Sipaydi ye Yardım lütfen

30 ocak 2010'da söz
04.Haziran 2010' da nişan
05 Haziran 2011' DE düğün.

tam 1 yıl 1 gün nişanlı kaldım. ama söz erken oldu işte..

nişanlılık dönemimizde mükemmeldi bence acele etme hayatında en rahat ve unutulmayacak yaşayacağın zaman tadını çıkart[/QUOTE]

nebilim yaa nesi mükemmeldi canım yaa nereye gitsen beraber gitmek zoorunda hissediyosun iki tarafı da kasmıyomu bu

komşunuz bu işimi yapıyor
nette bakim du hiç aklıma gelmemişti
ama annemin ilk gelini sade olur yaa ilk tek ve son daha kız aman zaten baksana ne uzun olcek hepsi tek heceli:D
ama gerçekten eltim yok tek oluyorum bu durumda ilk gelin oluyorum ve allahın izniyle son oluyorum inşallahhhhhhh oyzüden böle düşündük

benimde yk. ama şöyle küçük sevimli bi erkek kardeşinin olmasını isterdim :60::60::60:
neyse kısmet napalım. yazı içinde sen bilirsin tabiki. komşu evlenirken yaptrdı :21::21::21:

nebilim yaa nesi mükemmeldi canım yaa nereye gitsen beraber gitmek zoorunda hissediyosun iki tarafı da kasmıyomu bu

yooo !!! :52::52::52: en güzeli bu yaa işte.
nişanlılık dönemi kime sorsan en rahatıdır.. kısa sürede nişanlınıp evlenirsen attan inip eşşeğe binmek gibi olur bence tabi..
her dönemin tadını çıkart. en kestirme yolu. sevgili ve nişanlı bu ikisi bile ayrı :52: ikisinin de yeri çok farklı :27:

cnm bizim sitede de varmış bu yazılar
ön plaka;sevdim aldım
arka plaka;sevdi vardı:69: ay süpermiş ya

"ve aşk evliliğin ellerinden tuttu" bu dagüzel

"imamını da kıyarım ,hükğmetini de" bu güzel

speedy bir ömür mutluluklar sanaa :) aranıza yeni katıldım bende eylül de sözleniyorumm, nişan bidahaki yaz ondan sonraki yaz da düğün, yani bende yaklaşık 2 yıl bekliycem, benimde aklıma takılıyordu nası gecicek o surec, surekli gelmek gitmek zorunda kalıcam kasıcam kendimi falan dıye ama kaç kaç nereye kadar :50:

resimlerini çoook merak ettim :) Benide kabul edermisin ?

speedy bir ömür mutluluklar sanaa :) aranıza yeni katıldım bende eylül de sözleniyorumm, nişan bidahaki yaz ondan sonraki yaz da düğün, yani bende yaklaşık 2 yıl bekliycem, benimde aklıma takılıyordu nası gecicek o surec, surekli gelmek gitmek zorunda kalıcam kasıcam kendimi falan dıye ama kaç kaç nereye kadar :50:

resimlerini çoook merak ettim :) Benide kabul edermisin ?

Teşekkür ederim canım kabul ettim bakabilirsin şimdi :61:
bi şekilde oluyor canım ayrı memleketlerdesinzi bilmiyorum ama aynı yerdeseniz oluyor. :66: bunca insan nasıl kalıyor nişanlı :27:

çok teşekkür ederim canım bakıcam şimdi :71:
ah tatlımm aynı yerdeyız hemde evleri 2 sokak ötede, yani uzaktı soleydi boleydi diyip kacma sansım da yok :27: ben rahatına feci duskun bi kızım da ondan dusunuyorum ole kara kara :44: ama neyseki çalışıyorum yoğun olarak iş güç diyip sıyıma sansım var, ayy umarım askım bunları okumaz :60:

daha iyi işte istediğiniz zaman görürsünüz birbirinizi :16::16::16:
bende öyleydim merak etme normaldir bilmiyorum nişandan sonra öyle olamıyorsun onunla geçirdiğin zamanlar yetiyor falan :33: :32: :32:
rahat olursun merak etme :52: :46:

inşallah canım içim rahatladı valla sagol :) resimlerine bakamadım msj sayımın azlıgından dolayı sınırı gecer gecmez bakıcam inş. coook merak ettim :61:

Back
X