Sipaydi ye Yardım lütfen

iyi düşünmüşsünüz güzel bir hediye olmuş :34::34::34:
kim dağıtacak falan düşün bunları şimdiden önceden söyle sepetten o sorumlu olsun :D

güzel duruyor bence çok çok ne güzel. :1::1::1:
onların hepsi düğüne kadar bekliyor. düğün zamanı açmak kullanmak keyifli oluyor ama :27:

anneme verdim o işi
dedim beni hiçç karıştırma
kim dğaıtcaksa neye koycaksan ayarla
ben o gün sana bişi demeyeyim :1: :1:
sonra bana da işkence oluyor çünkü

ayy inşş o günler gelirde kullanırız :30: :30:
çok korkuyorum yine aynı şeyin olmasından :(

anneme verdim o işi
dedim beni hiçç karıştırma
kim dğaıtcaksa neye koycaksan ayarla
ben o gün sana bişi demeyeyim :1: :1:
sonra bana da işkence oluyor çünkü

ayy inşş o günler gelirde kullanırız :30: :30:
çok korkuyorum yine aynı şeyin olmasından :(

evet o belirler herkese 1 er 1 er dağıtırlar birazını saklayın bari
şimdi çok gören 1 tane daha versene demeya başlar

yurdum insanı 2 tane alınca zengin olacağını sanıyor işte :1::1::1::1::1:

öncelikle olumlu düşün canım Allahın izniyle olmayacak.

evet o belirler herkese 1 er 1 er dağıtırlar birazını saklayın bari
şimdi çok gören 1 tane daha versene demeya başlar

yurdum insanı 2 tane alınca zengin olacağını sanıyor işte :1::1::1::1::1:

öncelikle olumlu düşün canım Allahın izniyle olmayacak.

:52: :52: :52: aynen yaaa
ne oluyorsa çok alınca
hele de kına falan çok alınca noluyor
alıon çöpe atıyon yanii ötesi mi var :1: ama dediğin gibi yrdum insanı :9:

inşş olmaz yaa hep iyi düşünmeye çalışıyorum
birde benim ilk değil ya
hep ağzımdan kaçıyor
benim sözümde böyle olduydu
nişanda şu vardı diye :9: :9:
tarık bi gün göstercek bana sözü nişanı o olcak :1: :1:
o dese keserim onu sanırım :52:

Hakana çok selam söyle yavrumm
doğum gününü kutluyorum
Seninle ve sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşş :16: :16:
hepp mutlu olacağınız bol kahkalı geçecek bir yaş olur inşallahh

:52: :52: :52: aynen yaaa
ne oluyorsa çok alınca
hele de kına falan çok alınca noluyor
alıon çöpe atıyon yanii ötesi mi var :1: ama dediğin gibi yrdum insanı :9:

inşş olmaz yaa hep iyi düşünmeye çalışıyorum
birde benim ilk değil ya
hep ağzımdan kaçıyor
benim sözümde böyle olduydu
nişanda şu vardı diye :9: :9:
tarık bi gün göstercek bana sözü nişanı o olcak :1: :1:
o dese keserim onu sanırım :52:

aynen öyle 1 tane kızıma 1 tane gelinime diye diye dolduruyor sanki çok meraklılar :1::1:
en güzeli bir kısmını yakınlarına saklamak yoksa alamayan onlar oluyr.

evet sürekli bahse kıracak kemiklerini he daha nişanlanmadan :1: ama insanın ağzından kaçıyor işte bilinçli değil :34:
eskinin neyini yadediyorsun anlamadım salla artık geçmişte kalmış yenileri düşün bul :34::34:

Hakana çok selam söyle yavrumm
doğum gününü kutluyorum
Seninle ve sevdiklerinizle nice güzel yıllara inşş :16: :16:
hepp mutlu olacağınız bol kahkalı geçecek bir yaş olur inşallahh

a.s söylerim canım hiç keyfim yok he d.günü falan bahane ne yapasım var ne gülesim :ssz:
ama bugün mutlu gözükmek lazım :2: amin inşallah yeni yaşında olur :32:

hadi öptüm canım çıkıyorum bende

mutlu gözükmek lazım değil :22: :22: mutlu olman lazım
sana gülmek mutlu olmak yakışıyor :16:

hadi kuzum kolay gelsin sana iyi akşamlarrr :54: :54:

mutlu gözükmek lazım değil :22: :22: mutlu olman lazım
sana gülmek mutlu olmak yakışıyor :16:

hadi kuzum kolay gelsin sana iyi akşamlarrr :54: :54:

günaydın...

