- Konu Sahibi isis_in_osiris
-
Merhaba arkadaşlar,
Biliyorum ağda ve sirli ağda konusunda bolca başlık var. Hepsini okudum ama kimse böyle madde madde açıklamamış herkes parça parça açıklamış. Ben daha önce ağda yapmadım ve şimdi sirli ılık ağdayı yapmak istiyorum ama hiçbir bilgim yok? Isıtın diyor nerde ısıtıcam nasıl ısıtıcam nerelere ne şekilde sürücem hepsini ayrıntısına kadar anlatır mısınız? Diğer başlıklarda ayrıntısıyla yok burada tek tek madde madde pudrasından kaç saniye tutulacağına kadar anlatırsanız sevinirm. Eğer olmazsa özel mesajla anlatır mısınız? Teşekküler... yerimseniben
bende bacağıma sürüp alıyorum daha kolay oluyo bana göre. bende çok faydasını gördüm çok azalttı. aman dikkat sir ağdayı sakın suyla çıkarmaya çalışma mahvedersin. onların sir ağdadan sonra özel yağları var onla temizlersin. o azaltıyo zaten. ben ağdayı yapmadan öncede o yağı sürüyorum nereye yapcaksam.
bende bacağıma sürüp alıyorum daha kolay oluyo bana göre. bende çok faydasını gördüm çok azalttı. aman dikkat sir ağdayı sakın suyla çıkarmaya çalışma mahvedersin. onların sir ağdadan sonra özel yağları var onla temizlersin. o azaltıyo zaten. ben ağdayı yapmadan öncede o yağı sürüyorum nereye yapcaksam.
o yağı ağdayı apmadan önce mi sürüyosun canım.. :uhm:bak bunu ilk defa duydum.
canım hemen acıklayım. ben sesunun sirli ılık agdasını aldım. tek saplı cukur süt tavaları var ya onun ıcıne azcık su doldurup kavonozu agzı acık bır sekılde ısıttım( suyun sırlı ılık agdanın ıcıne kacmamasına dıkkat etmek lazım) ısıttım derken su fokur fokur kaynıyacak tabıkı. sen de sıpatula ıle bal kıvamına gelene agdayı karıstırarak homojen bı sekılde erımesını saglıyacaksın.
şimdi bu anlatılanları uygulayacam da bez yok? herangi bi bez olur mu? peki hangi bölgelere kullanılabiliyor? bide birileri pudra demişti vee çok teşekkürler açıklamalar için :)
bu kısmı anlamadım şimdi bu süt tavasının içindeki suyu kaynatıp içine ılık ağdayı mı döküyoruz? kavanoz nerden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?