• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipsevdilik

Peki gercekten asik oldugumuzu nasil anlicazki? :S

bence gerçekten aşık olmak onsuz bir hayat düşünememektir yani uyurken aklında o uyandığında aklına gelen ilk şey yine o olur her saat her dakika konuşmak istersin yüzünü görünce neşe gelir içine aylar yıllar geçse de bıkmazsın bıkamazsın zaten birden aşık olunmaz zamanla olunur zamanla daha da iyi anlarsın aşık olmak nasıl bir şeymiş

Birini aşırı sevmek istemekten kaynaklanıyor.
Yani gönül birine tutulmayı istiyor aşkı arıyor bu süreçte de gözüne hoş görünenden hoşlanıyor aşık oldu sanıyor vs.
Hiç böyle bi durum yaşamadım ama en yakın arkadaşlarımdan edindiğim tecrübe :1:
Ve gözlemlediğim kadarıyla birini gerçekten sevince bitiyor bu durum.
Ama bazıları bunu huy haline getiriyor ve düzenli bir ilişki yaşayamıyor buda var. :26:
İlk seçeneği yaşaman dileğiyle :31:

gözüne güzel gelen şıpsevdi,
Gönlüne hitap eden sevgi dir :16:

eskiden çok şıpsevdiydim
gönlüm ondan ona kayar dururdu :9:
ki şimdi ki sevgilimle tanışana kadar.
2 yıldır beraberiz. 2 yıldır ne gözüm ne gönlüm ondan başka erkeği görmedi
bende gerçek aşkı bulana kadar olduğunu düşünüyorum bu durumun

Sizde sipsevdimiydiniz? Gecici biseymidir? Bana ogut verirmisiniz? Tesekkur ederim.

Ben asiri sipsevdiyim, bigun biri icin ölüp biterken pesinden koşarken ertesi gun bi bakiyorum asiri sogumusum gormek bile istemiyorum sonra ertesi gun baskasina ölüp bitiyorum😸
Gulerek soyluyorum ama cok kotu bişey cok yipratici surekli ayni acilari farkli farkli kisilere karsi defalarca yaşamak, ve iyi anlastigin halde onlardan soguyup arkadasligi kesmek falan...
Öğüt vermenin hic bi anlami yok öğütle duzelmezsin.... karakter meselesi sanirim

hormonal bir durum olabilir, sevgi açlığından olabilir. kısaca çok normal bi durum ve geçici takma kafaya. al sana bişey göndereyim bak dur $53545f23f998899728722c6a.webp

Bir kere baglandı mı körü körüne baglanıveriyorum ben...Yasınla ilgili olabilir belki.

Ya aslinda bende oyleyim baglaniyorum ama baktin olmuyor unutmaya calisiyorum.Benimde sipsevdiligim bu yoksa her gordugum erkegede sulanmam.Hosuma giden hareketleri konusmalari gonlume hitap ediyorsa hemen baglanirim.Bir tek kotu yanim bu hemen baglaniveriyorum bir dur bakalim nasil bir insan iyimi kotumu yok hemen baglaniyoz.Hayirlisi bakalim :|

Şıp diye sevince şıp diye sevmekten vazgeçer diye düşünüyorum. Uzun ömürlü bi seviş değildir bence :51:

Gerçekten aşık olana birini sevene kadar devam edecek bir süreç.Acele etme doğru insanı bekle buda deneyerek olacak merak etme :)

Gerçekten aşık olana birini sevene kadar devam edecek bir süreç.Acele etme doğru insanı bekle buda deneyerek olacak merak etme :)

deneyerek ama acilamazsam sevdigim kisiye hic ogrenmezse olan bana olucak of of :| Bu arada sevgilisi var kastettigim kisinin :| Beklemem gerekiyor ama ya uzun surerse iliskileri cok aci cekiyorum yaa :-|

Bende oyleydim eskiden ama simdi dusundugum birisi var onu gorur görmez dünyam degisti resmen gozum ondan baskasini görmüyor ama tek tarafli bendekide napcam bilmiyorum sadece dua ediyorum.. Ama bu da sipsevdi degil ha eminim cunku cok değiştim birak sipsevdiligi erkekleri görmüyorum bile :)

deneyerek ama acilamazsam sevdigim kisiye hic ogrenmezse olan bana olucak of of :| Bu arada sevgilisi var kastettigim kisinin :| Beklemem gerekiyor ama ya uzun surerse iliskileri cok aci cekiyorum yaa :-|

Sevgilisi varsa bir an önce vazgeçmeni dilerimm araya giren üçüncü kişi olmak istemezsin herhalde..:50: Onu görmemeye filan çalış böylelikle vazgeçmen kolaylaşır belkiiii :53:

Back
X