Sipaydi ye Yardım lütfen

hadi hayırlısı canım. belki onlarda gelirler asıl ülkelerine :34::34::34: belli mi olur?
nişan tarihi belli olsun zaten zamanla hepsi arka arkaya geliyor :9:

insaAllah canim insaAllah onlarda gelirler..

evet yaa su ni$ani hayirlisiyla bir atlatalimda ondan sonra zaman cabucak gecer zaten ceyiz dügün ev hazirligi derken herseyin tarihi de belli olur..

sahi nikahiniz ne zaman sizin? nikah tarihi icin ne zaman basvurmak gerekiyor acaba?:44:

insaAllah canim insaAllah onlarda gelirler..

evet yaa su ni$ani hayirlisiyla bir atlatalimda ondan sonra zaman cabucak gecer zaten ceyiz dügün ev hazirligi derken herseyin tarihi de belli olur..

sahi nikahiniz ne zaman sizin? nikah tarihi icin ne zaman basvurmak gerekiyor acaba?:44:

inşallah canım dediğin gibi hepsi sonra belli oluyor.
bizim nikah+düğün aynı gün canım birlikte olacak yani :21: ayrı istemedik.
hangi belediyeye başvuru yapacaksanız telefon ile açılıp açılmadığını sorabilirsiniz.
2*3 ay önceden başvuru yapmak yeterli :21:

inşallah canım dediğin gibi hepsi sonra belli oluyor.
bizim nikah+düğün aynı gün canım birlikte olacak yani :21: ayrı istemedik.
hangi belediyeye başvuru yapacaksanız telefon ile açılıp açılmadığını sorabilirsiniz.
2*3 ay önceden başvuru yapmak yeterli :21:

hmm peki tamam anladim canim yani eger subatta olacak sa dügün kasim aralikta türkiyeye gittigim zaman hall etsek iyi olur :)

hafta ici daha ucuz oluyormus birde forumda öyle okudum hafta sonu cok daha pahali oluyormus..

hmm peki tamam anladim canim yani eger subatta olacak sa dügün kasim aralikta türkiyeye gittigim zaman hall etsek iyi olur :)

hafta ici daha ucuz oluyormus birde forumda öyle okudum hafta sonu cok daha pahali oluyormus..

hafta içi haftasonu fiyatlar değişiyor. hafta içi talep az olduğu için daha uygun.
salona getirmek istersende extra para ödüyorsun falan değişiyor yani :31:

hafta içi haftasonu fiyatlar değişiyor. hafta içi talep az olduğu için daha uygun.
salona getirmek istersende extra para ödüyorsun falan değişiyor yani :31:

Hm yok canim biz dügünü normal salonda yapariz nikahida ayri bir gün yapariz sahitlerle birlikte öyle düsünüyorum ben de du bakalim neler olacak :))

Sen dügün stresini hele bir atlatta bizlerede yardimci olursun insaAllah :16:

Hm yok canim biz dügünü normal salonda yapariz nikahida ayri bir gün yapariz sahitlerle birlikte öyle düsünüyorum ben de du bakalim neler olacak :))

Sen dügün stresini hele bir atlatta bizlerede yardimci olursun insaAllah :16:

ozaman rahat gün bulursunuz zaten önce olacak ve gündüz olacak :34:
inşallah canım elimden geleni yaparım tabiki de :3::4:

$GELN-D~1.webp

zaten süre vermiş kadın 10 gün kadar :2:

hmm :S ne yapıcaksın
bugün sipariş versen yetişir
ya da satıcıya mesaj atıp rica ediceksin 1 haftada teslim etmesi için

o zaman boşver onu :S

facete bir kız var onda da var kadehler soraım mı kaç günde teslim ediyo die

Back
X