- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
Anlayan var mı peki çevrende? Aslında para ile de yaptırabilirsin belki.
kaç paraysa veririm sorun değil. araştırıcam bunu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayan var mı peki çevrende? Aslında para ile de yaptırabilirsin belki.
Bu iyice garip. Bayram değil seyran değil neden eşin böyle yapsın? Daha sıkı takip et.ben gizli numaradan ve ankesorluden aradım. ya baksana akşam yemege gidiyoruz diyor birde bana. inşallah ben kkuruntu yapmışımdır
kafam çok karıştıBilemedim yani Pek te normal değil bence kendini ilgili gösterip öyle bişey yapmaz düşüncesi asilamaya çalışıyor olabilir
kafam çok karıştı
İnş günahını alıyoruzdur. seni mi yemeğe çıkaracakmış?ben gizli numaradan ve ankesorluden aradım. ya baksana akşam yemege gidiyoruz diyor birde bana. inşallah ben kkuruntu yapmışımdır
Araştır. Artık bunu lise öğrencileri üniversite öğrencileri bile yapıyor. Ulaş birine, ver parayı. Saniyede girer bilgisayara da tele dekaç paraysa veririm sorun değil. araştırıcam bunu
Amacım eski konuları deşmek değil yanlış anlamayın ama 1 ay kadar önce eşim beni yatakta istemiyor diye konu açmışsınız.özel gün dışında hiç almadı ama. nişanlıyken bile almazdı. eşim şimdi mesaj atmış akşama hazırlan kız kulesinde yemege gidiyoruz diye. noluyor yaaaa
İnş günahını alıyoruzdur. seni mi yemeğe çıkaracakmış?
Amacım eski konuları deşmek değil yanlış anlamayın ama 1 ay kadar önce eşim beni yatakta istemiyor diye konu açmışsınız.
O durum ne oldu? Çözüldü mü?
Araştır. Artık bunu lise öğrencileri üniversite öğrencileri bile yapıyor. Ulaş birine, ver parayı. Saniyede girer bilgisayara da tele de
Hani derler ya eşin ilgilenmez ilgilenemez sonra bi ilgi çılgınına döner ha işte o zaman sorgula etrafa bak aldatılıyor Musun diye. Acaba öyle mi kievet akşam hazırlan kız kulesinde yemek yicez dedi ya
Hala devam ediyorsa aldatma durumu olabilir diye düşünmüştüm ama çözülmüş bilemiyorum.o sorun bir kaç gün içerisinde çözüldü. tam tersi kocam çok istekli bir hal aldı. bir gün yapmasak bana kızıyor
2 saat olduSenin aramaların üstünden ne kadar geçti? Çaktırmadan adamın gözünü korkutsan?
eşinin eve geliş gidiş saatleri düzenli mi?ben gizli numaradan ve ankesorluden aradım. ya baksana akşam yemege gidiyoruz diyor birde bana. inşallah ben kkuruntu yapmışımdır
Hani derler ya eşin ilgilenmez ilgilenemez sonra bi ilgi çılgınına döner ha işte o zaman sorgula etrafa bak aldatılıyor Musun diye. Acaba öyle mi ki
O zaman bir süre sesini çıkarma gizliden takip et.2 saat oldu
yoğun çalışıyor eşim kendi şirketi var. ona nazaran bnde yoğunum hostes olduğum içineşinin eve geliş gidiş saatleri düzenli mi?
Öyle bişey varsa o kadın ve eşin inşl ölmez sürüm sürüm sürünürler!dün elinde koca buketle gelince bende aynısını düşünmedim değil