::21::21: bayıldım ama yaaa offf gelsin artık 5 haziran :125: :123:

sen naptın pandomim nasıl geçti?

ece canım hiç yoksun yine :59: :63:

Back
X