dün gayet güzel geçti ama öyle süprizli falan da olmadı yani. :20: normal klasik doğum günü gibi geçti :34::34:

bana biraz pahalıya patladı yine ama canı sağolsn feda olsun :52:

dün gece elektrikler kesildi doğum gününden sonra herkes gtimişti Allahtan. erken yattık ama hala uykum var :30:

akşam arkadaşla dışarı çıkıcaz kısmetse :3: tophaneye gideceğiz bay x inde maçı var :1::1: ( devamlı ismini yazmak istemiyorum )

günaydınnnnn cnm
dün muydu x ın doğum günü
nıce yıllara cnmmm unuttum valla ben benım x e dıymde arasın bugun azcık geç kalınmış oldu ama kusura bakmasın:17:

günaydınn kuzum

sevindim güzel geçmesine
her sene sürpriz olmaz zaten :1: :1:

gitsin bakalım maça
sende git tabii evde oturupta napcan
evde olsan da dinlenemeyeceksin sonuçta :34:

benimde bugün avasnlarım var az nete bakayım sonra başlarım dedim :9:

akşam kv yemeğe gittik
tarığın abisi yengesi enişstesyile tanıştım
ii geçti :1:
yeğenleri var yenge yenge diye peşimde dolandılar koca gece :9: :9:
evden çıkarkende kaynanam harçlık verdi
evden rızıksız çıkmak olmaz dedi :1:

günaydınn kuzum

sevindim güzel geçmesine
her sene sürpriz olmaz zaten :1: :1:

gitsin bakalım maça
sende git tabii evde oturupta napcan
evde olsan da dinlenemeyeceksin sonuçta :34:

benimde bugün avasnlarım var az nete bakayım sonra başlarım dedim :9:

akşam kv yemeğe gittik
tarığın abisi yengesi enişstesyile tanıştım
ii geçti :1:
yeğenleri var yenge yenge diye peşimde dolandılar koca gece :9: :9:
evden çıkarkende kaynanam harçlık verdi
evden rızıksız çıkmak olmaz dedi :1:

aynen öyle o ayrı ben ayrı takılıyoruz bakalım iyi oluyor böyle arada bir :34::34::34:

oh maşallah dün yemeğe gideceğim diye kv mi diyordun bende özel bi akşam falan sandım
başbaşa yemek yiyeceksiniz. çok soru sormayım dedim :1::1:

yenge çok komik oluyor ya garip geliyor bana benden 2 yaş küçük kardeşi yenge diyor bana :35:
deliriyorum bazen kızdığımı da biliyor şaka ile dvamlı kezban yenge diyor :26::1:

sen devamlı git kv hafta da 2-3 kez falan işi de bırak hergün git hatta 5*10 Allah ne verdise :31::31:
hatta gel birlikte gidelim :21:

aynen öyle o ayrı ben ayrı takılıyoruz bakalım iyi oluyor böyle arada bir :34::34::34:

oh maşallah dün yemeğe gideceğim diye kv mi diyordun bende özel bi akşam falan sandım
başbaşa yemek yiyeceksiniz. çok soru sormayım dedim :1::1:

yenge çok komik oluyor ya garip geliyor bana benden 2 yaş küçük kardeşi yenge diyor bana :35:
deliriyorum bazen kızdığımı da biliyor şaka ile dvamlı kezban yenge diyor :26::1:

sen devamlı git kv hafta da 2-3 kez falan işi de bırak hergün git hatta 5*10 Allah ne verdise :31::31:
hatta gel birlikte gidelim :21:

yok yavrum ona gittik annemlerle ;)
aileler tanışsın kaynaşsın dedik biraz :1:

ya o yenge muhabbetine bende çok gülüyorum normalde :1: tarığın arkadaşları uyuzluğuna yenge diyorlar
birde bağıra bağıra yengeciğimm falan yapıyrlar :9: tam kopmalık

valla her seferinde verceğini bilsem giderim hee :9: :9:
aynen gel beraber gidelim derim ki nedimem o benim bizde adet böyle kıza verdiğinin 2 katını ona veriyosun :1: :1:

evet canım kutladık işte pasta masta klasik..
ne olacak canım geç meç hatırlamak önemli olan :34:

olsun cnm genede güzeldır kasımdada x ın benım ınş o zamana kadar işe grmış olurda bişiler yaparız yoksa bızde pasta kes tmm olcekk:ssz:

dün rüyamda yılan gördum amanın zaten cok sık görür oldum ayağımdan ısırdı nasıl cnm yandı sankı gercekten ısırdı sonra bı baktım sağ ayak başparmak altını oymuş o ısırık sonra bırı vardı:44:dr mu nedır hastaneye gttık sanırım bırıleryle o da böle bıcak gıbı şeyle oydu resmen
ben acıdan uyandımm:18::18:kötüydüüü

dün dıreksıon dersım başladı :52:2 de cıktım işten 5 te evdeydım ne kadar mukemmelmiş işten erken cıkmakk:52::52:bu hafta böle ctesıde sınav

ece bende okuyorum senı hee ama pek yazamıyorum erken cıkıyorumya işlerımı halletmem lazım:6:bohçalar süper hazrlıklar güğzel heycanlar hepsı harıka
geçmişide düşünmeyı bırak cnm ben ayrıldım tam1 yıl sonra ayrıldığım gün nışanlanmıştım o günüde ölece gerıde bıraktımm evlenelıde oldu baya yaşlandık bıle:27:
herşey cok harıka olsun ınş

