Sipaydi ye Yardım lütfen

nasıl bi mutluluk bu niye ağlıyosun ? ?

aaaa gizem bak ne hatırladım :)) nişanı atmadan önce bizim yüzüklerimizde yazan bi tarih vardı
o gün ibo bana çiçek yollamıştı hatırlıyo musun ?
o günü ona annem söylemiş
geçen gün konuşurken ağzından kaçırdı
bende ne sevinmiştim hatırladı unutmadı die

iyiyim ayşecimm sen nasılsın :)))
nasıl gidiyor evlilik hayatı alışabildin mi

Ececim iyiyim balım
bazen spidinin topikine girdikçe görüyorum buraya yazdığını selam yazayım dedim sanaa.

çok şükür canım alıştımm.
sen de iyisin dimi?
darısı bekarların başına. :71:

Ececim iyiyim balım
bazen spidinin topikine girdikçe görüyorum buraya yazdığını selam yazayım dedim sanaa.

çok şükür canım alıştımm.
sen de iyisin dimi?
darısı bekarların başına. :71:

evet canım yaa bütün siteyi bıraktım da burayı bırakamıyorum :D yine de

iyiyim bende hayatıma devam ediyorum :)) kankam peri_kry sağolsun çokk iyiyim hatta

aminn inşş :1: :1: daırsı başına diyen herkese aminnn diyorum varya bütün dualarım bianda kabul olcak umarım :9: :9:

evet canım yaa bütün siteyi bıraktım da burayı bırakamıyorum :D yine de

iyiyim bende hayatıma devam ediyorum :)) kankam peri_kry sağolsun çokk iyiyim hatta

aminn inşş :1: :1: daırsı başına diyen herkese aminnn diyorum varya bütün dualarım bianda kabul olcak umarım :9: :9:

Süper canım
Allah gönlüne göre versin Ececim öptüm çok.

Çeyizlerimi aldığımda eminönünden eski model albm buldum ondan da aldım çeyizime çok beğendim ama söz+nişan+düğün resimlerimi koyucam içine anneminde var hala saklıyor çok beğendim

bunun gibi ama daha koyu sarı kağıdı dışıda kelebekli falan

3827.jpg

darmaduman ettin beni ya :gitme: :gitme:

canım benim hepsi çok güzel çokk teşekkür ediyorum
ağlattın beni yaa mafoldumben

aaaaaaaaaaa geldii miii delikafaduldendelikafadulden ohhh be derin bi nefes çekebilirim delikafadulden
al sana diş kirası işte içindeki küçük kutu odur :1closedeyes::1closedeyes: sakladım vallahi
yazımı okuyabildiğini sanmıyorum ama napalım canım pcden yazmak istemedim açıkçası
banya bezini ananeme bana yapmış senden çok bahsediyordum sana da yolladı renk daha güzeli de vardı pembe falan ama
ananem bunu da eceye yolla diyince bozmak istemedim mavi-beyazlı yolladımm.. :)

tahmin ettim
ya nasıl bi insansın sen ya olumunekankayizsmile
o telaşta unutmamışsın :asigim:
albüm harikaa
nişan resimlerimi çıkartıp hemen koyucam içine
evimin baş köşesinde duracak

Cumartesi günü kendime çeyiz almaya gittiğimde sana çeyizine bişey baktım.
çok güzel biblolar falan var ama kırılacak korkusu ile almadım.
Sonra annem iğrenç bi dükkana götürdü ama mükemmel ürünler var :hooray::hooray:
Orada buldum adam hep eski ürünlerden satıyor :delphin::delphin: çok güzel yapmış...
Unutmadım çıkarken bana verdiklerini, sakladım ama lokumu yeme 2*3 gün bekledi :roflol:

tamam yarına gelemezsen iboyu ararım ozaman kötükedihüsokötükedihüso
Eminönünde daha evimiz belli olsun yine giderim model olmadan alınmıyorç
eski süsler falan var çünkü ilginç ve yine hep herşey eski sahibi bile eski ölmek üzere :jeyyar:
ananeme iletirim canım vereliniortakvereliniortak

mektup için annem yazma el yazısı ile dedi yazdım ertesi günü laan diyorum ne yazmışım.
bide ben onu beklettim sen dedin ya başlıycam işe tmm dedim dün öğlen yolladım akannehir

:27: :27: :27: :27: :27:
bende bugün geçmişe daldım iyice :1:

işte bu yüzden çok girmek istemiyorum

gizoşum geçen gün dolabımı dergilerimi dalan topluyodum diş kirasının kutusu geçti içime kocaman sırıtmıştım :D
şimdi de okuyunca tekrar paylaşayım dedim

nasıl şaşırmıştım :69:

Back
X