Sipaydi ye Yardım lütfen

çok güzel gidiyor cnm
evlilik zorluklarıda olsa çok güzell.
Allah daim etsin mutluluğumuzu inş. hep buna dua ediyrm. daha yeniyiz güzel olması normal ama sonra sonra ilk günkü heycanla devam etsin inş.

evet canım şimdi kötü olan bile bizim için toz pembe güzel geliyor.
İnşallah 10. 20. yıllarda da böyle mutlu mesut oluruz :17:
evliliğe sandığımdan hızlı alıştım adapte oldum çok şükür güzelce anlaşıyoruz :31::31::31:

bende çabuk alıştım hiç bu kadar çabuk alışırım die beklemiodum
rahata çok alışkınım
zorlanırım gibi geliyordu
ama eşiminde payı çok büyük çok yardımcı oluyor sağolsun bana
sıkmıyor hiç.o yüzdende rahatım biraz.

speydiiiiiiii evlenmişsin canım çok şaşırdım yaaaaa çok pis evlenesim var diyodun sonun da oldu mutluklar darısı başıma inşallah
ama ben resimleri görmek istiyorum canım hani nerde

bende çabuk alıştım hiç bu kadar çabuk alışırım die beklemiodum
rahata çok alışkınım
zorlanırım gibi geliyordu
ama eşiminde payı çok büyük çok yardımcı oluyor sağolsun bana
sıkmıyor hiç.o yüzdende rahatım biraz.

aynen son zaman çıldırdım ben yapamam faln diyordum yaaa :9::9::9:
gayet güzel geçiyor bide gece yatıp sabah kalkmayı ayarlarsak süper olacak uykumuzu tam alamıyoruz..

speydiiiiiiii evlenmişsin canım çok şaşırdım yaaaaa çok pis evlenesim var diyodun sonun da oldu mutluklar darısı başıma inşallah
ama ben resimleri görmek istiyorum canım hani nerde

evlendim canım sonunda :52::52: resimlerim de albumde özel album ark. olarak eklersen görebilirsin :21::21::21:

aynen son zaman çıldırdım ben yapamam faln diyordum yaaa :9::9::9:
gayet güzel geçiyor bide gece yatıp sabah kalkmayı ayarlarsak süper olacak uykumuzu tam alamıyoruz..

evlendim canım sonunda :52::52: resimlerim de albumde özel album ark. olarak eklersen görebilirsin :21::21::21:

canım ekledim kabul et
niye uyuyamıyonuz bakim rahat edemediniz yatağa alışamadınız sanırım

:52::52:gördümmmm evin tek kızıydı onu da ben aldım süperdi yaaaaaa çok seviyorum böle yazılar mutluklar canım çok güzel olmuşsun gelinlikte sende süpersin babayla veda resmine çok duygulandım :14:

biz evleniyoruz falan yazıyomuydu camda canım bi tek bu yazı mı vardı
bizde "anamın ilk ,tek ve son gelini" yazdırmayı düşünüoz bakalım nasıl sence
benimkide senin gibi bi evin bi oğlu da :1:

yok canım Evleniyoruz. Mutluyuxz bunları beğenmediğim için böyloe bişey yaptık bide çiçeklerle arka camda ikimizin baş harfimiz vardı :27::27::27:
Oda güzel canım. Annemin İlk Gelini güzel oluyor :61::61:

yok canım Evleniyoruz. Mutluyuxz bunları beğenmediğim için böyloe bişey yaptık bide çiçeklerle arka camda ikimizin baş harfimiz vardı :27::27::27:
Oda güzel canım. Annemin İlk Gelini güzel oluyor :61::61:

evet ya zaten bilio herkez evlilik olduğunu sünnet mi oluyo sanki en iyisi böle cilveli şeyler yazdırmak bizim mahallede birisi en güzelini ben aldım yazdırmış o da güzeldi...annemin ilk gelini güzel oluyo demişsin daha önce gördünmü böle bi yazı canım bide anamın mı annemin mi olsa daha ii

:60: eee öyle çok kolay olmadı. :34: sabreden derviş muradına ermiş misali herşey oluyor yeterkli sabret :68:

kaç yıl nişanlı kaldın bacım
of en sinir olduğum nişan dönemi yaa kurbanda nişanlancam allah izin verirse ama biyandan da istemiyorum direk düğün olsa daha iii:D zor gelio bana nişanlılık süreci..

evet ya zaten bilio herkez evlilik olduğunu sünnet mi oluyo sanki en iyisi böle cilveli şeyler yazdırmak bizim mahallede birisi en güzelini ben aldım yazdırmış o da güzeldi...annemin ilk gelini güzel oluyo demişsin daha önce gördünmü böle bi yazı canım bide anamın mı annemin mi olsa daha ii

gördüm canım komşumuzda böyle espirili çok yazılar var. :31::31::31: int. araştırabilirsin.
annemin daha güzel olur. :3::3::3: ama sadece ilk yada son gelini yazdır. ilk tek son çok uzun olur :70::70:

kaç yıl nişanlı kaldın bacım
of en sinir olduğum nişan dönemi yaa kurbanda nişanlancam allah izin verirse ama biyandan da istemiyorum direk düğün olsa daha iii:D zor gelio bana nişanlılık süreci..

30 ocak 2010'da söz
04.Haziran 2010' da nişan
05 Haziran 2011' DE düğün.

tam 1 yıl 1 gün nişanlı kaldım. ama söz erken oldu işte..

nişanlılık dönemimizde mükemmeldi bence acele etme hayatında en rahat ve unutulmayacak yaşayacağın zaman tadını çıkart

Son düzenleme:
gördüm canım komşumuzda böyle espirili çok yazılar var. :31::31::31: int. araştırabilirsin.
annemin daha güzel olur. :3::3::3: ama sadece ilk yada son gelini yazdır. ilk tek son çok uzun olur :70::70:

komşunuz bu işimi yapıyor
nette bakim du hiç aklıma gelmemişti
ama annemin ilk gelini sade olur yaa ilk tek ve son daha kız aman zaten baksana ne uzun olcek hepsi tek heceli:D
ama gerçekten eltim yok tek oluyorum bu durumda ilk gelin oluyorum ve allahın izniyle son oluyorum inşallahhhhhhh oyzüden böle düşündük

Back
X