yok yavrum ona gittik annemlerle ;)
aileler tanışsın kaynaşsın dedik biraz :1:

ya o yenge muhabbetine bende çok gülüyorum normalde :1: tarığın arkadaşları uyuzluğuna yenge diyorlar
birde bağıra bağıra yengeciğimm falan yapıyrlar :9: tam kopmalık

valla her seferinde verceğini bilsem giderim hee :9: :9:
aynen gel beraber gidelim derim ki nedimem o benim bizde adet böyle kıza verdiğinin 2 katını ona veriyosun :1: :1:

iyi yapmışşsınız nişan öncesi daha iyi tanışmış olurlar istenilenler yapılacaklar falan konuşulur.
bak aklıma ne geldi ne çok geriliyordum ben böyle bize geldiklerinde yada biz annemlerle gittiğimde nasıl geçecek falan diye.
özellikle de düğün günü konuşulsun diye görüşülüyordu gelmeden önce hkn da bende konuşalım şu gün olsun falan diyorduk.
bize bi geliyorlardı yada biz bi gidiyorduk yemekten hemen sonra okey masasına oturuyorlardı:1::1::1:
çıldırıyordum resmen yuh diyordum bu ne rahatlık hala da öyleler dün d.gününde bi araya geldiler bi baktım tavla okey çıkmş yine :34::34: inşallah sizin aileler de sizden öte iyi anlaşırlar :34:

yenge 2 küçük yiğeni diyor devamlı hatta büyük olana bi ara neyinim dediğimde yeğeeeenimsin falan diyrdu karıştırıyordu :1::1::1:

siz şimdiden alıştırın işte istanbuldan gelecek ona da verilmeli falan diye ne var ne yok toplayım ben geldiğimde :52::52:

olsun cnm genede güzeldır kasımdada x ın benım ınş o zamana kadar işe grmış olurda bişiler yaparız yoksa bızde pasta kes tmm olcekk:ssz:

dün rüyamda yılan gördum amanın zaten cok sık görür oldum ayağımdan ısırdı nasıl cnm yandı sankı gercekten ısırdı sonra bı baktım sağ ayak başparmak altını oymuş o ısırık sonra bırı vardı:44:dr mu nedır hastaneye gttık sanırım bırıleryle o da böle bıcak gıbı şeyle oydu resmen
ben acıdan uyandımm:18::18:kötüydüüü

dün dıreksıon dersım başladı :52:2 de cıktım işten 5 te evdeydım ne kadar mukemmelmiş işten erken cıkmakk:52::52:bu hafta böle ctesıde sınav

inşallah canım girer ya :29: sizde rahat edersiniz biraz güzel şeyler yaparsınız d.gününde benim dediğim sınava bi baksın seninkii. :34:

hayır olsun canım rüyanda ne gördüysen yılan düşmandır aman uzak olsun düşman falan..

oh ne güzel ya erken çıkıp evde erken olmak evde olmak başlıbaşına mükemmel zaten :9: 2 gün izin dönüşü kaldım bu kadar muntazam bir hayat görmedim ya erken kalk işlerini yap spor yap düzenli oluor

inşallah canım girer ya :29: sizde rahat edersiniz biraz güzel şeyler yaparsınız d.gününde benim dediğim sınava bi baksın seninkii. :34:

hayır olsun canım rüyanda ne gördüysen yılan düşmandır aman uzak olsun düşman falan..

oh ne güzel ya erken çıkıp evde erken olmak evde olmak başlıbaşına mükemmel zaten :9: 2 gün izin dönüşü kaldım bu kadar muntazam bir hayat görmedim ya erken kalk işlerini yap spor yap düzenli oluor

ınş cnmen büyük hedıye ona ve bana bu olur sanırım:31:
baktı cnm onada

evt öle derler düşmanımcok sanırım süreklı görduğume göre:37:

kesınlıklee cok güzel gectı duş aldım epılasyon yaptım bakım yaptım gezdım hoştu keşke hergun öle olsa

ınş cnmen büyük hedıye ona ve bana bu olur sanırım:31:
baktı cnm onada

evt öle derler düşmanımcok sanırım süreklı görduğume göre:37:

kesınlıklee cok güzel gectı duş aldım epılasyon yaptım bakım yaptım gezdım hoştu keşke hergun öle olsa

inşallah güzel düşünelim. her akşam dua ediyorum inşallah kısa sürede olur..

oh ne güzel miss gibi..

neşet ertaş vefat etmışş:43::43::43::43::43::43:

Allah rahmet eylesin

sağol cnm ınş en kısa zamanda olur bugun dayısı ırak tan dönuoo önce eşinin yanına sonrada bıze gelcekmış bılmem ne zmn gelır:ssz:aman gelmesede olur

neşet ertaş bızım oranın türkülerini çığırırdı ondan cok severdım bedıa akartürk var mesela onuda cok severdım cok üzüldümm annem babamda aradı cok üzülmşler mekanı cennet olsun

Back
X