SipidiGonzales

Umarım her şey istediğiniz gibi olur şimdiden geçmiş olsun diyorum.Bende 4 ekimde oldum yani 4 gün önce.İlk başlarda çok endişelerim vardı narkoz verildi ilk kez ameliyat olacaktım vs ama sorunsuz geçti..Alçılarımın alınmasını bekliyorum inş sonrasında bir sorun yaşamam =)

merhaba canım..biarkadaşımdan daha duydum böyle lokal anestezi ile fakat bana göre bişe değil bu kimseninde böyle ameliyat olmasını istemem acıkcası.
bişe hissetmicek bile olsan uyanık olman iyi olmaz takır tukur.. senin ve doktorun acısından bence al genel anestezini pasa pasa uyu ..
cok gecmisler olur inşallh.

Benim burnumda kırma işlemi olmayacakmış sadece hafif törpü olacak zaten onu duymamak için kulaklıkla müzük dinleyeceğim :) ameliyat 45 dk sürer dedi doktor boşuna ciğerlerine narkoz vermeye gerek yok dedi, nişanlımda bu görüşte boşuna o kadar zararlı madde alacaksın dedi vücuduna bide narkozun kötü etkilerini vücuttan atmak 6 ay sürüyor... Katlanacağım o nedenle bana dua edin ama tamammı

Geçmiş olsun canım, hiç korkma valla ben de lokal istiyordum, genelden korkuyordum, doktorum genelle yaptığını söyledi mecburen o korkuya rağmen girdim ameliyata, zaten ameliyatın da çok uzun sürmüyormuş, bence hiç canını sıkma tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

canim benimöncelikle simdiden hakkinda hayirlisi olsun ALLAH a emanetsin herseyden önce... merakimi hosgör neden genel anestezi altinda deil... bence genel ol doktorun neden genel yapmior merak ettim..burda bir kac kisi lokal anestezindenoldu ama cikan sesler baya bir ürpertmis..o acidan.....a.s.

açelyam doktor istersem genel anestezide yapabileceğini söyledi ama buna gerek yok boşuna ciğerlerini mahfetme zaten sana küçük işlemler yapacağız dedi. yani lokal benim kararım ama lokal olması için doktorumda ailemde çok ısrarcı oldu... ana da mantaklı geldi sağlık açısından ama yinede korkuyorum tabi :) bende de öyle ses olmayacakmış çünkü burnumda estetik açından çok bişiy yapmayacağını kırma felan olmayacağını söyledi sadece törpileyecekmiş ve burnumun ucunu kaldıracak biraz o nedenle sesten korkum yok zaten müzük dinkeyeceğim kulaklıkla :) evet narkoz zor canım vücuttaki bütün kötü etkilerin tamamını atmak 6 ay sürüyormuş... destekleriniz için çok sağolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin. ben ameliyattan sonrada detayları yazacağım öncesi sonrası resimlrinid eklerim

simdiden gecmis olsun canim, insallah mutlu olursun sonuctan. benim merak ettigim saglik sorunun nedir et falanmi var yoksa septum egriligimi lokal anesteziyle olduguna göre et falandir herhalde dedim ama deviasyon var demissin. Lokalle yapilabildigini bilmiyordum.

çok geçmiş olsun allah sabır versin ben valla dişte bile uyutsunlar diyorum içimden o yüzden lokal olmam ben :S

Evet canım septum deviasyon var birde burun ucum düşmüş :) ufakk tefek estetik için bir şeyler yapacak doktor ama burnumu kırıp yenien şekillendirmeyecek hafif törpü felan... az kaldı ameliyata ve çok heycanlıyım umarım kolay geçer...

Sana simdiden cok gecmis olsun cnm, sayili saatler kalmis insallah sana guzel bir dogum gunu hediyesi olur bu ameliyat. Bencede cok mantikli eger gerek yoksa narkoza hic isteme, vucuda zarar verdigine inananlardanim bende. Bende isterdim aslinda lokal ama benim durumumda mumkun degildi, ben ameliyattan fazla narkozdan odum kopuyordu ve nitekinde zor gecmis zaten sigara kulanicisi oldugum icin. Dualarim seninle cnm insallah hayirlisiylan atlatirsin ve seninde mutlulugunu paylasiriz burda:)

bende dr nedim bozdoğana ameliyat olmaya karar verdim. yarına randevu aldım... gidip görüşcem..
kasım ayı içinde amliyat olmayı istiyorum. bakalım hayırlısıı.. yazarım sizee...........

ucun düsmüs derken, sonradanmi düsmüs yani yoksa seklimi düsükmüs.
acik ameliyat yapmayacak sanirim doktorun yaniliyormuyum ?

sonradan canım annemle çarpıştık o zaman burnumun ucundaki kıkırdaklar kırılmış sanırım o nedenle düşük duruyor ucu... iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım umarım her şey gzel olur...

Kızlar ameliyatımı oldum, gerçekten çok iyi geçti rahattım ameliyat esnasında zaten doktor bey olsun anestezi uzmanı olsun vede Ömer beyin sekreteri Fatoş hanım olsun desteklerini hiz esirgemediler rahat olmam için elinden geleni yaptılar... Özlellikle Fatoş ablama diyeceğim artık çünkü gerçekten çok samimi ve çok tatlı bir insan bana çok destek oldu cesaret verdi, ona burdan okursa şayet :) çok teşekkür ediyorum. Bugün doğum günüm olması nedeni ile bana süpriz de yapmış sağolsun gitmiş pasta mum almış ameliyattan çıktım odaya girer girmez alkışlar tebrikler gerçekten ameliyat sonrası da çok güzel moral oldu... Kendimi evimde hissetim o kadar samimilerki hepsi sanki kırk yıllık arkadaşlarımın yanında gibiydim... Gerçe ameliyattan sonra 2 saat bir şey yemek içmek yasak olduğu içim pastayı sadece kesebildim onlar yedi ben baktım ühü ama payımı aldım tabi :) ameliyattan 1 saatbsonra ağrım başladı biraz ama öle aman allahım bir ağrım olmadı 2 saat geçince de ağrı kesici aldım yarım saat sonra da ağrı felan kalmadı. Şu an hafif burnumun ucu sızlamaya başladı artarsa bir ağrı kesici daha alırım sorun kalmaz...neyse çok konuştum yatmam lazımşimdi yarın resimlei ekleyeceğim inşallah... Dualarını eksik etmediğiniz içinde hepinize teşekkür ederim kızlar...

canimcimmm....gecmis olsun bitanem aramiza hosgeldin yeni burnusunlaa mucukss:)) bak oldu bitti bile canim kendine dikkat et mucukss:)a.s.

yahu ACELYAM hep senin altına yorum yapıyo gibi oluyorum yaaa:)) kendimi gizli sapık gibi hissettim sırnaşık şey vallahi tesadüf ARZU_PERİ çoookk geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede atlatırsınnn...opuyorumnanaktan

çok teşekkürler arkadaşlar, allaha şükür çok iyiyim dün akşam ağrım vardı tabi biraz ama gece sabah şimdi hiç birşey yok, sadece şişim var biraz özellikle kemik alınan taraf daha şiş ama o kadar olacak tabiki, en kısa zamanda ekleyeceğim resimleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…