• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sır Perdesi

aldatılma konusunda erkek arkadaşım sağ olsun profesyonel oldum. normalde ilk olasılık bunu düşünmem ama çok şüpheli maalesef. özellikle ekstra iyi davranmak direkt olarka vicdan azabından kaynaklanıyor, sonra sizi suçlayarak kendini kendi içinde haklı çıkarmaya çalışıyorlar.

bir de sizin kadınlar kulübü nick'inizi biliyor olma ihtimali var mı? belki telefonunuzu karıştırmıştır?
normalde işyerinden giriyordum.ilk defa telefondan giriyorum

Benim esimin adresine başkasının konut kredisi ekstresi geliyor.
Lakin sizinkinin açıklamasının aynı gün olması çok tuhaf geldi bana.
Siz sormadan mi yaptı açıklamayı?

Ayyy iki dakika bebegimin altını temizliyim dedim ortalık karışmış o_O
Benimde kızım uyuyordu eşim denize gideyim çocuk uyudu o kalsın dedi ondan işkillendim pskolojim bozuldu gitme çabuk eve gir dedim yatıyor şimdi. Allah bu erkekleri bildiği gibi yapsın inş

Benim esimin adresine başkasının konut kredisi ekstresi geliyor.
Lakin sizinkinin açıklamasının aynı gün olması çok tuhaf geldi bana.
Siz sormadan mi yaptı açıklamayı?

mailleri bayadır kullanılmıyordu. haliyle ben sadece o 3 maili açınca oda bugun girince görmüş olabilir diye düşünüyorum.

bence maillerin okunduğunu gördü o yüzden arayıp söyledi.
keşke soğukkanlı davranıp evet bugün bende gördüm aradım hatta kadını ft larınız yanlış adrese geliyor demek için ama açmadı deseydiniz.

Arkadaşlar merhaba

kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Esinize hic caktirmadan ogrenmeye calisin. Caktirirsaniz eger birsey varsa bir yolunu bulup kivirirlar.

Arkadaşlar merhaba

kafam allak bullak bana yardım edin.
bugün eşimin mailine girdim birşeye bakmak için. bir cep telefonu faturası vardı. bir bayan adına kayıtlı faturaydı. ve 3 aydırda geliyormuş bu faturalar gelen kutusuna baktığımda. ben bu ismi daha önceden hiç duymadım. direk eşimede sormak istemiyorum. bu ne olabilir sizce ?
Eşinin Facebookta arkadas bulma kısmından kişilere gir aktarılan kişileri yönete tıkla eşin de numara kayıtlı olmus mu hiç, olduysa ne olarak kaydetmiş bak.

Back
X