Sipaydi ye Yardım lütfen

yine de kolaylanmış yaa bayrama kadar biter :(( kendi evine yapıosun ya en güzel tarafı o ilerde sefasını sürceksin

eee evlendikten sonra nasıl geçiyor hiç anlamıyorsun bizim 2,5 ay oldu 2 gün gibi sanki ama geçiyor.. alıştın mı bari evliliğe düzene :51:

alıştım evliliğede düzen kuramadım hala.... evimde de kalamıyorum ramazan malum kayınvalidem yemek yapıo orda yiyoruz sahura kalkamıyorum orda kalıyouz falan:s alışıım zamanla herhalde

2,5 ay mıııı :53: :53: :53: :53:
anam şoklandım yaaa ne çabuk geçti

akannehirim olsaydı tam olcaktı ama yokk :( depresyona girdim bak şimdi
jeyyar da yok :((
hahah vallahi ya bizde öyleyiz işte :53::53::53:

yine de kolaylanmış yaa bayrama kadar biter :(( kendi evine yapıosun ya en güzel tarafı o ilerde sefasını sürceksin

inşallah sürebiliriz yaaa:47::47: sıkıldım çünkü artık

alıştım evliliğede düzen kuramadım hala.... evimde de kalamıyorum ramazan malum kayınvalidem yemek yapıo orda yiyoruz sahura kalkamıyorum orda kalıyouz falan:s alışıım zamanla herhalde

:64: anladım canım. ramazandan sonra daha kolay adapte olursun :21:

günlüğe gittim geldim :1: :1:

hemen sıkılma sende bee az kaldı bitcek yakında
sonra rahat etcen
ilerde yaptırsaydın daha kötü olurdu öyle olsaydı

:)) bizzz :P

$DSCF3464.webp $DSCF3448.webp $DSCF3451.webp $DSCF3453.webp $DSCF3459.webp $DSCF3460.webp

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bizim resimlerrrrr:D masaj koltugunuda koysaydın ya :D

çok güzel çıkmışşsınız ikiniz de gömleklerle de pek uyumlusunuz :70:

gizemcim ben öle giyinmiştim ayagımda topuklu ayakkabı var die ece ye ugradık:D eee eve gitmişken oda beyaz gömlek giydi cıktık :):52::52:

sağol gizoşum :54: :54:

bencede eklemiyim kuzum atarım bi ara sana ben :))
ekle bakiim merak ettim
:1: :1: alıştı zaten çocuk enteresan şeylere şaşırmıodur artık bende çıkarttım ojelerimi sürcem fırsat bulamadım
:D neon olanı sürcem :P

sağol gizoşum :54: :54:

bencede eklemiyim kuzum atarım bi ara sana ben :))
ekle bakiim merak ettim
:1: :1: alıştı zaten çocuk enteresan şeylere şaşırmıodur artık bende çıkarttım ojelerimi sürcem fırsat bulamadım
:D neon olanı sürcem :P

bende yukardan elyaf sünger bişi bulursam cıkartıcam tekrar başka sürcem:D

aseton lazımsa yollayabilirim büyük olanı da yanımda getirdim :P

relaxx ol güzel geçicek bu akşam :)) kumaş pant giy daha güzel olur :D

aseton lazımsa yollayabilirim büyük olanı da yanımda getirdim :P

relaxx ol güzel geçicek bu akşam :)) kumaş pant giy daha güzel olur :D

kumaş pantln giysem :S üstüne öleee giyebileceğim bişey yok :S eve gidip acilinden bakmalıyım :D valla aseton yollarsan süper olur burda bıraktıgım dibinde anca 2 tırnagımı cıkartır:D eee kart okuyucuyuda yollayabilirsin onun yanında:d

:)) beyaz vardı ya senin bi tane askılı hani bölee kat kat çok güzeldi o onu giysen olmaz mı ki ? ?

tamam ikisini birden yollarım sana :))

Back
X