Sipaydi ye Yardım lütfen

yaa kıyafet bakmam lazım beden sorunum varyaa
önce annemle bakcaz sonra tarıkla bakcaz en son annesi gelcek alcaz

yüzük söz bileziği elbiseyi beraber alcaz
diğerlerini annemle tek çıkıp halletcez

bohça yapcaz tarığın abisiyle ablasına yapcaz bohça :)

yaa kıyafet bakmam lazım beden sorunum varyaa
önce annemle bakcaz sonra tarıkla bakcaz en son annesi gelcek alcaz

yüzük söz bileziği elbiseyi beraber alcaz
diğerlerini annemle tek çıkıp halletcez

bohça yapcaz tarığın abisiyle ablasına yapcaz bohça :)

kıyafet için o pembe güzel aynı model ama taşlı olabilir fırfırlı çok kilolu gösterebilir belki bilmiyrum ama yine de

bohça içinde 2-3 parça bişey oluyor zaten acele olunca işiniz daha kolay biter :10::10:

söz yüzüğü alma direk nişan yüzüüğğü al en güzeli :34::34: biz ayrı ayrı aldık hiç bişey farketmiyor :16::16::16:

kıyafet için o pembe güzel aynı model ama taşlı olabilir fırfırlı çok kilolu gösterebilir belki bilmiyrum ama yine de

bohça içinde 2-3 parça bişey oluyor zaten acele olunca işiniz daha kolay biter :10::10:

söz yüzüğü alma direk nişan yüzüüğğü al en güzeli :34::34: biz ayrı ayrı aldık hiç bişey farketmiyor :16::16::16:

yok o pembe zaten pek içime sinmemişti o yüzden almadım herkese sordum :D
birde etek modeli falan çocuksu duruyordu

aynen yaa parayı koyunca cebine her iş halloluyor :))

hiç düşünmedim söz yüzüğü zaten direk nişan gbi olcak bu ekstradan başka bişi yapmıcaz ama tektaşla söz bileziği istedim :))

yok o pembe zaten pek içime sinmemişti o yüzden almadım herkese sordum :D
birde etek modeli falan çocuksu duruyordu

aynen yaa parayı koyunca cebine her iş halloluyor :))

hiç düşünmedim söz yüzüğü zaten direk nişan gbi olcak bu ekstradan başka bişi yapmıcaz ama tektaşla söz bileziği istedim :))

Evet dur elbise modellerine bakarım şimdi :34: gerçi int pek bakma bursaya gidip direk oradan bak

en küçükleri tarık mı şimdi ? annesi ve babasına bohça yapmıcak mısınız ?

tek taş aldır tabi :16::16:

$mavi abiye.webp

buna bayıldım bak böyle önü kısa arkası tül gibi bişey de bakabilirsin :16::16:

Evet dur elbise modellerine bakarım şimdi :34: gerçi int pek bakma bursaya gidip direk oradan bak

en küçükleri tarık mı şimdi ? annesi ve babasına bohça yapmıcak mısınız ?

tek taş aldır tabi :16::16:

aa tektaş ve evlenme tekliffi için yırtıyorum kendimi ama :D
bakalım nolcak görcez onu

ay anne babaya da yapcaz tabii ben onları unuttum :1: birde ananesi varmış ona yaparız sanırsam

evt en küçük tarık diğerleri evli

kızım yaa resmen gidiyorum ben :43: :43:

aa tektaş ve evlenme tekliffi için yırtıyorum kendimi ama :D
bakalım nolcak görcez onu

ay anne babaya da yapcaz tabii ben onları unuttum :1: birde ananesi varmış ona yaparız sanırsam

evt en küçük tarık diğerleri evli

kızım yaa resmen gidiyorum ben :43: :43:

AYNEN söyle 29 una kadar bulsun bişey yapsın yani :17::17::17: alsın tek taşını da..

evdekilere bak yeter bence evli ise bide eşleri olacak şimdi :5: çok masraflı olmasın.. :15::15::15:

evet bu evlilik sırf ben çocuk yapıyım diye değil dimi ? diyordum ya sen evlen öyle yapcam diye :1::1::1::1::1:

AYNEN söyle 29 una kadar bulsun bişey yapsın yani :17::17::17: alsın tek taşını da..

evdekilere bak yeter bence evli ise bide eşleri olacak şimdi :5: çok masraflı olmasın.. :15::15::15:

evet bu evlilik sırf ben çocuk yapıyım diye değil dimi ? diyordum ya sen evlen öyle yapcam diye :1::1::1::1::1:

ama sen amacımı anlamış oldun :18: :18: :D ben teyze olmak için evleniyorum aslında :9:

aynen eşleri var da annem onlar için havlu bohça seccade takımı almıştı daha ilk beli olunca çok uyguna denk gelmişti içine yemeni var zaten bi çamaşır birde çorap konulcak o kadar

