P
papatya_34
Ziyaretçi
- Konu Sahibi papatya_34
-
turkuazz cım, ben de vivet'in ısıtıcısını aldım, kartuş başlıklarından hiç sorun yaşamadım... bir kere daha iyice ısıtarak dene istersen, ben çok memnunum çünkü! marketten vivet kartuş alarak tekrar deneyebilirsin, sonuçta 2,5 lira mı ne, hem en iyi ağda vivetinki!!!:)
turkuazz cım, ben de vivet'in ısıtıcısını aldım, kartuş başlıklarından hiç sorun yaşamadım... Bir kere daha iyice ısıtarak dene istersen, ben çok memnunum çünkü! Marketten vivet kartuş alarak tekrar deneyebilirsin, sonuçta 2,5 lira mı ne, hem en iyi ağda vivetinki!!!:)
arkadaşlar ben çok korkmama rağmen netteki bi alışveriş sitesinden vivetin kartuşlu ısıtıcı setinden aldım.içinde ısıtıcısı iki kartuşu üç temizleme mendili 2mt lik bezi vardı ve bunlara toplam 31,60 lira verdim tabi kargoya da 3,50 lira verdim yani hepsini toplarsak 35 liraya geliyo. ben sesunun rolonunu falan da denedim ama bu çok daha hesaplıya geliyo üstelik oldukça pratik.yazılanları okuyorum benim gibi kıldan tüyden nefret eden çookama açıkcası hem maddi hem de manevi anlamda rahatladım herkese tavsiye ediyorum.koltuk altları için de zaten ince uçlu kartuşlar var anlayacağınız artık herşey pratik üstelikgüzellik merkezlerine kuaförlere para dökmeye değmez:lepi:
ben vivetin aldım izmirden 30 liraya.içinde 2 tane kartşu wardı fakat vivet kartuşdan hiç memnun kalmadım düönmüoo.eskiden ağdaya kuaföre giderdim baktım o sesu kullanıo sesu buldum süper gerçekten bnm artık hiç kıl tüy sorunum yok. mesela üstünde koltukaltını almayın io ama ben bezine siri sürüyorum öle yapıştırıorm hiç kuaför deerdm kalmadı bacak koltukaltı için. an kçk tüylerimi bile hemencecik ewde hallediweriyorum,hemde çok ekonomik we hep tertemiz vücudum. bikini için kuaföre gidiyorum aama o işi ewde beceremem. birde benm canım hiç acımıo nedense acıya çok dayanıklı olabilirim belki?? birde ben her banyoda kese yaparım muhakkkak hiç kıl dönmesi problemim yok bacaklarım pürüssüz hihoyyyt
ben de izmirdenim de nerden aldın, viviet ısıtıcı olarak iyi mi? bir de ısıtıcıyı vivet kartuşlarını sesu olarak mı kullanıyorsun :)
izmirde nerden kaliteli bir ısıtıcıyı nerden alabileceğimi bilenler varsa cevaplara açığım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?