Sipaydi ye Yardım lütfen

Kızlarr huuu huuu nasılsınız
Pando ve Sipidi negüzel gelin olmuşsunuz:)
Allah mutluluğunuzu daim etsin işallah.
Ee nasıl gidiyor evlilikler

hoşgeldin canım pandoyu daha ben göremedim yaaaa :59::59::59::59:
resim eklemiş mi merak ettim. face giremiyorum zaten :58::58:
evlilik çok güzel geçiyor çok lşükür :10::10::10: sen nasılsın

Günaydın sipitt. Naber :) Günaydın kızlar :)

günaydın canım nasıslın yaaa başladın mı işe :54: hayırlı olsun bu arada evliliğin malesef gelemedik inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz :52::52::52:
nasıl geçti anlat bakalım. faceden 1 tane düğün resmini gördüm ikinizde çok güzel olmuşşsınız ama başka fotolar istiyoruz özel album yapıp buraya eklesene :61::61::61::61:
balayın eminim mükemmel olmuştur resimlerden belli :nazar:

günaydın canım nasıslın yaaa başladın mı işe :54: hayırlı olsun bu arada evliliğin malesef gelemedik inşallah bundan sonra sık sık görüşürüz :52::52::52:
nasıl geçti anlat bakalım. faceden 1 tane düğün resmini gördüm ikinizde çok güzel olmuşşsınız ama başka fotolar istdüiyoruz özel album yapıp buraya eklesene :61::61::61::61:
balayın eminim mükemmel olmuştur resimlerden belli :nazar:

elimde düğünden ve kınadan resim yok biliyomusun. şimdi özel albüm yaptım topu topu 1 tane resmimiz var düğünden ikimizin.
kınada fotoğraf makinemiz kayboldu o günün gecesi. kına resimleride içindeydi. düğünde de kendimiz çekemedik. düğün sabahı farkettik kaybolduğunu. bende milletten toparlamaya çalışıyorum resimleri :(
teşekkür ederim bu arada. seninde hayırlı uğurlu olsun tekrar. sanırım düğnde ikikere sen aradın. sağolasın.
telefon hep kuzenimdeydi bide arzudaydı.
düğünde balayıda kınada çok güzel geçti.
düğünde dış çekim için anlaşmıştık ama yağmur yağdı iptal oldu :))
gelinlik hep çamur olur diye sütüdyoda olsun dedim .
onun haricinde aksilik olmadı çok şükür

elimde düğünden ve kınadan resim yok biliyomusun. şimdi özel albüm yaptım topu topu 1 tane resmimiz var düğünden ikimizin.
kınada fotoğraf makinemiz kayboldu o günün gecesi. kına resimleride içindeydi. düğünde de kendimiz çekemedik. düğün sabahı farkettik kaybolduğunu. bende milletten toparlamaya çalışıyorum resimleri :(
teşekkür ederim bu arada. seninde hayırlı uğurlu olsun tekrar. sanırım düğnde ikikere sen aradın. sağolasın.
telefon hep kuzenimdeydi bide arzudaydı.
düğünde balayıda kınada çok güzel geçti.
düğünde dış çekim için anlaşmıştık ama yağmur yağdı iptal oldu :))
gelinlik hep çamur olur diye sütüdyoda olsun dedim .
onun haricinde aksilik olmadı çok şükür

baktım şimdi resimlerine hepsi çok güzel olmuş yaaa insanın baktıkça içi gidiyor :64::64: ne güzel geçmiş günleriniz
Evet canım deniz kenardında aradım. ama müsait olmayınca 1 kez daha aramak istemedim. üçüncüsüne mesaj attım :54::54::54:
senin sabahki mesajına da aslında cevap verdim ama telin kapalıydı ulaşamadım :46:
ufak tefek detayları boşver yaaa :29: geçti gitti bide şey diycem sana düğün salonu saba album yaptı mı yaa ben çok şaşırdım album yokmuş.
fotoğrafları çeken adama gidiyorsun seçiyorsun resimlerini ücret karşılığı alıyorsun :47:
makinenin kaybolması da kötü olmuş :47:kaybolmasına değil de. resimlere üzüldüm. :20:

nasılsın canım nasıl gidiyor hazırlıklar

cnm iim saol sen nasılsın.... Hazırlıklara başladık tekrardan bir haftadır limoniydik böyle gelinlik sıkıntısı yüzünden ama şuan aşıldı o sorunlar en azından askıya alındığı için rahat rahat hazırlığımızı yapabiliriz...
Bu hafta çeyizlerimi göndericem evde mobilyalar fln herşey hazır perdeler dikiliyor. Temizlik yapıldı. Sadece halılar kaldı.
Beyaz eşyaların montajı yapılacak. Bugün bide kınanın organizasyon şirketini değiştiricem onla ilgilenmem lazım. Daha bereket paralarını hazırlıcaz eceyle... :50::50::50: çok iş var dahaaa:( ooofff offfffff

bende geldim bende geldimm

yine çoğu bitmiş canım. merak etme hep beraber onları da bitirirsiniz :27:

inş canım ya sen bizi boşver:) bana dokundunmu dertli dertli anlatır dururum... asıl sende ne var ne yok evlilik nasıl gidiyo. yemek çamaşır bulaşık :) alışabildinmi çalışan bayan olarak ev hanımıda olmaya:)

canım resimlerine baktımmm ayy ne kadar sevimli bir ciftsiniz siz öyle yaaa, herseyin cok guzel olmus evliligin de en az senin kadar guzel olsun hep böyle :71:

baktım şimdi resimlerine hepsi çok güzel olmuş yaaa insanın baktıkça içi gidiyor :64::64: ne güzel geçmiş günleriniz
Evet canım deniz kenardında aradım. ama müsait olmayınca 1 kez daha aramak istemedim. üçüncüsüne mesaj attım :54::54::54:
senin sabahki mesajına da aslında cevap verdim ama telin kapalıydı ulaşamadım :46:
ufak tefek detayları boşver yaaa :29: geçti gitti bide şey diycem sana düğün salonu saba album yaptı mı yaa ben çok şaşırdım album yokmuş.
fotoğrafları çeken adama gidiyorsun seçiyorsun resimlerini ücret karşılığı alıyorsun :47:
makinenin kaybolması da kötü olmuş :47:kaybolmasına değil de. resimlere üzüldüm. :20:

saba albüm ne. yapmadılar bize öle bişi. sadece anı defterini aldık. bide büyüttükleri resmi okadar.
bende resimlere üzüldüm :(
bi uğursuzluk vardı başımda düğünden bir gün önce.
ilk önce sağlam olan telimi yere düşürdüm açılmadı bidaha ki ben o teli nerelere düşürdüm sulara bile düşürdüm çalıştı evin içinde düştü çalışmadı. sabahına foto. makinesini kaybettik. balayında arkadaştan aldığımızı kırdık :S

saba albüm ne. yapmadılar bize öle bişi. sadece anı defterini aldık. bide büyüttükleri resmi okadar.
bende resimlere üzüldüm :(
bi uğursuzluk vardı başımda düğünden bir gün önce.
ilk önce sağlam olan telimi yere düşürdüm açılmadı bidaha ki ben o teli nerelere düşürdüm sulara bile düşürdüm çalıştı evin içinde düştü çalışmadı. sabahına foto. makinesini kaybettik. balayında arkadaştan aldığımızı kırdık :S

aynen varmış üzerinizde bişeyler. neyseki bitti.
resimler içinde salonda resimlerinizi çeken adamın studyosuna gidiyorsunuz seçiyoersunuz.
ama para karşılığı alıyorsunuz :52:

Back
X