- Konu Sahibi SekerliAyran
Sizde sipsevdimiydiniz? Gecici biseymidir? Bana ogut verirmisiniz? Tesekkur ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence geçici gerçekten aşık olduktan sonra bak bakalım kalıyor mu şıpsevdilik![]()
Peki gercekten asik oldugumuzu nasil anlicazki? :S
bence kalıcı bir durum.
Sizde sipsevdimiydiniz? Gecici biseymidir? Bana ogut verirmisiniz? Tesekkur ederim.
Bir kere baglandı mı körü körüne baglanıveriyorum ben...Yasınla ilgili olabilir belki.
Gerçekten aşık olana birini sevene kadar devam edecek bir süreç.Acele etme doğru insanı bekle buda deneyerek olacak merak etme :)
deneyerek ama acilamazsam sevdigim kisiye hic ogrenmezse olan bana olucak of of :| Bu arada sevgilisi var kastettigim kisinin :| Beklemem gerekiyor ama ya uzun surerse iliskileri cok aci cekiyorum yaa :-|
Sevgilisi varsa bir an önce vazgeçmeni dilerimm araya giren üçüncü kişi olmak istemezsin herhalde..Onu görmemeye filan çalış böylelikle vazgeçmen kolaylaşır belkiiii
![]()