öncelikle böyle bişey bakabilirsin. ya atlayın gelin ist. öyle çok ki böyle modeller :17::17::17:

yaa ne güzel olur gelebilsek aaslında da nişandan sonra sanırsam geliriz :D izin sorunu da olmaz diye düşünüyorum
tarık zaten benden daha meraklı gezmek konusunda :))

ama sen amacımı anlamış oldun :18: :18: :D ben teyze olmak için evleniyorum aslında :9:

aynen eşleri var da annem onlar için havlu bohça seccade takımı almıştı daha ilk beli olunca çok uyguna denk gelmişti içine yemeni var zaten bi çamaşır birde çorap konulcak o kadar

yaa ne güzel olur gelebilsek aaslında da nişandan sonra sanırsam geliriz :D izin sorunu da olmaz diye düşünüyorum
tarık zaten benden daha meraklı gezmek konusunda :))

EVET niyetini anlamış oldum böylelikle ama nişanla olmaz evleneceksin öyle koca göbeğe abiye kıyafet bulamam :33::33::33:

aldı ise sorun yok zaten bohça gönül alma işte küçük bişeyler koy yeter artar bile nişan alışveriş yapacak mısınız ?
makyaj şeyleri falan filan zaman dar düğüne yakında olabilir nasılsa alsan da kullanamayacaksın biz aldık düğüne kadar bekledi.
bu arada düğünü ne zamana düşünülüyor belli mi ? :9:

nişandan sonra hemen gelin o zaman valllahi ne güzel olur heeeee :34::34:

EVET niyetini anlamış oldum böylelikle ama nişanla olmaz evleneceksin öyle koca göbeğe abiye kıyafet bulamam :33::33::33:

aldı ise sorun yok zaten bohça gönül alma işte küçük bişeyler koy yeter artar bile nişan alışveriş yapacak mısınız ?
makyaj şeyleri falan filan zaman dar düğüne yakında olabilir nasılsa alsan da kullanamayacaksın biz aldık düğüne kadar bekledi.
bu arada düğünü ne zamana düşünülüyor belli mi ? :9:

nişandan sonra hemen gelin o zaman valllahi ne güzel olur heeeee :34::34:

öyle alışveriş olmıcak bi elbiseyi birde yüzükleri beraber alcaz
makyaj malzemesi bende istemiorum ama sorcam onu
alcaklarsa ben seçerim tabii :D

ona kalsa enn geç 19 mayısta düğün olur ama bilmiyorum tabii o konuşulmadı daha

öyle alışveriş olmıcak bi elbiseyi birde yüzükleri beraber alcaz
makyaj malzemesi bende istemiorum ama sorcam onu
alcaklarsa ben seçerim tabii :D

ona kalsa enn geç 19 mayısta düğün olur ama bilmiyorum tabii o konuşulmadı daha

:1: DÜĞÜN İŞİ kız tarafında biter canım o zamana hazırlanılır derlerse anneler babanlar ama tanııyın biraz birbirinizi
bu sene temmuz zaten ramazan yine yaz düğünü istiyorsanız en geç haziran gibi olabilir ama bak sana bişey diyim ramazanı geçir
öyle evlen sahura kalk iftara hazırlan zor iş 2011 de ben öyle evlendim temmuz pat ramazan :10: zor gelmişti. :34::34::34:
amannnn nişan olsun da ona da karar verilir 2013 te evlen ama uzatma ben izin verdim ( ne çok yazmışım he )

:1: DÜĞÜN İŞİ kız tarafında biter canım o zamana hazırlanılır derlerse anneler babanlar ama tanııyın biraz birbirinizi
bu sene temmuz zaten ramazan yine yaz düğünü istiyorsanız en geç haziran gibi olabilir ama bak sana bişey diyim ramazanı geçir
öyle evlen sahura kalk iftara hazırlan zor iş 2011 de ben öyle evlendim temmuz pat ramazan :10: zor gelmişti. :34::34::34:
amannnn nişan olsun da ona da karar verilir 2013 te evlen ama uzatma ben izin verdim ( ne çok yazmışım he )

ya biz bi evde gibi oturcaz
ev var orası yapılcak ya onun bitmesini beklicez 2014 e kalcak ya da bi süre beraber gibi oturcaz erken düğün yapılcak
karışık yani :) dha net bişey yok o yüzden
ama ramazan konusunda çok haklısın ben kalkamam

ya biz bi evde gibi oturcaz
ev var orası yapılcak ya onun bitmesini beklicez 2014 e kalcak ya da bi süre beraber gibi oturcaz erken düğün yapılcak
karışık yani :) dha net bişey yok o yüzden
ama ramazan konusunda çok haklısın ben kalkamam

hım anladım sen bilirsin canım anlaşırım kısa süre otururum falan dersen sorun olmaz.
ama ne kadar iyi anlaşsan da ev üstüne ev olmuyor kayınvalidemi çok sevsem de aynı evde yapamayız mesela biz :16:
ayrı evde olmak daha iyi oluyor. :6:

Back
X